Deeper halradarok és kiegészítők

Egyéb termékek, kiegészítők » Halradarok » Deeper halradarok és kiegészítők

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Deeper Fish Finder Start halradar - DGAM0-431

  deeper_LDGAM0-431.jpeg

  A Deeper START bedobható halradar tökéletes horgászeszköz alkalmi horgászathoz. A halakat gyorsan megtalálhatja az egyszerű vizuális elemeket megjelenítő Alap megjelenítési móddal. A pontosabb megjelenítéshez váltson Nyers módra, amelyben a részletes és szűretlen hangradaradatokat tekintheti meg.

  A családdal

  A Deeper START halradar azonosítja a halak helyzetét és a fenék növényzetét, így gyerekeid nemcsak halat fognak, hanem a tudományról és a természetről is tanulnak mindeközben. Felkelti az érdeklődést, ráveszi a gyerekeket, hogy kimozduljanak a természetbe, amíg nagyszerű családi időtöltésen vehettek részt.

  A barátokkal

  Akár tízen vagytok, akár csak ketten, a Deeper START halradar segít megtalálni a tökéletes horgászhelyet, és így több időt szánhattok a kapásokra, a halak összemérésére és lazulásra a barátokkal. Horgássz éjszaka a START automatikus fényének segítségével. A barátokkal horgászni a legjobb időtöltés!

  Alkalmi horgászoknak

  Akár hétvégi harcos vagy, vagy csak időt szánnál magadra, a Deeper START halradar tökéletes választás a hobbihorgászathoz a kikötőből vagy a partról. Meghatározza a halak tartózkodási helyét, megmutatja a meder felépítését és a növényzetet, így kevesebb időt kell szánnod a jó hely megtalálására és több marad a kapásokra és a kikapcsolódásra.

  Termékadatok:
  - Anyag: ABS
  - Szonár típusa: Egysugaras frekvencia (a sugár kúpszöge) 120 kHz, 40°
  - Mélységi tartomány: Max / Min: Max 50 m, Min 0,5 m
  - A szonár szkennelési mértéke: 10 szkennelés/másodperc
  - Működési hőmérséklet tartomány 0°C-tól 40°C-ig
  - Belső akkumulátor: Lítium polimer, 3,7 V, tölthető, 850mAh
  - Tápbemenet (az akkumulátor töltéséhez) 5 V DC, max 650 mA
  - Csatlakozás típusa: Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat: 802,11 b/g 2,412 GHz, egycsatornás 802,11 b, max TX power: +20 dBm, érzékenység: -91dBm 802,11 g max TX power: +17 dBm, érzékenység: -75 dBm
  - Csatlakozás hatósugara Akár 50 m. A hatósugár függ az operációs rendszertől és az okostelefon típusától
  - Működési idő egy töltéssel Akár 6 óra
  - Töltési idő 2 és fél óra

  Ár:49990.00HUF
  124.97EUR
 • Deeper Smart Sonar CHIRP+2 halradar - DGAM0-997

  deeper_LDGAM0-997.jpeg

  A Fish Deeper™ alkalmazással párosulva a CHIRP+ 2 tűéles képe és kiemelkedő pontossága soha nem tapasztalt horgászélményt nyújt. Tervezze meg, naplózza és elemezze horgásztúráit, és hozza létre saját batimetrikus térképeit.

  Hihetetlen célbemérési és mélységi pontosság

  Az 1 cm-es hüvelykes célbemérési pontosságnak köszönhetően hajszálpontosan meghatározhatja a kifogni kívánt halfajok tartózkodási helyét, még ha egy csalihalraj közepén bújnak is meg, vagy vertikális pergetés közben nyomon követheti akár a legkisebb csalihalat is. A hangradar használata minimális felszíni fodrozódással és zajjal jár, ezért képes nagyon sekély vízben is pontos adatokat szolgáltatni, és a vízfelszíntől akár 15 cm-re / 6 hüvelykre tartózkodó halakat is beazonosítani. Másik végletként az akár 100 m-es mélységben megbúvó fenékhalak is felismerhetőek lesznek.

