Népszerű termékek

Dynamite Baits pelletek

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » Dynamite Baits termékek » Dynamite Baits pelletek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Dynamite Baits Complex-T Wafters - DY1220

  dy_Complex-t-wafter.jpg

  A CompleX-T egy új csúcskategóriás termékcsalád, melyet személyesen Terry Hearn fejlesztette ki, természetes összetevőkből a legjobb fogások érdekében. Nyitott szerkezetű és magas fehérjetartalmú. A legjobb minőségű LT 94-es hallisztből, előemésztett vízben oldódó májból, tengeri vörösrákból és Haith tőkehalmájolajból készül. Könnyen emészthető, ezért egész évben biztosítja a halak fokozott táplálkozását. Ez az igazi húzóereje ennek a termékcsaládnak!

  Méret: 15 mm

  Kiszerelés: tégely

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits Complex-T etető pellet

  dy_complex_t_pellet.jpg

  Ugyanazokból az ellenálhatatlan alapanyagokból, összetevőkből és aromákból készült, mint az ismert Complex-T bojli kilós változata. A nyitott szerkezetű, magas fehérjetartalmú pellet a legjobb minőségű LT 94-es hallisztből, előemésztett vízben oldódó májból, tengeri vörösrákból és Haith tőkehalmájolajból készül. Könnyen emészthető, ezért egész évben biztosítja a halak fokozott táplálkozását.

  Kiszerelés: 900 g (egységár: 3977,78 Ft/kg)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3580.00HUF
  8.95EUR
 • Dynamite Baits Durable Hook Pellet horogpellet

  dynamite-swim-stim-durable-hook-pellets.jpg

  Szuper vonzó tarós horog pellet, mely prémium halliszt hozzáadásával készült. Különleges állagának köszönhetően nagyon könnyen használható és kiváló a dobásállósága. Közvetlenül horogra is tűzhető vagy csalitüskékre, de még hajszálelőkén is felkínálhatjuk. A Swim Stim puha pellet csaliszéria kibővült a Marine Halibut ízesítéssel, továbbá a 4 mm-es és 6 mm-es mellett már 8 mm-es méretben is elérhető a teljes család.

  Kiszerelés: tégely

  Részletekhez, ízekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2200.00HUF
  5.50EUR
 • Dynamite Baits Marine Halibut pellet

  dy_096.jpg

  A halibut pelletek sokoldalúak és hatékonyak egész évben, akár pontyra vagy más halakra horgászunk. Az óriás laposhal pelletek igen népszerűek a horgászok körében, mivel azonnal felhasználhatóak, nincs szükség különleges előkészítésre. A halibut pellet nagy előnye, hogy igen magas az oldódási ideje, ami a vízhőmérséklet csökkenésével egyenes arányban növekszik. Ez azt jelenti, hogy 18 Celsius alatti vízhőmérsékletnél a pelletünk akár 6-8 órán át lassan feloldódva folyamatosan fejti ki hatását és csalogatja az etetésünkre a halakat. Számos előnyös tulajdonsága mellet tele van Super G emésztést könnyítő halolajjal és mindenféle lényeges aminosavval és zsírsavval, amik elősegítik a halak emésztését.

  - Kiszerelés: 0,9 kg (egységár: 3333,33 Ft/kg)

  Kapható méretek:
  - 3 mm - DY090
  - 6 mm - DY092
  - 8 mm - DY093
  - 10 mm - DY096
  - 14 mm - DY094
  - 21 mm, fúrt - DY095

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits Marine Halibut pellet

  dy_marine_halibut_pellet.jpg

  Ugyanazokból az ellenálhatatlan alapanyagokból, összetevőkből és aromákból készült, mint az ismert Marine Halibut kilós változatok. Az új kisebb, 350 g kiszerelésű tasakok visszazárhatóak és fúrt pelleteket tartalmaznak.

  Kiszerelés: 350 g (egységár: 5657,14 Ft/kg)

  Kapható méretek:
  - 8 mm - SMDY093
  - 14 mm - SMDY094
  - 21 mm - SMDY095

  Ár:1980.00HUF
  4.95EUR
 • Dynamite Baits Monster Tiger Nut Red-Amo Wafters - DY1223

  dy_DY1223.jpg

  A tigrismogyoróban megtalálható természetes cukrot és aromát tartalmazza valamint több mint 10 esszenciális aminosavat. Eredeti őrölt tigrismogyoróban és tigrismogyoró-tejben gazdag. Természetes édesítőszerek teszik ellenállhatatlanná a halak számára. A Red-Amo bojlicsalád egy különkiadású bojli, mely Red-Amino gyümölcs aromákat tartalmaz! Washed-out (ázott-kopott) színe még a legóvatosabb pontyokat is becsapja.

