Nevis harcsázó botok

Horgászbotok » Harcsázó botok » Nevis harcsázó botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Nevis Force Catfish horgászbot

  nevis_force_catfish_1936.jpg

  Fantasztikus szuper erős akciójú harcsázó széria. A speciálisan tömörített anyagból készült botok szinte minden extra terhelést kibírnak. A csónakos harcsázás nélkülözhetetlen fegyverei. A fárasztás minden pillanatában-kontaktusban tudunk maradni a megakasztott hallal. Többszörös epoxy lakkozással készül ami csökkenti a felületen fellépő feszültségeket. A legerősebb acélkerettel rendelkező SIC gyűrűket szereltük a botra, amely az extrém körülményeket is jól bírja. Hiszen harcsázáskor sokszor adódnak olyan helyzetek amikor nem várt események is történnek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8690.00HUF
  28.97EUR
 • Nevis Nevada Cat horgászbot

  nevis_nevada_cat_1550.jpg

  Kedvező ár- érték arányú harcsázó bot komoly műszaki paraméterekkel . A széles hosszválasztékban a csónakos és a parti harcsázók is találnak maguknak megfelelő botot . Robosztus kialakítású , erőteljes ,elnyűhetetlen akcióval . Az egyik legkedveltebb szériánk alacsony ára miatt . A véggyűrű dupla peremes kialakítású, ami fokozottan ellenáll a fonott zsinór okozta terhelésnek . A gyűrűk és az orsótartó minősége is a harcsahorgászat igényeinek figyelembevételével lett kiválasztva. Kitűnő tesztgörbéje még a legnagyobb terheléskor is állja a sarat.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8490.00HUF
  28.31EUR
 • Nevis Patriot Catfish horgászbot

  nevis_patriot_catfish_1671.jpg

  Hihetetlen hogy ilyen kis súly mellett hogy lehet ennyire erős botot csinálni. Egy speciális carbon konstrukciónak köszönhetően úgy tudtunk súlyt csökkenteni, hogy a bot terhelhetősége megmaradt. Ezért a fárasztás leegyszerűsödik, mivel nem kell még plusz súlyt is a kezünkben tartani. A markolat részét is úgy alakítottuk ki hogy a lehető legkényelmesebb fogást nyújtsa. A markolat bevonata kemény szivacs ami hideg-esős időben is komfortos érzetet nyújt. A kimondottan nagy, nehéz orsókra fejlesztett orsótartóban az orsótalp stabilan, kotyogásmentesen áll. Univerzális hossza miatt parti és csónakos horgászatra egyaránt ajánlott.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14490.00HUF
  48.31EUR
 • Nevis Power Cat harcsázó bot - 1924-300

  nevis_1924-300.jpg

  Extrém külső és extrém tulajdonságok jellemzik a legjobban a Power Cat harcsázó botot. Magas minőségű alkatrészekből készül, igényes kivitelezéssel. A gyors reakcióképességű bottest dupla Carbon borítást kapott ami különleges tulajdonságokkal bír. A bot vékonysága megmaradt ugyanakkor a végletekig terhelhető. A kimondottan harcsázó botokra kifejlesztett gyűrűbeosztást kapta amely a legjobb arányban osztja el a terhelést. A markolat rész is speciális, a legstabilabb fogást nyújtja bármely helyzetben.

  - Hossz: 3 m 
  - Dobósúly: 300-500 g
  - Anyag: carbon
  - Gyűrű típus: SIC
  - Nyélborítás: neoprén
  - Tagok száma: 2
  - Súly: 500 g

  Ár:16590.00HUF
  55.31EUR
 • Nevis Ryder Power Pilk horgászbot

  nevis_ryder_power_pilk_1681.jpg

  A Power Pilk botok az egyik legszéleskörűben használható bottípusok. Feszes akciója, széles tartományú dobósúlya egyaránt alkalmassá teszi fenekezésre, harcsázásra, nádi pontyozásra egyaránt. Az egyetlen olyan bot amely harcsázásra használható fenekezve és pergetve is. A bot kemény akciója mellé könnyű súly párosul ezért alkalmas a nehéz pergetésre is. Viszont még közepes méretű harcsákat, nagy méretű pontyokat is nagy biztonsággal tudunk irányitani vele akár szűk akadós helyeken is. Nagy méretű kanalak, wobblerek dobálására elsőrangú bot. A kényelmes fogást a parafanyél biztositja. A carbon bottest felületén keresztszálas kevlár erősités adta meg a bot végső akcióját.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12490.00HUF
  41.64EUR
 • Nevis Whisper Catfish horgászbot

  nevis_whisper_catfish_1654.jpg

  A legkedveltebb hosszúságú és nyélosztású parti harcsázó sorozat. A speciális nyélkialakítással a legnagyobb erőkarral tudjuk a megakasztott kapitális harcsát a fenékről felkényszeríteni. Elképesztően jól lehet irányítani a halat a bot egyedi akciója miatt. A gyűrűk úgy lettek beosztva a boton, hogy a terhelést a lehető legegyenletesebben osszák el. Peremezett véggyűrűt kapott ami sokkal jobban ellenáll a fonott zsinór okozta kopásnak. Mivel stucnis csatlakozású ezért a bot megtartotta karcsúságát szemben az átlagos harcsázó botok átmérőjével.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17990.00HUF
  59.98EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com