  Meggyőző bedobási hatótáv és könnyű hordozhatóság

  A Deeper CHIRP+ 2 új wifi-moduljának köszönhetően jobb és stabilabb kapcsolatot biztosít mostoha időjárási körülmények között, akár 120 méteres. A CHIRP+ 2 saját maga által generált wifi révén stabilan kapcsolódik az okoskészülékhez, így Önnek nincs szüksége mobiltelefon-hálózatra vagy internetkapcsolatra. Apró méretének és kis súlyának köszönhetően könnyen elfér a horgászdobozban, sőt a zsebben is.

  3 sugárfrekvencia

  Ha széles sugárnyílásszöggel (47° –100 kHz) szkennel végig egy területet, gyorsabban felfedezheti a halak kedvenc tartózkodási helyeit. Közepes sugárnyílásszöget (20° –240 kHz) használva még pontosabb képet kaphat a felfedezett izgalmas helyről. A rendkívül részletes szűk sugárnyílásszög (47° –100 kHz) segítségével pedig ráközelíthet a zsákmányra.

  Gyorsan töltődő, nagy teljesítményű akkumulátor

  A Deeper CHIRP+ 2 modell ötvözi az energia-optimalizálást és a testre szabható technológiákat az akkumulátor 37%-os többletkapacitásával, és így akár 15 óra folyamatos működésre képes, miközben csupán 2 grammal több a súlya, tehát nemcsak könnyen hordozható, de hihetetlenül hatékony is. Energiatakarékos üzemmódban akár 20 órányi folyamatos üzemidő is elérhető vele. Csupán 2 óra alatt teljesen feltölthető.

  Termékadatok:
  - Anyag: ABS ház, titán betétek
  - Hangradar típusa: 3 frekvenciás CHIRP – Szűk CHIRP 675 kHz (kévenyílásszög 7°), közepes CHIRP 240 kHz (kévenyílásszög 20°), széles CHIRP 100 kHz (kévenyílásszög 47°)
  - Célbemérési pontosság: 1 cm / 0,4 hüvelyk (szűk sugarú Chirp), 2,4 cm / 0,94 hüvelyk (közepes sugárszélességű Chirp), 2,4 cm / 0,94 hüvelyk (széles sugarú Chirp)
  - Mélységtartomány: 15 cm / 6 hüvelyk – 100 m / 330 láb
  - Hangradar szkennelési sebessége: Legfeljebb 15 kép/másodperc
  - Hangradarmódok: Szárazföldi horgászat, Csónak, Lékhorgászat, Etetőhajó, Csak a szkennelés megjelenítése, Csak szkennelés (GPS nélkül)
  - Hőmérséklet-érzékelő: Beépített hőmérséklet-érzékelő (0,2°C-os pontosság)
  - Üzemi hőmérséklet: -20°C és 40°C között / -4°Fahrenheit és 104°Fahrenheit között
  - GNSS (támogatott globális helymeghatározó rendszerek): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
  - Üzemidő: Akár 9 óra (BEKAPCSOLT GPS mellett) illetve akár 15 óra (KIKAPCSOLT GPS mellett)
  - Töltési technológia: Gyors töltés, 80% 60 perc alatt, 100% 110 perc alatt.
  - Belső akkumulátor: Li-ion, 3,8V újratölthető, 1300 mAh
  - Kapcsolat típusa: wifi
  - Kapcsolódási hatótáv: stabil kapcsolat akár 120 m-es / 394 lábas távolságig.

  Ár:159990.00HUF
  399.98EUR
 • Deeper Smart Sonar Pro halradar - DGAM0-301

  deeper_LDGAM0-301.jpeg

  Keress, térképezd fel a helyszínt, szkennelj és legyen kapásod a Deeper Smart Szonár PRO-val, majd használd télen is lékhorgászathoz! Ez a sokoldalú, nagy teljesítményű halradar egészen 80 méteres hatósugárral rendelkezik lefelé, sziklaszilárd Wi-Fi kapcsolatát felhasználva, hogy részletes információt küldjön okostelefonodra vagy tabletedre. Jelöld meg a halakat, derítsd fel a meder szerkezetét és tulajdonságait, térképezz fel bármilyen vizet kajakodból vagy csónakodból és kezdj el horgászni okosabban a Deeper PRO-val!

  GPS-es feltérképezés

  A Fish Deeper App okostelefonod GPS-ét használja a valós idejű mélységmérős feltérképezéshez. Minden térkép elmentésre kerül, és elérhető az alkalmazásban vagy online.

