Nevis pergető botok

Horgászbotok » Pergető botok » Nevis pergető botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Nevis Artemis Spin pergető bot

  nevis_artemis_spin_1469.jpg

  Igazi ultralight-os műremek pálca. Elérhető ár és precíz kivitelezés jellemzi. Különösen a nyélrész kialakítása egyedi amely kényelmessé teszi használatát akár egész napos dobálások alatt is. Szinte bármely csalivezetési stílushoz eredményesen használható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8290.00HUF
  27.64EUR
 • Nevis Arwo Spin horgászbot

  nevis_arwo_spin_1464.jpg

  Klasszikus pergető bot széria kiegyensúlyozott akcióval. A rendkívül széles választékban szinte minden pergető horgász talál számára megfelelő botot. A legújabb gyártástechnológiával készültek ezért is volt lehetséges ebben az árkategóriában ilyen vékony átmérőjű botokat készíteni. A nyéltag nagy erőtartalékokkal rendelkezik ezért a fonott zsinóros horgászat sem jelenthet problémát. Az érzékeny spiccakciója miatt a műcsali minden rezdülését szinte a kezünkben érezzük.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7990.00HUF
  26.64EUR
 • Nevis Fullback Spin pergető bot

  nevis_fullback_spin_1430.jpg

  A könnyű pergetés egyre népszerűbb, de ehezz speciális botok kellenek, mivel a csalik súlya jóval kisebb a megszokottnál. A NEVIS kínálatának legfinomabb és legjobb minőségű darabja a Fullback sorozat. A bot átmérője hihetetlen vékony, ennek ellenére nem túl puha. Komoly erőtartalékok vannak benne, a fárasztásra ugyanakkor tökéletesen tudjuk kontrollálni vele a műcsalinkat.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9490.00HUF
  31.64EUR
 • Nevis Harpoon Spin pergető bot

  nevis_harpoon_spin_1282.jpg

  Elérhető árú, de minőségi, magas használati értékű botok. A jelenleg egyre népszerűbb könnyű pergetéshez tökéletes fegyverek. Rendkívül gyors akciójának köszönhetően gyorsan reagál a bevágásoknál. Egy speciális nyélrészt kapott amely meg hosszabbítható ezért azoknak is kényelmes fogást nyújt akiknek hosszabb kezük van.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7590.00HUF
  25.31EUR
 • Nevis Innowa Spin pergető bot

  nevis_innowa_spin_1623.jpg

  Sokan hiányolták a NEVIS kínálatából az igazán professzionális pergető botokat. A NEVIS pergető botok legendává váltak ár-érték arányukról és adott volt a következő feladat, hogy a felső kategóriákban is hasonló sikerszériát kell megalkotni. Bátran kijelenthetjük, hogy sikerült. Az ultra vékony bottest tökéletes csali vezetést tesz, lehetővé a kapásokat azonnal közvetíti. A Progresszív akciónak köszönhetően a bevágások biztosan ülnek még a legkeményebb szájú halaknál is. A csavarodás mentes spiccgyűrű rendkívül hasznos kiegészítő ugyanis általában fonott zsinórral pergetünk, ami fokozottan hajlamos arra, hogy felcsavarodjon a bot végére.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14790.00HUF
  49.31EUR
 • Nevis Motive Spin horgászbot

  nevis_1432.jpg

  Az egyik legkedvezőbb árú pergető botcsaládunk a MOTIVE sorozat. Elérhető árú de minőségi, magas használati értékű botok. Igen széles választék a finom pergető botokból. Kis tömegű, jól kiegyensúlyozott botok optimálisan beállított nyél hosszásággal. A Motive szériával a maximumot lehet kihozni a műcsalikból, hiszen elképesztően gerinces, gyors botok. A könnyű és közepes méretű csalikkal történő pergetés élményszámba megy ezekkel a pálcákkal.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9600.00HUF
  32.01EUR
 • Nevis Nitro Spin Ultra Light bot

  nevis_1434.jpg

  A Nevis pergető szériájának legfinomabb darabja, mellyel érzékenyen vezethetjük még a legkisebb műcsalikat is. A merev bottestbe egy ultra vékony tömör spiccet építettünk be amellyel még a szinte súlytalan műcsaliknak is érezzük minden rezdülését. A dobáskor és a csalivezetéskor a spicc rész teszi a dolgát tökéletesen. A fárasztásban viszont a bottest veszi fel a harcot a ragadozókkal. Tökéletesen alkalmas a partközeli sügerek becserkészésére, de a hosszabb változatokkal bátran nekiállhatunk például balinozni csukázni is, mivel a kisméretű wobblerek,villantók is tekintélyes távolságba repíthetők a horgászbot által. Kíváló minőségű horgászbotot kapunk, mellyel élmény a horgászat és a hal fárasztása egyaránt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8190.00HUF
  27.31EUR
 • Nevis Progressor Spin bot

  nevis_1433.jpg

  - Anyaga: carbon
  - Gyúrúk típusa: SIC
  - Nyél borítás: osztott neoprén

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8190.00HUF
  27.31EUR
 • Nevis Promaxx Spin horgászbot

