Shimano pergető botok

Horgászbotok » Pergető botok » Shimano pergető botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Beast Master FX Predator pergető bot

  shimano_bm_fx_predator.jpg

  A Beast Master szériák mindig is a kiváló ár-érték arányukról voltak híresek. Az új FX sorozatban sem változott egy a tényező, hiszen mind megjelenésében, mind pedig minőségében a prémium kategóriát idézi. XT-60-as grafit és Nano keverékéből készül a bottest, mely így igen könnyű, emellett meglepően erős – a blankon Fuji Fazlite gyűrűsor fut végig.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29690.00HUF
  92.04EUR
 • Shimano Catana EX Telespin pergető bot

  shimano_scatexte_spin.png

  A Catana botcsaládot talán már nem kell bemutatni, hiszen hosszú évek óta jelen van a pergetőhorgászatban. Ezúttal azonban egy különleges, több szempontból is érdekes újítással jelentkezik a széria. Az EX Telespin egy teljesértékű pergetőbot, mely teleszkópos kivitelének köszönhetően kicsire összecsukható, így lényegesen könnyebb a szállítása, tárolása.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17290.00HUF
  53.60EUR
 • Shimano Catana EX pergető bot

  shimano_catana_ex_spin.jpg

  A Catana család idén is megújult, ami többek között azért sem meglepő, mert egy rendkívül népszerű, univerzális, széles palettát felvonultató szériáról beszélünk. Ár-érték arányának köszönhetően tökéletes választás lehet akár a pergetéssel még csak most ismerkedők számára is. Anyaga az a geoszálakkal kevert Xt40-es grafit, mely gyors, mégis érzékeny akciót kölcsönöz a blanknak. Vibra Spot orsótartója lehetővé teszi, hogy ujjunk folyamatosan érintkezzen a bottestel, így minden, a csali által küldött rezgés, illetve információ szinte azonnal eljut hozzánk.

  Tulajdonságai:
  - XT40 grafit + geoszál anyag
  - ergonómikusan kialakított VIBRA SPOT orsótartó
  - SHIMANO rozsdamentes acél hardlite gyűrűsor
  - módosított gyűrűkiosztás
  - parafa nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11490.00HUF
  35.62EUR
 • Shimano Scimitar BX pergető bot

  shimano_scimitar_bx_spin.png

  A Scimitar BX Spin egy XT40+BIOFIBRE blankra épített általános pergetőbot, mely kiváló ár-érték aránya mellett, divatos megjelenésével, minőségi kivitelével, valamint feszes, karakteres akciójával hívja fel a pergetőhorgászok figyelmét. Tökéletes választás lehet akár kezdő, vagy már gyakorlottabb horgászok számára is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19190.00HUF
  59.49EUR
 • Shimano Speed Master DX pergető bot

  shimano_speedmaster_dx_spin.jpg

  A legenda tovább folytatódik, hiszen 2019-ben új szériával bővül a Speed Master botcsalád. A DX egy kimondottan vékony és érzékeny HPC100+NANO blankra épülő általános pergetőbot, mely gyönyörű, klasszikus kivitelben kerül forgalomba. Fuji Alconite K és KR-type gyűrűk, ergonomikus orsótartó, valamint parafa nyél jellemzi ezt az egyedülálló mindenest.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:46190.00HUF
  143.19EUR
 • Shimano Sustain AX pergető bot

  shimano_ssusax_spin.jpg

  A Sustain minden szempontból megújult: új blank konstrukció, új karakter, új orsótartó, valamint elődjénél lényegesen könnyebb tömeg. Az AX széria már Hi-Power X bottestel készül, orsótartója pedig a Shimano által szabadalmaztatott Ci4+ ötvözet, mely 2,5-szer merevebb anyag, mint a Ci4. A blank rendkívül gyors, így kifejezetten alkalmas a közvetlen csalikontrollálást igénylő technikákhoz – twitching, jigging, jerking.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:45190.00HUF
  140.09EUR
 • Shimano Technium Casting pergető bot

  shimano_technium_casting.jpg

  Az új technium sorozat egy fantasztikus kivitelű botcsalád, mely exkluzív megjelenésű, élénk kék színekben pompázik. Anyaga az a Shimano által szabadalmaztatott Xt200-as grafit, melynek köszönhetően a blank rendkívül könnyű, emellett karakteres. Habár feszes botokról beszélünk, spiccük úgy lett kialakítva, hogy lágyabb akciója legyen, mint a bottest többi részének, így szélesebb csaliarzenállal kompatibilis. Az új technium Casting botok alkalmasak a hazai körülmények között fogható összes ragadózó halfaj horgászatához.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  102.27EUR
 • Shimano Vengeance BX Sea Bass pergető bot

  shimano_vengeance_sea_bass_svbx.jpg

  A Shimano követi a pergető horgászat fejlődését, trendjeit, így megalkotta rövidebb hosszúságú pergető botok továbbfejlesztett változatát. Az XT-30-as grafitból készülő könnyebb és érzékenyebb bottest lényegesen nagyobb horgászélményt jelent a használójának. A Vengeance BX Sea Bass-t egyedülálló ár-érték aránya, valamint exkluzív, fehér és fekete színű megjelenése teszi egyedivé.

  - Anyaga: XT30 karbon
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - VSS orsótartó
  - EVA nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10590.00HUF
  32.83EUR
 • Shimano Zodias Casting bot

  shimano_20ZODIAS168LBF.jpg

  Hasonlóan a spinning verzióhoz, a Zodias casting is egy gyors akciójú pergetőbot, mellyel rendkívül pontos dobások kivitelezhetők. Könnyű és vékony bottestét egy egyedi tervezésű CI4+ anyagú orsótartó, illetve Fuji Alconite gyűrűk díszítik. Az orsótartó úgy lett megalkotva, hogy a blank legkisebb rezdüléseit is továbbítsa a horgász kezébe, így szinte közvetlen kapcsolatunk van a csalival, illetve a megakasztott hallal.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:48190.00HUF
  149.39EUR