Shimano orsók

Orsók » Hátsófékes orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Alivio RC orsó

  shimano_alivio_rc.jpg

  Az Alivio RC egy ár-érték arányban egyedülálló P3-as orsó. Kézbevételekor ezüst és kékszínekből álló, stílusos megjelenésének köszönhetően koránt sincs az az érzetünk, hogy egy alsókategóriás termékkel van dolgunk. Ez egy a Shimano minőségét és megbízhatóságát nyújtó, azonban alacsony árfekvésű, hátséfékes orsó. Varispeed változtatható sebességű zsinórfelcsévélésének, valamint AR-C dobperemének köszönhetően hosszabb és pontosabb dobásokat érhetünk el vele. Más orsóknál 3-4 golyóscsapágy biztosítja ugyanazt az egyenletes, sima futást, amit az Alivio RC 1 + 1 csapágya ad.

  - Cink DC áttétel
  - Festett XT-7 ház és rotor
  - Varispeed
  - AR-C dob
  - 1 db görgős rozsdamentes acél csapágy

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9990.00»7300.00HUF
  24.34EUR
 • Shimano Catana RB orsó

  shimano_catana_rb.jpg

  2011-es újdonság!

  Első pillantásra láthatjuk, hogy a Catana széria új orsócsaládja a minőséget és szaktudást sugallja számunkra. Az új design 2 csapágyas és egy tűgörgős csapágyas belsőt tartalmaz. Rendkívül erős és mégis könnyű aluminium dobbal láttuk el, mely ideális mind monifil, mind fonott damil használatához. A forgórészek Dyna Balance kiegyensúlyozása precíz futást, a holtjáték nélküli visszaforgásgátló pedig azonnali megakasztást eredményez.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12890.00»9500.00HUF
  31.67EUR
 • Shimano Catana RC orsó

  shimano_catana_rc.jpg

  Ez az orsó kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik egy olcsóbb kategóriás hátsófékes orsót keresnek, a minőségből azonban nem szívesen engednek. Alkalmas az összes hátsófékes orsót igénylő édesvízi horgászmódszerhez, így tökéletes lehet azok számára is, akik csak most ismerkednek a horgászattal. XT-7 grafit ház, 2+1 csapágy, Varispeed hajtás, valamint hidegen sajtolt orsódob jellemzi. Sima futása és megbízható fékrendszere elég erőt és teljesítményt biztosít akár a testesebb halakkal történő magabiztos fellépéshez, használata emellett egy gyermek számára is könnyedén elsajátítható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12990.00HUF
  43.31EUR
 • Shimano Hyperloop RB orsó

  hyperloopRB.jpg

  A Hyperloop is a P3-as koncepció alapfelszereltségű tagja. A klasszikus külső olyan jellemzőkkel párosul, mint a holtjáték nélküli visszaforgásgátló és a váltakozó sebességű dobemelés. A hajtókar forgatásakor azonnal érzékelhetjük a hajtómű minőségét, és a Dyna Balance rendszer a vibrációt csaknem teljesen kiküszöböli. A Hyperloop zsinórvezető görgője a zsinórcsavarodást a minimumra redukálja. A Hyperloop a szokott Shimano teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja valóban kivételes áron.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6290.00HUF
  20.97EUR
 • Shimano Sienna RD orsó

  sienna_rd.jpg

  Amerikában már évek óta nagy sikernek örvend a Sienna orsócsalád. A Shimano minőséget és megbízhatóságot ma már nem csak az exkluzív orsókban élvezhetjük, hanem az alsókategóriás modellekben is jelen van. A SiennaRD hátséfékes orsó jellemzői az XT-7 kompozit orsótest, 3 rozsdamentes golyós és 1 tűgörgős csapágy és a Super Stopper ll azonnali visszaforgásgátló rendszer.

  - 3 +1 Tűgörgős csapágy
  - Dyna Balance vibrációt gátló rendszer
  - Varispeed forgó rendszer
  - Fluidrive II meghajtó rendszer
  - Azonnali visszaforgásgátló (Super Stopper II)
  - Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő
  - Forgácsolt alumínium dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10490.00HUF
  34.97EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com