Tímár Mix Elite Velence etetőanyag Ajánlott

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » Tímár Mix termékek » Tímár Mix etetőanyagok

Velence Method
Velence Method
Ár:1790.00HUF
4.47EUR
Csak a Fogas Horgászbolt kínálatában!
Mennyiség:

Kérdése van?
 
Értékelés:5.00, Szavazatok:2

A Fogas Horgászbolt csapata álltal fejlesztett és tesztelt, prémium minőségű etetőanyag, mely kimondottan a Velencei tavi horgászathoz készült. A sima Velence változat egy világosabb színű, kimondottan keszeges recept, még a feederes egy kicsivel sötétebb színű, fűszeresebb, pontyozásra is alkalmas etetőanyag. A Velence Carp egy finom szemcsés feederes pontyozáshoz fejlesztett etetőanyag, édesebb ízvilággal. A Velence Method egy magas halliszt tartalmú, alapvetően édes kukoricás izesítésű, finom szemcsés etetőanyag. Mindegyik típus csak a Fogas Horgászbolt kínálatában érhető el.

Kiszerelés: 1 kg

Kapható ízek:
- Velence Feeder
- Velence Carp
- Velence Method

Velence

Velence

Velence

Velence

Velence Carp

Velence Carp

Velence Carp

Velence Carp

Velence Feeder

Velence Feeder

Velence Feeder

Velence Feeder

Velence Method

Velence Method
  

Ajánljuk figyelmébe

timarmix_devermix.jpg
Tímár Mix Dévér Mix etetőanyag
Ár:890.00HUF
timarmix_elite.jpg
Tímár Mix Elite etetőanyag
Ár:1790.00HUF
timarmix_vanilia.jpg
Tímár Mix Vanília etetőanyag
Ár:890.00HUF

Vásárlók akik ezt választották, ebből is vettek:

 

Hozzászólások

 • Tóth Viktor
  2016-04-05 10:15
   

  Kiváló etetőanyag. Áprilisban fél nap alatt 15 keszeg, 1 ponty (+ 5 kapás ami elment...) a Velence Feederrel. Ott, ahol panaszkodtak, hogy mennyire rosszul megy most a víz. Előtte való nap más megmaradt etetőanyaggal próbálkoztam siker nélkül. Köszönöm az élményt, remek volt! Csak ajánlani tudom!

 • K. Péter
  2019-10-29 08:20
   

  Kérem levelem mindenféle “nyalizás” nélkül olvassa! Egyszerű köszönet nyílvánításnak szánom, gondolom. Mikor elhoztam önöktől a sensas 8 méteres spiccbotot akkor kérdeztem nincs e valami jó etetőanyag amit esetleg használhatnék a HOFESZ évzáróján. Akkor nyomott 3 kg etetőanyag a kezembe a megfelelő keverési instrukciókkal (velence carp). Bevallom akkor kétkedve fogadtam mert már annyi “csoda” etetőanyagot kaptam minden honnan az egekig magasztalva, hogy ebben sem biztam igazán. 1 kg-ot kevertem csak be a hitetlenségemnek köszönhetően, ami mint késöbb kiderült nagy hiba volt!!! 3 kg-ot be kellett volna keverni és azzal etetni és horgászni végig a versenyen! Nem túl jó helyre sorsoltam. Az első 1,5 - 2 órában egy másik etetőanyagot használtam 1 kárászom volt, majd váltottam a velence carp-ra gondoltam akkor tegyünk egy próbát kicsit megdúsítottam csemege kukoricával és kijöttem 20m-re. 34 kiló és pár deka lett a vége úgy hogy nem tudtam a vége felé ráetetni csak a tömködős kosárba maradt. Pár napra rá lementem hogy szerencsém volt e? Vagy tényleg ennyire jól működött ez a kaja. Akkor 20 és 60 métert horgásztam. Szépen jött a “mérős hal” 5 perces dobásritmusban.