Cralusso waggler és slider úszók

Úszók, kiegészítők » Waggler és slider úszók » Cralusso waggler és slider úszók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Cralusso Arrow Waggler úszó - C1040

  cralusso_arrow_waggler.jpg

  Az új fejlesztésű Arrow Waggler úszóba beépítettük a lamellás súlyrendszert és a Cralusso legsikeresebb fejlesztéseit, hogy elérjük a célunkat a NO1. waggler úszót. Az Arrow Wagglerrel egy rendkívül jól repülő, érzékeny, sokoldalúan használható és könnyen kezelhető úszót kínálunk. A hosszabb szár több előnyt is biztosít: segíti az úszót a repülésben, a vízben mélyebbre kerül az úszó súlypontja, ezért kevésbé befolyásolják a szél keltette felszíni áramlatok, a hosszú úszó mélyebbre süllyeszti a damilt, így megkönnyíti a damil víz alá merülését. A szállításnál a mérete sem okoz gondot, mivel nem sérülékeny, akár a bothoz hozzá fogva, vagy akár két részben is tárolható, külön a szár és külön a test.

  Kapható méretek: 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g

  Ár:2240.00HUF
  7.47EUR
 • Cralusso Black Eagle úszó - C1080

  cralusso_black_eagle_c1080_b.jpg

  A Balck Eagle úszót azoknak a horgászoknak készítettük, akik szeretik a hagyományos waggler úszós megoldásokat, de nem akarnak lemondani a modern Cralusso fejlesztések előnyeiről. Ennél a típusnál az úszó testén kívül helyeztük el az összes önsúlyt, így szükség esetén, több ólom kerülhet a zsinórra, mint az előző változatoknál. A Cralusso waggler úszók óriási előnye, hogy egy rendszert alkotnak, a szárak, testek, antennák egymás közt szabadon cserélhetők. Szükség esetén a Black Eagle úszót is pár másodperc alatt átalakíthatjuk, akár dartos wagglerként, pellet úszókénthasználhatjuk. A lamellákat levéve, nagy mennyiségű ólmot tehetünk a zsinórra, ezzel is csökkentve, az áramlatok zavaró hatását.

  - kalibrációs rendszer
  - adapter antenna rendszernek köszönhetően, immár több mint 25-féle antenna közül használhatunk az úszókhoz
  - cserélhető, polikarbonát műanyag szárak, melyek közel 10 éve bizonyítják minőségüket.

  Kapható méretek: 8 g, 10 g, 12 g, 14 g, 16 g

  Ár:2330.00HUF
  7.77EUR
 • Cralusso Bream Float úszó - C1082

  cralusso_bream_float.jpg

  A nagy sikerű Arrow waggler úszónk példáján felbuzdulva újabb lamellás úszóval jelenünk meg az idei évben. Ebben az úszóban a legsikeresebb fejlesztéseink mellet a réznél kétszer nehezebb kombinált súlyrendszert építettünk. Az új, aerodinamikailag kifinomultabb testformának és az ólomfej-wolfram lamellák kombinációjának köszönhetően az úszó repülése és működése még precízebbé vált. Cserélhető antenna rendszerének köszönhetően több mint 20 féle, különböző átmérőjű és szinű antennát használhatunk hozzá.

  - új, kombinált ólom-wolfram súlyrendszer mely a réznél kétszer nehezebb;
  - golf aerodinamika felület, kifinomultabb új testforma;
  - kalibrációs rendszer;
  - adapter antenna rendszer;

  Kapható méretek: 6 g, 8 g, 10 g, 12 g, 14 g, 16 g

  Ár:2430.00HUF
  8.10EUR
 • Cralusso Control Match úszó

  A képen a teljes típus és szín választék látható!

  A Cralusso legújabb fejlesztése sok horgász problémájára kínál tökéletes megoldást. A testes waggler úszóinkban alkalmazott és rendkívül közkedvelt kalibrációs megoldást sikerült beépíteni forradalmian új csőúszóinkba is. Ezek az úszók karcsú testüknek köszönhetően rendkívül érzékenyek, a kalibrációs megoldás pedig a leggyorsabb és legpontosabb úszóbeállítást teszi lehetővé.

  A Control Match úszó darttal (C1024) is kapható, melynek felépítése megegyezik a sima Contol Match (C1023) típussal, azonban a jobb repülés érdekében szárát dart szárnyakkal egészítettük ki és antennái cserélhetőek.

  Kapható méretek: 3g, 4g, 5g, 6g, 7g, 8g, 10g

  Ár:885.00HUF
  2.95EUR
 • Cralusso Dart úszó - C1008

  cralusso_dart_match.jpg

  A Dart úszó precíz dart szárnyai miatt jól repülő, kedvelt úszója lehet a horgászoknak. Ez az úszó is tartalmazza a legújabb fejlesztések eredményeit. A test anyaga poliuretán hab, mely nem érzékeny a felületi sérülésekre. A Dart sokoldalúan használható waggler úszó, mely mind a hobbi,- mind pedig a versenyhorgászoknak ajánlott Az úszóhoz ajánlott a Cralusso úszórögzítő használata.

