Carp Zoom Halibut Pellets Pre Drilled, 800 g

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » Carp Zoom termékek » Carp Zoom pelletek

Ár:1690.00HUF
5.24EUR
Mennyiség:

Kérdése van?

A Halibut pelletek megjelenése igazi forradalmat jelentett az etetőanyagok között. A Halibut Pelleteknek szinte semmilyen halfajta nem tud ellenállni. Már-már legendák keringenek a kapitális fogásokról, melyek az óriás pontyokról, márnákról és harcsákról szólnak.
A Carp Zoom Halibut Pelletek sok más márkával ellentétben nem halibut-aromát, hanem eredeti natúr halibut (lapos lepényhal) őrleményt, húsdarabkákat és halolajat tartalmaznak. Nagy szerepe van a fogósságban a kiváló aminosav tartalomnak, az ízfokozóknak és az étvágyserkentőknek is. Minden felhasznált alapanyag, beleértve az előemésztett halproteint, kiváló minőségű és könnyen emészthető. Olyan fogósak, hogy általában nincs szükség nagy mennyiség etetésére. A legkisebb méret tömör, a két nagy méret átfúrt, hogy könnyebben lehessen a horogra fűzni. Így felhasználhatók etetésre és közvetlenül horogra is.

Legfogósabb, legkevésbé oldódó kiváló csalogató hatású halibutot és húsdarabkákat, halolajat, amino-savakat, előemésztett halprotein tartalmazó pellet.

Kiszerelés: 800 g (egységár: 2112,50 Ft/kg)

Kapható méretek:
- 8 mm - CZ4636
- 15 mm - CZ4573
- 20 mm - CZ3639

Vásárlók akik ezt választották, ebből is vettek:

 

Hozzászólások