  Könnyed keresés

  15 szkennelést küld másodpercenként. Gyors Wi-Fi kapcsolattal a PRO lehetőséget kínál a könnyed keresésre csónakból vagy kajakból.

  A meder kirajzolása

  A PRO jeladója egészen 80 m mélységéig szkennel, vízszintes síkon pedig 100 m a hatótávolsága.

  Kétsugaras szkennelés

  Fedj le nagy területet a PRO széles sugaras szkennelési frekvenciával, majd kapcsolj át a szűk sugárra, hogy bemérd a célpontjaidat.

  Specifikációk:
  - Wi-Fi hatósugár: 100 m
  - Méret: 6,5 cm átmérő
  - Felépítés: ABS
  - Súly: 100 g
  - Csatlakozás: Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
  - Max/Min mélységi tartomány: Maximum 80 m / Minimum széles sugárral: 1,3 m; Minimum szűk sugárral: 0,5 m
  - Hőmérséklet: Vízhőmérséklet mérő szenzor Hő mértékegysége: Celsius / Fahrenheit
  - Működési hőmérséklet tartomány: '-20°C-tól 40°C-ig
  - Akkumulátor: Lítium polimer, 3,7 V, tölthető; 6 órán át használható folyamatosan; 2 óra alatt teljesen feltöltődik.
  - Adapter: Kompatibilis 110 V / 240 V-os adapterrel és Micro USB-vel.
  - Szonár típusa: Kétsugaras
  - Frekvencia: 290 kHz (15°) / 90 kHz (55°)

  Ár:81990.00HUF
  204.97EUR
 • Deeper Smart Sonar Pro+ 2 halradar - DGAM1-080

  deeper_LDGAM1-080.jpeg

  Továbbfejlesztettük, és jobb, mint valaha: 3 sugárfrekvencia, éles és tiszta megjelenítés, megnövelt GPS-teljesítmény, hosszabb, akár 9 órás akkumulátor-élettartam (a használattól függően) és akár 100 m-es (330 láb) szkennelési mélység.

  3 sugárfrekvencia

  Fedjen le nagy területeket széles sugárnyílásszöggel (47° – 100 kHz), hogy gyorsabban felfedezhesse a halak kedvenc tartózkodási helyeit. Közepes sugárnyílásszöget (20° – 240 kHz) használva még pontosabb képet kaphat a felfedezett izgalmas helyről. A rendkívül részletes szűk sugárnyílásszög (7° – 675 kHz) segítségével pedig ráközelíthet a zsákmányra.

  Beépített GPS

  Hozzon létre tótérképeket a csónakból vagy kajakból, vagy akár a partról (legyen az kikötő vagy folyópart). Csak dobja be, majd húzza be a hangradart, és már kezdheti is az adott víztömeg feltérképezését. A térképeket a rendszer automatikusan a Fish Deeper™ alkalmazásba menti, és azok tetszőleges készülékről elérhetőek.

  Egyedülálló mélység- és bedobási tartomány

  100 m / 330 láb szkennelési mélységet ér el, és nagy pontosság jellemzi. Saját wifi-jelet generál (nincs szükség mobiladat-forgalomra) az okoskészülékhez való csatlakozáshoz, így nyugodtan bedobható akár 100 m / 330 láb távolságra, és a kapcsolat zavartalan marad.

  Kiváló célbemérési pontosság

  Az 1 cm-es / 0,4 hüvelykes (szűk sugár) és 2,4 cm-es / 1 hüvelykes (széles és közepes szélességű sugár) célbemérési pontosságnak köszönhetően hajszálpontosan meghatározhatja a kifogni kívánt halfajok tartózkodási helyét, és vertikális pergetés közben nyomon követheti akár a legkisebb csalihalat is.