  Kapható méretek: 6g, 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g, 20g

  Ár:1670.00HUF
  5.57EUR
 • Cralusso Helio Waggler úszó - C1086

  A képen a teljes méretválaszték látható!

  Folyóvízi horgászúszó modelljeinkkel, már több világversenyt is nyertek. A sikereken felbuzdulva célunk, egy olyan professzionális, waggler úszó megépítése volt, mely mind anyagában, mind működésében kielégíti a legmagasabb igényeket is. Rengeteg horgászúszó és waggler úszót találunk a piacon, de a Cralusso horgászúszók attól különlegesek, hogy a horgászok különféle gyakorlati problémáira kínálnak megoldást.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2555.00HUF
  8.52EUR
 • Cralusso Pellet úszó - C1011

  cralusso_pellet.jpg

  Az egyre népszerűbb pelletes nagyhalas horgászathoz kialakított, rendkívül strapabíró úszó. Rövid kialakításának köszönhetően a sekély, és a part menti vizekben is sikeresen alkalmazható. A különféle méretű és súlyú pelletek, bojlikvíz közti, vagy fenék feletti felkínálását is lehetővé teszi. A kalibráció segítségével gyorsan, egyszerűen, pontosan beállítható az adott csalinak megfelelően. A kalibrációs megoldás segítségével a különböző méretű és súlyú csalik vízközti használata során az úszó merülését a csilhoz igazíthatjuk.

  Kapható méretek: S-es, M-es, L-es

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 1390 Ft/db)

  Ár:6950.00HUF
  23.17EUR
 • Cralusso Pro Match úszó

  A képen a teljes típus és szín választék látható!

  A Pro Match úszókban megtalálhatóak mindazok a hasznos fejlesztések, melyek a Control úszót teszik egyedülállóvá. Ezeknél az úszóknál további állítási lehetőséget és ezzel még nagyobb teherbírást tudunk biztosítani a réz lamellás levehető fejek alkalmazásával. Az úszó test felső vékonyabb szárának betolásával, illetve kihúzásával nagyon gyors, pontos és megismételhető úszóbeállítást tudunk biztosítani.

  A Pro Match úszó darttal (C1026) is kapható, melynek felépítése megegyezik a sima Pro Match (C1025) típussal, azonban a jobb repülés érdekében szárát dart szárnyakkal egészítettük ki és antennái cserélhetőek.

  Kapható méretek: 4g, 5g, 6g, 7g, 8g

  Ár:1065.00HUF
  3.55EUR
 • Cralusso Pro Slider úszó - C1087

  cralusso_pro_slider_c1087.jpg

  Horgászok kérésének eleget téve került kínálatunkba, ez a könnyen kezelhető, jól dobható Slider horgászúszó, mely a hobbi és versenyhorgászok legmagasabb igényeit is kielégíti. A speciális slider fej 3,0 gramm önsúlya és a PUR test kialakítása kiváló repülési tulajdonságokat biztosít a horgászúszónak. Főleg mély vizű, vagy erősen áramló tavakon ajánlott a használata, amikor a csalit gyorsan és stabilan a meder fenék közelébe kell juttatni és ott tartani.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1835.00HUF
  6.12EUR
 • Cralusso Rocket Light úszó - C1014

  cralusso_c1014_2016.jpg

  Ez az újfajta testnélküli wagglerúszó egyedülálló repülési tulajdonságával új távlatokat nyit a horgászatban, mivel a Rocket megoldásnak köszönhetően, nyílegyenesen, +10+30%-kal távolabb repül minden hagyományos úszónkhoz képest.

  Az úszó használatánál ajánlott a Cralusso által kifejlesztett Gubancgátlós wagglerkapocs használata, mely csökkenti a gubancolódás lehetőségét. A bedobásnál pedig ügyeljünk arra, hogy az úszó vízbeérkezése előtt tartsuk vissza a szerelékünket!

  Az adapter antennarendszernek köszönhetően, az úszóban 20 féle antenna cserélhető. A száruk sikeresen tesztelt speciális műanyag cső, mely nem hajlamos a görbülésre. A Rocket Light a leheletfinom szerelékes horgászattól a nagyhalas pontyozásig mindenhol sikeresen alkalmazható.

  A még precízebb besúlyozás végett a 4-5-6-8 gr-os Rocket Light úszóba is beépítettük a kalibrációs megoldást

  Kapható méretek: 1,5g, 2g, 2,5g, 3g, 4g, 5g, 6g, 8g

  Ár:1125.00HUF
  3.75EUR
 • Cralusso Rocket Pellet úszó 5 db/csomag - C1012

  cralusso_rocket_pellet.jpg

  A Pellet úszó és a Rocket megoldás előnyeit ötvözi. Nagy méretű csali használata közben dobásnál, repülés közben tapasztalható, hogy az úszó és a csali rángatják egymást, emiatt a szerelék nem oda és nem olyan messzire kerül, mint szeretnénk. A fenti problémára nyújt tökéletes megoldást a Rocket Pellet. Egyedülálló módon, nagy távolságú, pontos csalibejuttatást biztosít.

