Shimano feeder botok

Horgászbotok » Feeder botok » Shimano feeder botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Aernos AX Feeder bot

  shimano_aernos_feeder.jpg

  Az XT60+Nano grafit bottest Shimano Hardlite gyűrűkkel szerelve egy igazán gyors akciójú, mégis kifejezetten könnyű, feszes feederbotot eredményezett. Alkalmas nagyobb dobástávok elérésére is, melyben a parafa/EVA markolat és az ergonomikus Shimano orsótartó nyújt nagy segítséget. A gyári adatok szerint a Long Cast modellekkel szakavatott kezű horgász a 120 métert is meg tudja dobni!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:35490.00HUF
  110.02EUR
 • Shimano Aero X5 Feeder bot

  shimano_aero_x5_feeder.jpg

  Rendkívül könnyű, érzékeny, ellenben meglepően erős, feszes feeder botcsalád, mely blankanyaga XT60 + HPC. A család tagjai lefedik az összes feeder-, és úszós horgászmódszert a versenyhorgászattól kezdve a hétköznapi pontyhorgászatig - vagy akár a nagyobb távolságba folytatott feederpecákig. Szuperkönnyű Seaguide XOG gyűrűk, valamint ergonomikus EVA-parafa markolat és Shimano DPS orsótartó garantálja a maximális teljesítményt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:46190.00HUF
  143.19EUR
 • Shimano Aero X7 Feeder bot

  shimano_aero_x7_feeder.jpg

  Szuper könnyű, erős, azonban ultra érzékeny feederbot család, mely anyaga nagynyomású karbon XT200 + HPC (a karbon kiégetésének utolsó fázisában sokkal nagyobb nyomást alkalmaznak, így egy rendkívül homogén, impregnált karbonszövet keletkezik, melyben a ragasztáshoz használt gyanta lényegesen egyenletesebben oszlik szét). A 9’ és 10’ széria Fuji Alconite gyűrűkkel, míg a 11’, 12’,13’ típusok Kigan 3D Zirconia gyűrűkkel vannak szerelve. Nyéltagjuk EVA és parafa, orsótartójuk pedig az ergonomikus Fuji VSS típus.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:83590.00HUF
  259.13EUR
 • Shimano Alivio CX Feeder horgászbot

  shimano_alivio_cx_feeder.jpg

  A belépő szintű Alivio CX feeder bot kiváló ár/érték arányt biztosít újra definiálva a teljesítményt ebben a kategóriában. A bot XT30 grafit- és geoszálak alkalmazásával készül és minden modell magán viseli a Shimano minőséget. A bot Shimano Hardlite vezetőgyűrűkkel, két spicctaggal rendelkezik valamint az alacsony árfekvésű botokra nem jellemző minőségi parafa nyéllel.

  - Új, geoszál bottest
  - Vékonyabb markolat
  - DPS típusú orsótartó
  - Hardlite rozsdamentes acél gyűrűk

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19890.00HUF
  61.66EUR
 • Shimano Beast Master CX Commercial Feeder bot

  shimano_beast_master_cx_commercial_fdr.jpg

  A Beastmaster CX Commercial botok az ultra vékony HPC60 nagynyomású grafit- és bioszálak felhasználásával készültek. Gyönyörűen tervezett grafika és Fuji vezetőgyűrűk jellmzik. A család két feeder és egy érzékeny picker botból áll.

  Tulajdonságai:

  - HPC60 carbon + bioszál anyag
  - Fuji gyűrűk
  - Parafa/Eva nyél
  - Shimano DPS orsótartó

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:39190.00HUF
  121.49EUR
 • Shimano Beast Master DX Feeder bot

  shimano_beast_master_dx_feeder.jpg

  A Beastmaster DX feeder családot úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt nyújtson minden méret tartományban. A bottest nagynyomású grafit- és bioszálak keveréke, ezáltal könnyű és rendkívül érzékeny feederbot. Minden modell három különböző erősségű spicctaggal rendelkezik.

  Tulajdonságai:

  - HPC60 carbon + bioszál anyag
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - Parafa/Eva nyél
  - Shimano Custom/DPS orsótartó

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:40990.00HUF
  127.07EUR
 • Shimano Force Master BX Commercial Feeder bot

  shimano_forcemaster_bx_commercial_feeder.jpg

  Angliában a „commercial” tavak – magyar megfelelője az intenzíven telepített napijegyes tó - zömében 1-5 kilogrammos egyedsúlyú pontyokkal, vagy ponty-kárász hibridekkel vannak telepítve, így gyakran fejlesztenek erre a piacra olyan botokat, melyek ilyen körülményekhez készülnek. A BX Commercial XT40-es grafit blankra épül, Shimano Hardlite gyűrűkkel és parafa/EVA nyéltaggal. Ezzel a bottal igazi élmény a pörgős peca!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13690.00HUF
  42.44EUR
 • Shimano Speed Master AX Commercial Feeder bot

  shimano_speed_master_ax_commercial_feeder.jpg

  A Speed Master AX Commercial egy teljesen új fejlesztésű botcsalád, mely a finomszerelékes horgászokat célozza meg. A család picker, float - azaz úszós - és feeder botokból áll, melyek kifejezetten agresszív akcióval bírnak - direkt a kisebb méretű, intenzíven telepített vizek igényeire szabva. A blankok HPC100-as karbonból és Biofibre keverékéből állnak, melyet egy speciális nano bevonattal látnak el - ettől még ellenállóbbak lesznek a külső behatásokkal szemben. A bottesten minden típus esetében Fuji Alconite gyűrűsor fut végig.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:54690.00HUF
  169.54EUR
 • Shimano Speedcast Feeder bot

  shimano_speedcast_feeder.jpg

  A Speedcast feeder botcsalád nagynyomású grafit- és bioszálakból épül fel. Csúcsminőségű Fuji Alconite vezetőgyűrűkkel és Fuji DPS orsótartóval van felszerelve. A hosszabb, 4,20 méteres változat spicctagján nagyobb átmérőjű gyűrűk vannak, így nagyobb és jobb dobási teljesítménnyel rendelkezik.

  Tulajdonságai:

  - HPC200 carbon + bioszál anyag
  - Fuji Alconite gyűrűk
  - Parafa/Eva nyél
  - Fuji DPS orsótartó

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:74190.00HUF
  229.99EUR
 • Shimano Super Ultegra AX Feeder bot

  shimano_super_ultegra_ax_feeder_sultax.jpg

  A jellegzetes megjelenésű Super Ultegra feederbatokat egyre többen ismerik és szeretik. Remek dobó és fárasztás i teljesítménnyel rendelkezik és minden helyzetre felkészült bot, ami csak előfordulhat egy feederhorgászat során. A Super Ultegra magas minőségű Fuji vezetőgyűrűkkel van ellátva és egy magas mércét állított fel a versenytársainak.

  - Anyaga: HPC100 karbon és bioszál
  - Fuji Alconite gyűrűk
  - Woven Carbon orsótartó
  - Parafa és EVA nyélborítás

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:54890.00HUF
  170.16EUR