  Termékadatok:
  - Anyag: ABS ház, titán betétek
  - Hangradar típusa: 3 frekvencia – Szűk 675 kHz (kévenyílásszög 7°), közepes 240 kHz (kévenyílásszög 20°), széles 100 kHz (kévenyílásszög 47°)
  - Célbemérési pontosság: 1 cm / 0,4 hüvelyk (szűk sugár), 2,4 cm / 1 hüvelyk (közepes sugár), 2,4 cm / 1 hüvelyk (széles sugár)
  - Mélységtartomány: 15 cm – 100 m / 6 hüvelyk – 330 láb
  - Hangradar szkennelési sebessége: Legfeljebb 15 / másodperc
  - Hangradarmódok: Standard, Csónak, Lékhorgászat, Parti GPS
  - Hőmérséklet-érzékelő: Vízfelszíni hőmérséklet-érzékelő Celsius / Fahrenheit fokban
  - Üzemi hőmérséklet: -20 °C – 40 °C / -4 °F – 104 °F
  - GNSS (támogatott globális helymeghatározó rendszerek): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
  - Hálózati adapter (nem tartozék) Üzemidő: Akár 9 óra (a használattól függően)
  - Töltési technológia: Gyors töltés: 80% 45 perc alatt, 100% 75 perc alatt
  - Beépített akkumulátor: Li-Ion, 3,7 V újratölthető, 950 mAh
  - Kapcsolat típusa: Wi-Fi
  - Kapcsolódási hatótáv: Stabil kapcsolat akár 100 m / 330 láb távolságig

  Ár:119990.00HUF
  299.98EUR
 • Deeper éjszakai burkolat - DGAM0-001

  deeper_LDGAM0-001.jpeg

  Egy átlátszó csere fedél, ami világít a Deeper szonárok tetején, ha éjszakai horgászat üzemmódra kapcsolunk a Fish Deeper App-ban. Fő jellemző: láthatóság éjszakai horgászat során. A legjobb választás éjszakai horgászathoz, és rossz látási viszonyokkor. Egy egyszerű megoldás, hogy tudjunk okosan horgászni besötétedés után. A Deeper éjszakai fedél úgy lett tervezve, hogy este is használhassuk a Deeper okos szonárunkat. Az éjszakai fedélben egy erős LED villog, amit az átlátszó narancssárga tetőn keresztül könnyen láthatunk , így az eszköz teljesen látható a sötétben messziről. Tökéletes ködös és esős időben is, amikor a látási viszonyok gyengék. A kicsi és könnyű csere fedél könnyen feltehető.

  Hogyan használjuk:
  1. Csavard le az eredeti fedelet, és cseréld ki az éjszakai fedélre!
  2. Csavard rá erősen az éjszakai fedelet, hogy biztosan megmaradjon az eszköz vízállósága!
  3. Kapcsold be az éjszakai horgászat üzemmódot a Fish Deeper App-ban, hogy az extra fényes LED bekapcsoljon.
  4. Győződj meg róla, hogy tökéletesen rácsavartad az éjszakai fedelet! Ha így teszel, az eszköz nem fog beázni, és nem sérül meg.

  Ár:5490.00HUF
  13.72EUR
 • Deeper Range Extender Kit hatótávnövelő, etetőhajós szett - DGAM0-028

  deeper_SDGAM0-028.jpeg

  Maxold ki az etetőhajós fogásokat a DEEPER halradaroddal! Megérkezett a PRO, PRO+, PRO2+ valamint a CHIRP+ és CHIRP2+ radarokkal kompatibilis komplett etetőhajós szett!Ezzel akár 200 méterre növelheted a radarozás hatótávolságát - mindezt egy végtelenül egyszerűen összeállítható megoldással! Se fúrás, se csavarozás.

  A szett részei:
  1. Hatótávnövelő készülék, azaz a Deeper Range Extender. Ez egy hivatalos tanúsítvánnyal ellátott nagy hatékonyságú vízálló készülék, amely a wifi-kapcsolat hatótávját 200 méterre / 656 lábra kibővíti. Egyszerűen beállítható és csatlakoztatható telefonhoz és hangradarhoz. Nincs szükség vezetékre vagy folyamatos áramellátásra, mivel akkumulátorral működik, amelynek élettartama akár 14 óra is lehet. Csak arra kell figyelni, hogy az etetőhajó (és a rá szerelt DEEPER radar) valamint a telefonod ne legyen 5 méternél messzebb a készüléktől. A telefont az Extenderhez kell csatlakoztatni és a radart is.
  2. A telefon- és Deeper Range Extender-tartóba a legtöbb telefon belefér, és rugalmasan állítható hattyúnyak jár hozzá.
  3. Etetőhajó adapter. Egyedi kialakítás, amelyet úgy terveztek, hogy a Deeper PRO/CHIRP sorozat hangradarjainak alakjához illeszkedjen. Az etetőhajóhoz való Deeper szonártartó a legtöbb etetőhajóval használható, és nem igényel fúrást. Fontos, hogy olyan hajókra, ami hátul ürít, nem alkalmas a kialakításánál fogva. Az űrhajózásban is használt ipari tépőzárat kell a hajó farára ragasztani (tartozék) és erre rögzíthető a Deepert hordozó kar. Stabil és könnyen leszerelhető megoldás!