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 1390 Ft/db)

  Kapható méretek: S-es, M-es, L-es

  Ár:6950.00HUF
  23.17EUR
 • Cralusso Rocket úszó - C1006

  cralusso_rocket_uszo.jpg

  A Rocket wagglert, a hosszú, pontos, egyenes dobásokhoz fejlesztettük ki. Egyedülálló repülési tulajdonságokkal rendelkezik, melyek felülmúlják a hagyományos dartos waglereket is. Cralusso által kifejlesztett Rocket megoldás lényege ez a speciális vezetőszár, mely a legjobb pozíciót biztosítja az úszónak repülés közben. Az úszó használatánál ajánlott a Cralusso által kifejlesztett Gubancgátlós wagglerkapocs használata, mely csökkenti a gubancolódás lehetőségét. A bedobásnál pedig ügyeljünk arra, hogy az úszó vízbeérkezése előtt tartsuk vissza a szerelékünket!

  - Az adapter antennarendszernek köszönhetően, az úszóban 20 féle antenna cserélhető. A csomagban +2 antennával is kapható.
  - Speciális, cserélhető műanyag szárak, melyek az erős igénybevételeket is jól tűrik, és nem görbülnek el.
  - A kalibráció a leggyorsabb, legegyszerűbb, legpontosabb beállítást bíztosítja. (0,05 gr osztás) Az úszószár testből való kihúzásável és benyomásával tudjuk az antennánk gyors beállítását elvégezni.
  - Golf aerodinamikai felület,mely csökkenti a légellenálást!
  - A Cralusso, szabadalmazott megoldását a Rocket úszót, GÉNIUS Díjjal jutalmazták

  Kapható méretek: 6g, 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g, 20g

  Ár:2075.00HUF
  6.92EUR
 • Cralusso Sensitive úszó - C1010

  cralusso_sensitive_match.jpg

  Ezeknek az úszóknak az előnye a kiemelkedő érzékenység. A Sensitive széria magában foglalja a Cralusso új technikai megoldásait is. 2 db cserélhető antennával szállítjuk.

  Kapható méretek: 5g, 7g, 9g, 11g

  Ár:1505.00HUF
  5.02EUR
 • Cralusso Ufo úszó - C1007

  cralusso_ufo_uszo.jpg

  Az UFO waggler hagyományos megfogási módon épült úszó, mely jelentős újításokat tartalmaz. A már jól bevált poliuretán habnak köszönhetően, waglerúszóink nem érzékenyek a felületi sérülésekre. Az UFO sokoldalúan használható waglerúszó, mely mind a hobbi, mind a versenyhorgászoknak ajánlott. Az úszóhoz ajánlott a Cralusso úszórögzítő használata.

  - Az adapter antennarendszernek köszönhetően, az úszóban 20 féle antenna cserélhető. A csomagban +2 antennával is kapható.
  - Speciális, cserélhető műanyag szárak, melyek az erős igénybevételeket is jól tűrik, és nem görbülnek el.
  - A kalibráció a leggyorsabb, legegyszerűbb, legpontosabb beállítást bíztosítja. (0,05 gr osztás) Az úszószár testből való kihúzásável és benyomásával tudjuk az antennánk gyors beállítását elvégezni.
  - Golf aerodinamikai felület, mely csökkenti a légellenálást!

  Kapható méretek: 6g, 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g, 20g

  Ár:1530.00HUF
  5.10EUR
 • Cralusso Velence úszó - C1009

  cralusso_velence_match.jpg

  Ezeknek az úszóknak az előnye a kiemelkedő érzékenység. A Velence széria magában foglalja a Cralusso új technikai megoldásait is. 3 db cserélhető antennával szállítjuk.

  Kapható méretek: 5g, 7g, 9g, 11g

  Ár:1890.00HUF
  6.30EUR
 • Cralusso Wolfram Match úszó - C1085

  cralusso_wolfram_match_c1085.jpg

  A nagy sikerű Arrow waggler úszónk példáján felbuzdulva újabb lamellás úszóval jelenünk meg az idei évben. Ebben az úszóban a legsikeresebb fejlesztéseink mellet a réznél kétszer nehezebb kombinált súlyrendszert építettünk. Az új, aerodinamikailag kifinomultabb testformának és az ólomfej-wolfram lamellák kombinációjának köszönhetően az úszó repülése és működése még precízebbé vált. Cserélhető antenna rendszerének köszönhetően több mint 20 féle, különböző átmérőjű és szinű antennát használhatunk hozzá. A csomagolásban újdonságként megjelent a levegős antenna, továbbá, jól látható cső és érzékeny tömör antennát is kínálunk hozzá.

  - új, kombinált ólom-wolfram súlyrendszer mely a réznél kétszer nehezebb;
  - golf aerodinamika felület, kifinomultabb új testforma;
  - kalibrációs rendszer;
  - adapter antenna rendszer;

  Kapható méretek: 8 g, 10 g, 12 g, 14 g, 16 g, 18g, 20g

  Ár:2505.00HUF
  8.35EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com