Nevis feeder botok

Horgászbotok » Feeder botok » Nevis feeder botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Nevis Altiva Carp Feeder bot

  nevis_altiva_carp_feeder_1472.jpg

  Feederes pontyhorgászatra kialakított botszéria. A bottest anyaga IM 10 karbon, melyre extra keménységű SIC gyűrűk kerültek. Az IM10-es karbon anyagnak köszönhetően gyors, gerinces bottestet sikerült alkotni. Akciójából adódóan pillanatok alatt őrli fel még a termetes halak erejét is. A felhasznált anyagoknál csakis első osztályú alkatrészek jöhettek szóba, melyek strapabíróak és megbízható működésűek. A különlegesen kialakított parafanyél, stabil, erős fogást biztosít, akkor is, amikor a legnagyobb távolságokat szeretnénk elérni végszerelékünkkel. A bot kialakításánál figyelembe vették, hogy a maximális dobótávolságot tudjuk elérni, ezért a gyűrűzést tökéletes összhangba kellett hozni a bot akciójával.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  36.64EUR
 • Nevis Barbel River Feeder horgászbot

  nevis_1860.jpg

  Több méretben kapható, nagy dobósúlyú feeder bot, kimondottan folyóvizi horgászathoz.

  - Anyaga: carbon
  - Gyűrű típusa: sic
  - Nyél: parafa

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16550.00HUF
  55.18EUR
 • Nevis Castmaster Feeder bot - 1973-390

  nevis_castmaster_feeder_1973.jpg

  Felső kategóriás extra heavy feeder bot a nagy dobásokhoz és halakhoz. Nagy gyűrűkkel szerelték. 3 különböző erősségű spiccet tartalmaz.

  - Hossz: 3,9 m
  - Dobósúly: 40-180 g
  - Anyag: karbon
  - Gyűrű típus: SIC
  - Nyélborítás: parafa+neprén
  - Tagok száma: 3+3

  Ár:57900.00»44700.00HUF
  149.03EUR
 • Nevis Cayman Boat Feeder bot

  nevis_cayman_boat_feeder_1620.jpg

  Tulajdonságai:

  - Anyag: carbon
  - Gyűrűk: SIC
  - Nyél borítás: parafa

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17490.00»13500.00HUF
  45.01EUR
 • Nevis Competition Feeder bot - 1972-390

  nevis_competition_feeder_1972-390.jpg

  Professzionális verseny-féder bot. Az angol piacokon már ismert rendszerű verseny féderbot most elérhető áron megkapható. Rendkívül magas minőségű kivitelezés és a végletekig kidolgozott részletek jellemzik. Sokféleképpen variálható hossza mellett a speciális érzékenységű spiccek teszik alkalmassá versenyeken való használatra. Nincs szükség megvenni többfajta méretű botot, hiszen egy mozdulattal rövidíthető illetve toldható.

  - Hossz: 3.30-3.60-3.90 m 
  - Dobósúly: 75 gr
  - Anyag: karbon
  - Gyűrű típus: SIC
  - Nyélborítás: parafa
  - Tagok száma: 6+4
  - Tömeg: 214 g

  Ár:41900.00HUF
  139.69EUR
 • Nevis Force Carp Feeder bot - 1606-360

  nevis_force_carp_feeder_1606.jpg

  Carbon-Composite anyagú feeder bot fantasztikus tulajdonságokkal. Gerinces akciója miatt nagyméretű etetőkosarakkal is bátran használhatjuk. Ugyanazokkal a kiegészítőkkel szereltük, mint drágább testvéreit, de az árat próbáltuk a megfizethető kategóriában tartani. SIC gyűrűk és parafa nyél biztosítja a gondmentes horgászatot. Megfelelően érzékeny keszegezéshez azonban nagyobb pontyokat is könnyedén fáraszt ki a speciális bot felépítésnek köszönhetően.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8690.00HUF
  28.97EUR
 • Nevis Gotama Carp Feeder bot