  A DEEPER radar etetőhajóra való megoldása!

  Tartalmazza a hatótávnövelőt, telefon és Extender tartót és az etetőhajó adaptert
  - Akár 200 méteres hatótáv CHIRP2+, CHIRP+/PRO, PRO+, PRO2+ kompatibilis 

  Ár:75990.00HUF
  189.97EUR
 • Deeper Range Extender szett tartóval - DGAM0-030

  deeper_LDGAM0-030.jpeg

  Javítsa a telefon és a szonár közötti kapcsolatot nagy távolág esetén, etetőhajós horgászat során. A Deeper Range Extender hivatalos tanúsítvánnyal ellátott, nagy hatékonyságú vízálló készülék, amelyet könnyű beállítani. Telefontartó jár hozzá, amely a legtöbb telefonmérethez illeszkedik. Az összes Deeper szonárral működik, de a PRO/CHIRP sorozattal ideálisan használható.

  - Anyag: Deeper Range Extender: ABS ház, fém betét; Tartó telefonhoz és Deeper Range Extenderhez: alumínium ötvözet, ABS, rozsdamentes acél, szilikon
  - Üzemi hőmérséklet: 0°C–40°C / 32°F–104°F
  - Üzemidő: Akár 14 óra
  - Töltési technológia: 100% 3 óra alatt
  - Belső akkumulátor: lítium-ion, 3,8 V, újratölthető, 1300 mAh (jellemző)
  - Csatlakozás: Wi-Fi
  - Csatlakozási tartomány: Stabil kapcsolat akár 200 m/656 láb távolságig
  - Telefoncsíptető szélessége: 5–8,5 cm/2–3,3 hüvelyk

  Ár:59990.00HUF
  149.97EUR
 • Deeper csónakos telefonrögzítő - DGAM0-026

  deeper_LDGAM0-026.jpeg

  Csónakhoz és kajakhoz használható Deeper okostelefon-rögzítő Kényelmesen és biztonságosan rögzíti az okostelefont csónakból vagy kajakból történő horgászat közben. Egyszerűen erősítse a varázskart a hajóra, majd helyezze a telefont a tartóba, és már indulhat is. Az okostelefon-rögzítő a Deeper Flexible Arm Mount 2.0 rögzítőkarral is kompatibilis, hiszen közvetlenül rászerelhető.

  Stabil rögzítés és könnyű beállítás

  A járműre C-saruval (csónakoknál) és T-csavarral (kajakoknál) erősíthető fel. Az okostelefon-rögzítőn lévő varázskar segítségével könnyedén beállítható a megfelelő pozíció, amely lehetővé teszi a horgászat közbeni kényelmes, kéz nélküli vezérlést, illetve a Deeper hangradaradatoknak az okostelefon képernyőjén való nyomon követését.

  Biztonságosan rögzített telefon

  Biztosan és stabilan rögzít minden okostelefont, amelynek mérete 65 mm és 95 mm / 2,6 hüvelyk és 3,7 hüvelyk között van. Az okostelefon-rögzítő nem engedi, hogy a telefon elmozduljon, így az nem veszhet el, miközben Ön a hallal küzd.

  Kimagasló minőség

  Tartós alumíniumötvözetből és rozsdamentes acél alkotóelemekből készült. A súlya csupán 450 gr / 1 font, a mérete pedig 28 cm / 11 hüvelyk.

  Ár:19990.00HUF
  49.98EUR
 • Deeper flexibilis kar - DGAM0-007

  deeper_LDGAM0-007.jpeg

  Változtasd a csónakodat, kajakodat vagy úszócsövedet hi-spec szonár rendszerré. Hihetetlen térképek létrehozásához vagy a zsákmány helyének pontos meghatározásához elég, ha Deeper hangradarját (3.0, PRO, PRO+, PRO+ 2, CHIRP+ vagy CHIRP+ 2 modellek) a rugalmas karhoz erősíti, ez utóbbit a csónakhoz rögzíti, és trollingozni kezd.

