Shimano orsók

Orsók » Hátsófékes orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Catana RC orsó

  shimano_catana_rc.jpg

  Ez az orsó kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik egy olcsóbb kategóriás hátsófékes orsót keresnek, a minőségből azonban nem szívesen engednek. Alkalmas az összes hátsófékes orsót igénylő édesvízi horgászmódszerhez, így tökéletes lehet azok számára is, akik csak most ismerkednek a horgászattal. XT-7 grafit ház, 2+1 csapágy, Varispeed hajtás, valamint hidegen sajtolt orsódob jellemzi. Sima futása és megbízható fékrendszere elég erőt és teljesítményt biztosít akár a testesebb halakkal történő magabiztos fellépéshez, használata emellett egy gyermek számára is könnyedén elsajátítható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12990.00HUF
  43.31EUR
 • Shimano Hyperloop RB orsó

  hyperloopRB.jpg

  A Hyperloop is a P3-as koncepció alapfelszereltségű tagja. A klasszikus külső olyan jellemzőkkel párosul, mint a holtjáték nélküli visszaforgásgátló és a váltakozó sebességű dobemelés. A hajtókar forgatásakor azonnal érzékelhetjük a hajtómű minőségét, és a Dyna Balance rendszer a vibrációt csaknem teljesen kiküszöböli. A Hyperloop zsinórvezető görgője a zsinórcsavarodást a minimumra redukálja. A Hyperloop a szokott Shimano teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja valóban kivételes áron.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6490.00HUF
  21.64EUR
 • Shimano Sienna RD orsó

  sienna_rd.jpg

  Amerikában már évek óta nagy sikernek örvend a Sienna orsócsalád. A Shimano minőséget és megbízhatóságot ma már nem csak az exkluzív orsókban élvezhetjük, hanem az alsókategóriás modellekben is jelen van. A SiennaRD hátséfékes orsó jellemzői az XT-7 kompozit orsótest, 3 rozsdamentes golyós és 1 tűgörgős csapágy és a Super Stopper ll azonnali visszaforgásgátló rendszer.

  - 3 +1 Tűgörgős csapágy
  - Dyna Balance vibrációt gátló rendszer
  - Varispeed forgó rendszer
  - Fluidrive II meghajtó rendszer
  - Azonnali visszaforgásgátló (Super Stopper II)
  - Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő
  - Forgácsolt alumínium dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10490.00HUF
  34.97EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com