  nevis_gotama_carp_feeder_1551.jpg

  A Nevis Gotama Feeder első kézbevételekor érezhetjük, hogy egy nagyon precízen elkészített, nem hétköznapi terméket tartunk a kezünkben. Az exclusive külső alatt IM12 karbon alapanyag található. Ennek köszönhetően a bottest szinte fizikát meghazudtoló tulajdonságokkal bír, még extrém nagy terhelés alatt is! Ez az anyag hihetetlen erőt, karcsúságot és rugalmasságot kölcsönöz a botnak. A bottest anyagösszetételét úgy alakították ki, hogy az a leghevesebb fárasztásokat is könnyedén kibírja, amihez a legjobb minőségű, nagyméretű és könnyített SIC gyűrűkre is szükség volt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:27790.00HUF
  92.65EUR
 • Nevis Integra Carp Feeder bot

  nevis_integra_carp_feeder_1627.jpg

  Ez a bot a Nevis egyik legkedvezőbb árú modellje, mely a szemnek is tetszetős. Carbonhálós erősítésű nyéltaggal látták el, dobósúlya 50-120 gramm, így ismét egy kiváló heavy feederrel gyarapodik a paletta. Az IM6-os karbon alapanyagú bot nyélrésze igényes parafa és neoprén borítást kapott, mely erős, stabil és kényelmes fogást biztosít. Ez a család 2 tagból áll, így 3,6 és 3,9 méteres hosszban kerül forgalomba. A botot 14 db kiváló minőségű SIC gyűrű teszi még érdekesebbé. A gyűrűk mérete az átlagostól nagyobb, így a nagyobb távok meghorgászása sem jelent akadályt. Ezek a botok kifejezetten a pontyhorgászok számára készültek, de tökéletesen alkalmazhatók folyóvízi horgászat során is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11900.00HUF
  39.67EUR
 • Nevis Method Carp Feeder botAjánlott

  nevis_method_carp_feeder.jpg

  Verseny bot minőség elérhető árakon!!! Megérkezett a Method Carp Feeder botcsalád. Elegáns angol design minőségi kivitelezés jellemzi. A HIGH MODULUS CARBON-nak köszönhetően pontos dobásokat tudunk kivitelezni vele, fárasztás közben pedig megőrzi rugalmasságát. Karcsú és egyben könnyű bottest kimondottan methodos pontyozásra kifejlesztve. A hét különböző típus teljesen lefedi a methodos horgászat igényeit.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16990.00HUF
  56.64EUR
 • Nevis Mistral Carp Feeder bot

  nevis_mistral_carp_feeder_1600.jpg

  A Nevis MISTRAL Feeder első kézbevételekor érezhetjük, hogy egy nagyon precízen elkészített, nem hétköznapi terméket tartunk a kezünkben. Az exkluzív olajzöld külső alatt IM-10 karbon alapanyag található amelyet keresztszállal erősítettek meg. Ennek köszönhetően a bottest szinte fizikát meghazudtoló tulajdonságokkal bír, még extrém nagy terhelés alatt is! Ez az anyag hihetetlen erőt, karcsúságot és rugalmasságot kölcsönöz a botnak. A bottest anyagösszetételét úgy alakították ki, hogy az a leghevesebb fárasztásokat is könnyedén kibírja, amihez a legjobb minőségű, nagyméretű és könnyített SIC gyűrűkre is szükség volt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16390.00»12600.00HUF
  42.01EUR
 • Nevis Motive Carp Feeder bot

  nevis_motive_carp_feeder_1476.jpg

  A lehető legkeményebb akció elérése törekedtünk a Motive szériánál. A nagy teherbírású bottest gond nélkül kezeli a nehéz szerelékeket és az átlagon felüli halakat is. Először folyóvizű feederek gyártásához fejlesztettük azt az igen kemény carbon csövet amelyből ezek a feeder botok készülnek. Mivel a tavakon történő feederezés is egyre nagyobb dobástávolságokat kíván ezért adta magát hogy ugyanabból a carbon csőből pontyozó feeder botokat is fejlesszünk. Az eredmény nyugodtan mondhatjuk hogy lélegzetelállító. Ilyen keménységű botok eddig feedereknél szinte elképzelhetetlenek voltak. Akadós terepen, fonott zsinóros horgászatra is kiválóan megfelelnek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16690.00»11300.00HUF
  37.67EUR
 • Nevis Pellet Carp Feeder horgászbot

  nevis_1859.jpg

  Több méretben kapható, pellet feeder bot, kimondottan nagyhalas horgászathoz.