  Hullámmozgást lekövető kialakítás

  Az új Flexibilis kar 2.0 függőlegesen 20 cm-t képes mozogni. Így a szonárod a vízfelszínen fog maradni, állandó kapcsolatot biztosítva okostelefonoddal.

  Szuper erős záródás

  Az új G-bilincs teljesen biztosan kapcsolódik a hajódhoz. Biztonságosan hozzáerősíthetjük a hajó bármely részéhez, ami 70 mm vastag, vagy annál kevesebb.

  Megnyújtott hosszúság

  A maga 79 cm-ével az új Flexibilis kar 2.0 számos pozícióban használható, lehetővé téve így, hogy még több hajóra tegyük fel.

  Ár:28990.00HUF
  72.47EUR
 • Deeper okostelefon rögzítő - DGAM0-003

  deeper_LDGAM0-003.jpeg

  A Deeper Okostelefon tartó egy biztos, könnyen használható szilikon állvány, amit használhatunk bármilyen típusú bottal. A horgász figyelemmel követheti a Deeper szonárból érkező adatokat, miközben mindkét keze szabadon marad. Fő jellemzője, hogy kezünkre nincs szükségünk a használatához. Tökéletes választás a parti és gázló horgászathoz.

  Hogyan használjuk:
  1. Tedd rá az Okostelefon tartót a horgászbot markolatára úgy, hogy a Deeper logó legyen felül!
  2. Használd a rögzítő karikákat, hogy a markolathoz erősítsd a Tartót! Akaszd be az egyik karikát a narancssárga műanyag kampóba, húzd át a markolat alatt, és akaszd be a szemközt lévő narancssárga műanyag kampóba! Egy vagy több rögzítő karikát is használhatsz ahhoz, hogy a markolathoz rögzítsd az Okostelefon tartót. Győződj meg róla, hogy erősen rögzítetted.
  3. Amikor az Okostelefon tartó készen áll, rögzítheted a telefont. Finoman erősítsd rá mind a négy rögzítőt, egyszerre egyet, a telefonod négy sarkára. Kérlek, győződj meg róla, hogy telefonod teljesen biztosítva van-e.
  4. Mielőtt használod a horgászbotot, rázd meg többször is, hogy meggyőződhess, az Okostelefon tartó is megfelelően van-e rögzítve.

  - Méret: 120 mm
  - Súly: 14 g
  - Kompatibilis: telefonokkal 3,5-től 5 colos kijelzőig
  - Anyag: 84% szilikon, 16% műanyag

  Ár:7190.00HUF
  17.98EUR
 • Deeper szonártartó etetőhajóhoz - DGAM0-029

  deeper_LDGAM0-029.jpeg

  Egyedi, a Deeper PRO/CHIRP sorozat szonárjainak alakjához illeszkedő kialakítás. Az etetőhajóhoz való Deeper szonártartó a legtöbb etetőhajóra felszerelhető, szerszám vagy fúrás nélkül.

  - Anyag: Műanyag, rozsdamentes acél
  - Kibővített hosszúság: 18–28 cm/7–11 hüvelyk
  - Méret: 26 cm x 10 cm/10,2 hüvelyk x 3,9 hüvelyk
  - Súly: 100 g/3,52 uncia
  - Kompatibilis a következőkkel: Deeper PRO / CHIRP sorozat

  Ár:16990.00HUF
  42.48EUR
 • Deeper állvány - DGAM0-031

  deeper_LDGAM0-031.jpeg

  Hasznos kiegészítő horgászathoz. Ideális az etetőhajóhoz való Deeper Range Extender csomaghoz. Az állvánnyal a kívánt magasságban tartható a Range Extender, a legjobb kapcsolatot biztosítva a telefon és a Deeper szonár között.

  - Anyag: Alumíniumötvözet
  - Típus: Gömbfejes
  - Lábtagok: 4
  - Csavar: Szabványos 1/4"-20 külső menetes csavar
  - Max. magasság: 136 cm / 53,5 hüvelyk
  - Min.magasság: 51 cm / 20,1 hüvelyk
  - Méret összecsukott állapotban: 37 cm / 14,6 hüvelyk
  - Súly: 1,18 kg / 41,6 uncia
  - Teherbírás: 8 kg / 17,6 font
  - Szín: Fekete

  Ár:28990.00HUF
  72.47EUR