  nevis_promaxx_spin.jpg

  A kompozit bottesteket egy speciális Epoxi bevonattal és karbon keresztszállal erősítettük meg,evvel szinte törhetetlen szériát sikerült létrehozni. A hihetetlenül strapabíró botokkal bármekkora halakkal eredményesen vehetjük fel a küzdelmet. A tervezéskor figyelembe vettük az egyes horgászmódszerek speciális igényeit és minden apró részlet ennek megfelelően lett kialakítva. A gyűrűkiosztás,a nyél kialakítása mind elősegíti,hogy a bottest akciójából a maximumot lehessen kihozni. A gyűrűknél itt is a nagy kopásállóságú SIC jöhetett csakis szóba. A nyél kialakítása pedig az ebben az árkategóriában szokatlanul,már parafából történt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4990.00HUF
  16.64EUR
 • Nevis Reflexx Spin bot

  nevis_reflexx_spin_1431.jpg

  A modern műcsalis horgászathoz tökéletes botokra van szükség. Egy olyan bottest megalkotása volt a feladat, amely pontos dobás tulajdonságai mellett bevágáskor és fárasztáskor a maximumot hozza ki magából. Ezt az akciót a NANO carbon technológiának köszönhetően tudtuk elérni. A bevágáskor az ultragyors spiccrész azonnal regál, viszont a megakasztott hal súlya alatt a bottest fantasztikusan viselkedik. Szinte önmaga fárassza ki a halat. Ezekkel a botokkal nem kell tartanunk a halelvesztéstől a fárasztás során. A nyélrész kialakításásnál figyelembe vettük, hogy sokszor a pergető botok szinte egész nap kézben vannak, ezért a kényelmes fogás a kritikus pontjuk.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:18690.00HUF
  62.31EUR
 • Nevis Ryder Spin horgászbot

  Spin változat

  Profi horgászok örömüket lelik a Ryder szériában. Az IM-8-as karbon szövetnek köszönhetően gyors, gerinces bottestet sikerült alkotni. Akciójukból adódóan pillanatok alatt őrli fel még a termetes halak erejét is. A felhasznált alkatrészek jó minőségű első osztályú gyűrűk és orsótartók jöhettek szóba, melyek strapabíróak és megbízható működésűek. Jól kidolgozott markolati részük kellemes fogást biztosít, ami alapvető követelmény a hosszú fárasztások miatt. Minden egyes bot kialakításánál figyelembe vettük, hogy a maximális dobástávolságot tudjuk elérni, ezért a gyűrűzést tökéletes összahangba kellett hozni a bot akciójával. A jól összehangolt botokkal nem csak a leghosszabb hanem a legpontosabb dobásokat tudjuk elérni.

  - Anyaga: karbon
  - Gyűrűk: SIC
  - Nyélborítás: parafa

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7690.00HUF
  25.64EUR
 • Nevis Secure Spin horgászbot

  nevis_secure_spin_1461.jpg

  A modern műcsalis horgászathoz tökéletes botokra van szükség. Egy olyan bottest megalkotása volt a feladat amely pontos dobástulajdonságai mellett bevágáskor és fárasztáskor a maximumot hozza ki magából. Ezt az akciót a NANO carbon technológiának köszönhetően tudtuk előállítani. A bevágáskor az ultragyors spiccrész azonnal reagál viszont a megakasztott hal súlya alatt a bottest fantasztikusan viselkedik. Szinte önmaga fárassza ki a halat. Ezekkel a botokkal nem kell tartanunk a halelvesztéstől a fárasztás során. A nyélrész kialakításánál figyelembe vettük hogy sokszor a pergető botok szinte egész nap kézben vannak ezért a kényelmes fogás a kritikus pontjuk.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15790.00»9090.00HUF
  30.31EUR
 • Nevis Snatch pergető bot

  nevis_snatch_spin.jpg

  Kitűnő minőségű és rendkívűl jó ár/érték arényú pergető bot széria a Nevis-től. Anyaga IM-10 carbon. Több méretben kapható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16490.00»12800.00HUF
  42.68EUR
 • Nevis Vantage Spin horgászbot

  nevis_vantage_spin_1808-13.jpg

  Egy speciális akciójú botcsalád a Vantage amit, olyan rablóhalak horgászatára terveztünk, amelyeknél különösen fontos, hogy a bevágást a lehető leggyorsabban közvetítse a bot. A bot felső harmadrésze szinte teljesen merev ezért sokkal gyorsabban reagál a nyélen indított mozdulatokra. Mivel viszonylag nagy része mozog együtt botnak ezért sokkal nagyobb erőt is közvetít ezért a bevágások sokkal jobban ülnek. Mivel nagyon széles szortimentről van szó ezért szinte minden típusú csalihoz, találunk megfelelő botot.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13000.00»7800.00HUF
  26.01EUR
 • Nevis Xpress Baitcast horgászbot - 1694-240

  nevis_1694-240.jpg

  Egy remek Baitcast sorozat. Igen kedvező ára miatt már mindenki számára elérhető, hogy egy Baitcast pergető bot is ott lapuljon a táskában. Érzékeny, tökéletesen kiegyensúlyozott akcióval rendelkezik. Wobblerek, gumihalak, villantók kiválóan vezethetők vele. Súlya pille könnyű, egész napos pergetés során sem fárad el a kezünk.

  - Hossz: 2.40 m
  - Dobósúly: 10-45 g
  - Tagok száma: 2 db 
  - Osztott nyél
  - Súly: 192 g

  Ár:10790.00HUF
  35.97EUR