Carp Zoom bojlis botok

Horgászbotok » Bojlis botok » Carp Zoom bojlis botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Action Carp pontyozó bot

  cz_action_carp.jpg

  Az Action Carp karcsú bottestének köszönhetően a fárasztás igazi élmény, emellett kellőképpen feszes a távdobásokhoz. Az átlagnál nagyobb SIC gyűrűsorral és hosszú nyéllel rendelkezik. A háromrészes kivitel kedvez azoknak a pontyhorgászoknak, akiknek fontos a praktikusság és szállíthatóság.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14490.00HUF
  36.23EUR
 • Carp Zoom Cork Action CA3 horgászbot

  cz_CZ5843.jpg

  Modern megjelenésű, ugyanakkor elegáns parafanyéllel és kopásálló gyűrűkkel szerelt univerzális, háromrészes pontyozó bot. Tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik kényelmesen szállítható botot keresnek, mely egyúttal rendelkezik a nagytestű halak sikeres fárasztásához nélkülözhetetlen erővel és a hosszú dobásokhoz szükséges dinamikával. A bottest kecses, viszonylag lágy, ugyanakkor a terhelés hatására fokozatosan felkeményedik, ezáltal a fárasztás során jelentősen tehermentesíti az előkét miközben felőrli a legvadabbul védekező halak erejét is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15990.00HUF
  39.98EUR
 • Carp Zoom Cork Action Carp parafa nyelű bojlis bot

  cz_CZ9859.jpg

  Ez a botcsalád átmenetet képez a hagyományos pontyos botok és a modern bojlis botok között. Míg a stabil orsótartó, valamint a kényelmes és elegáns kialakítású tartós parafa nyél a hagyományos botok tulajdonságait mutatja, addig a bottest teljes egészében a modern elvárásoknak felel meg. Az erős, ugyanakkor karcsú bottest a nagytestű pontyokkal is könnyen felveszi a küzdelmet. A bot két részes, így fárasztásnál is jobban érvényesülhetnek a karbon-kompozit bottest adta kedvező tulajdonságok. A gyűrűsor kialakításai is a bojlis botok felépítésére hasonlít. A nagy átmérőjű gyűrűsort egy óriási keverőgyűrű nyitja, ami akár 120-130 méterre is megnöveli az elérhető dobástávolságot. 

  Termékjellemzők:
  - elegáns és kényelmes parafa nyél
  - nagy átmérőjű SIC gyűrűsor, óriási keverőgyűrűvel

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13990.00HUF
  34.98EUR
 • Carp Zoom Entrant Carp pontyozó bot

  cz_entrant_carp.jpg

  Az Entrant Carp letiszult design-ja és kedvező ára minden kezdő pontyhorgász számára kiváló választás. Gyűrűsora kéttalpas, melyben SIC betétet helyeztünk el, ami nagy kopásállósággal rendelkezik. A bottest kellően lágy, ennek köszönhetően jól kivédi a pontyok, amurok kirohanásait, nem veri le magát a hal. A bot végén megvastagított EVA markolat található a biztos fogás érdekében.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7490.00HUF
  18.73EUR
 • Carp Zoom Marshal Slim Carp horgászbot

  cz_marshal_slim_carp.jpg

  Minden apró részletében igényes kidolgozású. A bottest szupervékony és kecses, anyaga viszont elnyűhetetlen. Hat darab kéttalpas SIC gyűrűvel szerelt, az orsó markolata karcsú, a nyél vége szivacsozott. Fárasztásnál az akció tökéletes.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:22490.00HUF
  56.23EUR
 • Carp Zoom Marshal Valiant Carp horgászbot

  cz_CZ5461.jpg

  A mai trendeknek megfelelő kecses megjelenés és visszafogott dizájn jellemzi, melyen biztosan megakad a vérbeli pontyhorgászok szeme! Kézben tartva könnyed, jól kiegyensúlyozott, ugyanakkor gerinces, kompromisszumokat nem ismerő pálca. Nagyméretű, extra vékony fémbetétes (ZOLI kérdezd meg légyszi az anyag nevét) gyűrűsorán szinte ellenállás nélkül folyik át a zsinór, segítve ezzel a hosszú dobások kivitelezését. Paramétereinek köszönhetően bátran ajánljuk akár versenyhorgászok számára is, de a hétköznapi horgászatok során is verhetetlen.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:27990.00HUF
  69.97EUR
 • Carp Zoom Maximal Carp horgászbot

  cz_CZ5492.jpg

  Strapabíró anyagok felhasználásával készült horgászbot, mely optimális választás mind a behordásos, mind a partról történő bojlis horgászatokhoz. A bottest közepesen lágy, ugyanakkor kellőképpen erős az agresszívebb fárasztáshoz is. Karakterénél fogva a megakasztott hal nehezebben veri le magát a horogról. Az orsótartó nagyméretű orsók befogadására képes, a nyéltag vége a fogást segítő borítást kapott, keverőgyűrűje az átlagosnál nagyobbnak mondható, minden gyűrűbe kopásálló betét került. Elsősorban olyan horgászoknak ajánljuk, akik nagytestű halakkal küzdenek és egy megbízható botot keresnek a mindennapi pontyozó túráikhoz.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14990.00HUF
  37.48EUR
 • Carp Zoom MeshPro Carp horgászbot

  cz_meshpro_carp.jpg

  A MeshPro Carp széria elkészítésekor leginkább arra koncentráltunk, hogy olyan botot alkossunk meg, aminek a használati értéke jelentősen meghaladja az árát. A párhuzamos lefutású, nagy szilárdságú szénszálakon kívül, a bot legkülső rétegén egy szövött erősítés is helyet kapott, így a MeshPro Carp széria a prémiumkategóriás horgászbotok tulajdonságait idézi. A gyűrűzéshez az erős, de a pontyozó botnak dinamikus hajlást engedő, kéttalpas SIC gyűrűket használtuk. Az orsótartó betétes, fémpapucsos, az illesztésnél pedig megerősítettük a bot saját anyagát. A nyél vége gumírozott, a záródugó pedig fémből készült. Figyelembe véve a szállíthatóságra vonatkozó igényeket, a 3 librás (360 cm) és a 3,5 librás (390 cm) típus háromrészes változatban is elérhető.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16990.00HUF
  42.48EUR
 • Carp Zoom Scirocco Carp horgászbot

  cz_CZ5515.jpg

  Egy igazi univerzális pontyozó bot! Rugalmas, könnyű anyag, kopásálló betétekkel szerelt, normálméretű gyűrűsor és a nyéltag végét borító, fogást segítő bevonat jellemzi. A dobás során dinamikus, ugyanakkor fárasztáskor jól terhelhető, így a nagytestű pontyok és amurok méltó ellenfele. Optimális választás a bojlis és a klasszikus fenekező horgászat kedvelőinek is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12490.00HUF
  31.23EUR