Predator-Z lágy műcsalik

Wobblerek, műcsalik » Carp Zoom Predator-Z termékek » Predator-Z lágy műcsalik

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Ducking Killer műcsali

  cz_ducking_killer.jpg

  Ducking Killer Extra mozgású, 9cm-es gumihal család, mely lassú vezetés mellett vertikális impulzusok kibocsájtására is alkalmas a kacsalábra emlékeztető farok kialakításnak köszönhetően. Mind hagyományos jiggel, mind offset horoggal eredményesen használható de akár drop shot technikával is vezethető. A gumihal nagy méretű 3D szemeket kapott, ezzel is extra kapás ingert kiváltva a ragadozókból. Mint minden OPlus csali, ez is anyagában ízesített, hal aromát kapott. Célhal: csuka, süllő. Méret: 9 cm

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 178 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:890.00HUF
  2.23EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Longtail Killer műcsali

  cz_longtail_killer.jpg

  Extra elvékonyodó farok és plusz vibrációt keltő hátúszó jellemzi ezt a 10 cm-es gumihalat. A vékony testnek köszönhetően nagyon lassú bevontatás mellett is szépen csóvál a viszonylag kis farok korong ellenére. Ez ideálissá teszi erős folyókon történő horgászatra is, a csali nem fog túlveretni. Kialakítása lehetővé teszi mind a jiges, mind a rejtett horgos felhasználást is. OPlus csalikra jellemző hal ízesítést kapott. Célhal: elsősorban süllő, kősüllő de számíthatunk csuka kapásra is. Méret: 10 cm

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 298 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Offspring Tail Killer műcsali

  cz_offspring_tail_killer.jpg

  5 cm-es babahal utánzat, elvékonyodó villás farokkal. A lágy anyagának köszönhetően annak ellenére, hogy ez alapvetően egy no action csali, kisebb jigekkel eredményesen használhatjuk a tavaszi felmelegedő vizekben. A legfogósabb azonban dropshot technikával szélvizeken, lassabb patakokban. Hal ízesítést kapott. Célhal: kősüllő, sügér, a tavaszi időszakban bármilyen ragadozó hal. Méret: 5 cm.

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 298 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Ribbed Killer műcsali

  cz_ribbed_killer.jpg

  Bordázott testű gumihal család. Extra lágy anyagának köszönhetően mind álló-, mind folyóvízen sikeresen használható. A gumihal teste gyárilag kapott egy offset horgot rejtő bemetszést, így akár erősen akadós, hínaras vagy köves pályán is eredményesen használhatjuk rejtett horoggal. A bordáknak köszönhetően extra vibrációt kelt illetve az O Plus csalikra jellemző hal aromát is hosszabb ideig megtartja. Célhal: csuka, süllő, kősüllő, harcsa.

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 158 Ft/db)

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:790.00HUF
  1.98EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Shad Killer műcsali

  cz_shad_killer.jpg

  Klasszikus küsz utánzat többféle méretben. Extra lágy anyagú de mégis tartós, a ragadozó fogaknak jól ellenálló gumihal, mely mint minden Oplus csali, ez is egy anyagában ízesített hal aromát kapott. Elsősorban jiggel vagy cheburashkával javasoljuk használni fenéken, de számítsunk kapásra sűllyedés közben is! Célhal süllő, kősüllő, csuka, pisztránsügér.

  Kapható méretek: 10 cm, 12 cm

  Kiszerelés: 5 db/cs (egységár: 198 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR