Shimano pergető botok

Horgászbotok » Pergető botok » Shimano pergető botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Alivio DX pergető bot

  shimano_alivio_dx_saldx.jpg

  Az Alivio DX pergetőbotok még karcsúbbak és gyorsabb akciójúak lettek, mint elődjeik. Az XT-30-as grafitból készülő blank Shimano Hard Lite vezetőgyűrűkkel van felszerelve. A bot tetszetős festése és parafa nyele igényes megjelenést kölcsönöz számára.

  - Anyaga: XT30 karbon
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - DPS orsótartó
  - EVA és parafa nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8490.00HUF
  28.31EUR
 • Shimano Bassterra XT pergető bot

  shimano_bassterra_xt.jpg

  A Bassterra egy darabból készült, hihetetlen vékony, nagynyomású karbon bottesttel rendelkezik. A közepesen gyors akciójú bot kiválóan alkalmas a hagyományos villantókkal és kis méretű wobblerekkel történő pergető horgászatra, de a drop shot és vertikális jig horgászatra is tökéletes. Rövid osztott nyelű szivacs/parafa markolat és Fuji gyűrűsor jellemzi.


  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:27990.00»27990.00HUF
  93.32EUR
 • Shimano Beast Master EX SPG pergető bot

  shimano_beast_master_ex.jpg

  A Beast Master szériák mindig is a kiváló ár-érték arányukról voltak híresek. Az új EX sorozatban sem változott egy a tényező, hiszen mind megjelenésében, mind pedig minőségében a prémium kategóriát idézi. XT-60-as grafit és Biofibre keverékéből készül a bottest, mely így igen könnyű, emellett meglepően erős – a blankon Fuji gyűrűsor fut végig.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:26490.00HUF
  88.32EUR
 • Shimano Catana EX Telespin pergető bot

  shimano_scatexte_spin.png

  A Catana botcsaládot talán már nem kell bemutatni, hiszen hosszú évek óta jelen van a pergetőhorgászatban. Ezúttal azonban egy különleges, több szempontból is érdekes újítással jelentkezik a széria. Az EX Telespin egy teljesértékű pergetőbot, mely teleszkópos kivitelének köszönhetően kicsire összecsukható, így lényegesen könnyebb a szállítása, tárolása.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16490.00HUF
  54.98EUR
 • Shimano Catana EX pergető bot

  shimano_catana_ex_spin.jpg

  A Catana család idén is megújult, ami többek között azért sem meglepő, mert egy rendkívül népszerű, univerzális, széles palettát felvonultató szériáról beszélünk. Ár-érték arányának köszönhetően tökéletes választás lehet akár a pergetéssel még csak most ismerkedők számára is. Anyaga az a geoszálakkal kevert Xt40-es grafit, mely gyors, mégis érzékeny akciót kölcsönöz a blanknak. Vibra Spot orsótartója lehetővé teszi, hogy ujjunk folyamatosan érintkezzen a bottestel, így minden, a csali által küldött rezgés, illetve információ szinte azonnal eljut hozzánk.

  Tulajdonságai:
  - XT40 grafit + geoszál anyag
  - ergonómikusan kialakított VIBRA SPOT orsótartó
  - SHIMANO rozsdamentes acél hardlite gyűrűsor
  - módosított gyűrűkiosztás
  - parafa nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  36.64EUR
 • Shimano Scimitar BX pergető bot

  shimano_scimitar_bx_spin.png

  A Scimitar BX Spin egy XT40+BIOFIBRE blankra épített általános pergetőbot, mely kiváló ár-érték aránya mellett, divatos megjelenésével, minőségi kivitelével, valamint feszes, karakteres akciójával hívja fel a pergetőhorgászok figyelmét. Tökéletes választás lehet akár kezdő, vagy már gyakorlottabb horgászok számára is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17990.00HUF
  59.98EUR
 • Shimano Speed Master DX pergető bot