  - Anyaga: carbon
  - Gyűrű típusa: sic
  - Nyél: osztott

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:20950.00HUF
  69.85EUR
 • Nevis Solution Feeder bot - 1971-330

  nevis_solution_feeder_1971-330.jpg

  Sokszor gondot okoz eldönteni milyen hosszú féder botot válasszunk hiszen van ahol a rövidebb előnyös van pedig ahol a hosszabb. Ezt a problémát küszöböli ki a Solution féder bot állítható hosszával. Egy toldó rész beiktatásával egy pillanat alatt megváltoztathatjuk féderbotunk hosszát. Mivel egy igen érzékeny botról van szó egyformán használható keszegezésre és pontyozásra is.

  - Hossz: 3,30 m 
  - Dobósúly: 90 gr
  - Anyag: karbon
  - Gyűrű típus: SIC
  - Nyélborítás: parafa-neoprén
  - Tagok száma: 4+3
  - Tömeg: 202 g

  Ár:18490.00HUF
  61.65EUR
 • Nevis Spirit Feeder bot

  nevis_spirit_feeder_1627.jpg

  A legjobb ár-érték arányú botunk, amely lehetővé teszi nehéz etetőkosarak célba juttatását. Még kezdő féderhorgászok is bátran használhatják a starpabíró bottestnek köszönhetően. Az erőtől duzzadó blank fárasztásnál is kitűnő tulajdonságokat mutat. Nagy keménységű SIC gyűrűkkel és parafa nyéllel készülnek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9290.00HUF
  30.97EUR
 • Nevis Syncro Feeder bot - 1610-360

  nevis_1610-360.jpg

  Speciális a magyar vizekre kifejlesztett feeder bot. A bottest úgy lett megtervezve, hogy ne legyen gond akár több mázsa halat is kifárasztani egy nap. Progresszív akciója hamar felőrli a halak erejét ezért gyerekjáték a fárasztás vele. A LIGHT SIC gyűrűk megvédik a zsinórt a kopástól. Méretük úgy lett kiválasztva hogy a maximális dobótávolságot ki tudjuk hozni a botból.

  - Hossz: 3,6 m 
  - Dobósúly: 50-100 g
  - Anyaga: IM-6 karbon
  - Gyűrű típusa: sic
  - Tagok száma: 3+3
  - Parafa nyél

  Ár:18990.00»8990.00HUF
  29.97EUR
 • Nevis Torrent Carp Feeder bot

  nevis_torrent carp_feeder_1601.jpg

  A finom pontyhorgászatra kialakított botok legerősebb tagja a Torrent feeder. A bottest anyaga IM 8 karbon, melyre extra keménységű SIC gyűrűk kerültek. Az IM-8-es karbon anyagnak köszönhetően gyors, gerinces bottestet sikerült alkotni. Akciójából adódóan pillanatok alatt őrli fel még a termetes halak erejét is. A felhasznált anyagoknál csakis első osztályú alkatrészek jöhettek szóba, melyek strapabíróak és megbízható működésűek. A különlegesen kialakított parafanyél, stabil, erős fogást biztosít, akkor is, amikor a legnagyobb távolságokat szeretnénk elérni végszerelékünkkel. A bot kialakításánál figyelembe vették, hogy a maximális dobótávolságot tudjuk elérni, ezért a gyűrűzést tökéletes összhangba kellett hozni a bot akciójával.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13990.00»12600.00HUF
  42.01EUR
 • Nevis Vanity Carp Feeder bot

  nevis_vanity_carp_feeder_1843.jpg

  Egy univerzális feederbot széria széles dobósúly tartományokban. A progresszív akciónak köszönhetően az alaphelyzetben rendkívül érzékeny feederbotok a terhelés hatására folyamatosan keményednek fel, evvel tökéletes fárasztási és dobási tulajdonságokat produkálnak. A maximális dobástávolság elérése érdekében még a rezgőspiccek is extra nagy méretű gyűrűkkel lettek szerelve. Hihetetlen,hogy ilyen könnyű botok mekkora erőtartalékokkal rendelkeznek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11990.00HUF
  39.97EUR