  shimano_speedmaster_dx_spin.jpg

  A legenda tovább folytatódik, hiszen 2019-ben új szériával bővül a Speed Master botcsalád. A DX egy kimondottan vékony és érzékeny HPC100+NANO blankra épülő általános pergetőbot, mely gyönyörű, klasszikus kivitelben kerül forgalomba. Fuji Alconite K és KR-type gyűrűk, ergonomikus orsótartó, valamint parafa nyél jellemzi ezt az egyedülálló mindenest.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:44490.00HUF
  148.33EUR
 • Shimano Sustain AX pergető bot

  shimano_ssusax_spin.jpg

  A Sustain minden szempontból megújult: új blank konstrukció, új karakter, új orsótartó, valamint elődjénél lényegesen könnyebb tömeg. Az AX széria már Hi-Power X bottestel készül, orsótartója pedig a Shimano által szabadalmaztatott Ci4+ ötvözet, mely 2,5-szer merevebb anyag, mint a Ci4. A blank rendkívül gyors, így kifejezetten alkalmas a közvetlen csalikontrollálást igénylő technikákhoz – twitching, jigging, jerking.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:44490.00HUF
  148.33EUR
 • Shimano Technium Casting pergető bot

  shimano_technium_casting.jpg

  Az új technium sorozat egy fantasztikus kivitelű botcsalád, mely exkluzív megjelenésű, élénk kék színekben pompázik. Anyaga az a Shimano által szabadalmaztatott Xt200-as grafit, melynek köszönhetően a blank rendkívül könnyű, emellett karakteres. Habár feszes botokról beszélünk, spiccük úgy lett kialakítva, hogy lágyabb akciója legyen, mint a bottest többi részének, így szélesebb csaliarzenállal kompatibilis. Az új technium Casting botok alkalmasak a hazai körülmények között fogható összes ragadózó halfaj horgászatához.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:31990.00HUF
  106.65EUR
 • Shimano Technium Spinning pergető bot

  shimano_technium_spin_2017.jpg

  Az új Technium sorozat első ránézésre csodálatos színeivel fogja meg az embert. Legyünk őszinték, habár vásárlásnál a bot használhatósága a fő szempont, az első benyomások is fontosak, a külsőnek is tetszeni kell. Ami a blankot illeti XT200-as karbonból készül, mely rendkívül erős, emellett igen könnyű bottestet eredményezett. Gyors akciójú botok, melyek bármilyen pergető technikához alkalmasak lehetnek. Fuji Alconite gyűrűsor, EVA markolat és Fuji orsótartó emeli az alapból minőségi blank fényét.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:30490.00HUF
  101.65EUR
 • Shimano Vengeance BX Sea Bass pergető bot

  shimano_vengeance_sea_bass_svbx.jpg

  A Shimano követi a pergető horgászat fejlődését, trendjeit, így megalkotta rövidebb hosszúságú pergető botok továbbfejlesztett változatát. Az XT-30-as grafitból készülő könnyebb és érzékenyebb bottest lényegesen nagyobb horgászélményt jelent a használójának. A Vengeance BX Sea Bass-t egyedülálló ár-érték aránya, valamint exkluzív, fehér és fekete színű megjelenése teszi egyedivé.

  - Anyaga: XT30 karbon
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - VSS orsótartó
  - EVA nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10490.00HUF
  34.97EUR
 • Shimano Zodias pergető bot

  shimano_zodias_spin.jpg

  A Zodias pergetőbot hihetetlen gyors és rugalmas akciójú és ennek köszönhetően hihetetlen pontosságú és távolságú dobásokra képes. Rendkívül sokoldalú horgászbot, mert használható villantók, wobblerek, gumihalak és nagy méretű crank bait csalik horgászatához egyaránt. Egyedi tervezésű CI4+ anyagú orsótartó, Fuji Alconite gyűrűk jellemzik.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:45990.00HUF
  153.33EUR