  Méret: 15 mm

  Kiszerelés: tégely

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits Monster Tiger Nut Wafters - DY1222

  dy_Monster-Tiger-Nut-wafter.jpg

  A tigrismogyoróban megtalálható természetes cukrot és aromát tartalmazza, valamint több mint tízféle esszenciális aminosavat. Eredeti őrölt tigrismogyoróban és tigrismogyoró-tejben gazdag. Természetes édesítőszerek és édes vanília, valamint palatan aroma teszik teljessé ezt a már Európa több vizeiben is jól bevált és kedvelt bojli családot. Minden időszakban sikeresen alkalmazható.

  Méret: 15 mm

  Kiszerelés: tégely

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits Monster Tiger Nut etető pellet

  dy_monster_tigernut_pellet.jpg

  Ugyanazokból az ellenálhatatlan alapanyagokból, összetevőkből és aromákból készült, mint az ismert Monster Tiger Nut bojli kilós változata. A gyors akciójú pellet a tigrismogyoróban megtalálható természetes cukrot és aromát tartalmazza valamint több mint 10 esszenciális aminosavat. Eredeti őrölt tigrismogyoróban és tigrismogyoró-tejben gazdag. Természetes édesítőszerek teszik ellenállhatatlanná a halak számára.

  Kiszerelés: 900 g (egységár: 3977,78 Ft/kg)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3580.00HUF
  8.95EUR
 • Dynamite Baits Robin Red Carp pellet

  dynamite_baits_dy082_083_084_085.jpg

  - Eredeti Robin Red ízesítésű pellet, előre fúrt változatban
  - Több féle méretben kapható
  - Ellenálhatatlan ízesítés a pontyoknak
  - Magas protein és olaj tartalom a gyors hatás elérése érdekében

  Kiszerelés: 0,9 kg (egységár: 3777,78 Ft/kg)

  Kapható méretek:
  - 2 mm - DY1030
  - 4 mm - DY080
  - 6 mm - DY081
  - 8 mm - DY082
  - 12 mm - DY083
  - 15 mm - DY084
  - 20 mm - DY085

  Ár:3400.00HUF
  8.50EUR
 • Dynamite Baits Speedy’s Washters horogcsali

  dy_speedy_washters.jpg

  A Speedy Washters egy új típusú horogcsali, mely a jövőben a finomszerelékes horgászok nagy kedvence lehet. 5 és 7 mm-es méretekben, valamint két ízben lesz kapható. Különlegessége a tömör szerkezete, mely ennek ellenére kissé gumis állagú. Emiatt nagyon jól tart a csalitüskén vagy hajszálelőkén, de horogra tűzve sem reped meg. Kikönnyített csali, tehát az aljzatról elemelkedik, a horgot azonban nem emeli meg.

  Kiszerelés: tégely

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2200.00HUF
  5.50EUR
 • Dynamite Baits Swim Stim F1 etető pellet

  dy_f1_pellet.jpg

  A Swim Stim F1 termékcsalád pelletjei speciális, édes ízfokozóval ellátott bevonatot kaptak, így a vízbeérést követően egy gyorsan oldódó édes felhő alakul ki körülöttük. A hozzáadott palatant nevű íz- és étvágyfokozó enzimek folyamatos evési kényszert éreztetnek a halakkal, mindezt úgy, hogy a megevett táplálék nem telíti el őket. Mind a pelletek, mind az etetőanyag belocsolhatóak az F1 család folyadékával, mely ugyanezeket az összetevőket tartalmazza és általa még inkább fokozható a csalogató hatás.

  Kiszerelés: 900 g (egységár: 3333,33 Ft/kg)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits Swim Stim Red Krill pellet

  dynamite_baits_swim_stim_red_kril_pellet.jpg

  A Swim Stim Red Krill bizonyítottan fogós alapanyagokból összerakott egy kimondottan briliáns termékcsalád, melynek minden egyes tagja - etetőanyag, pelletek, paszta - csúcsminőségű tengeri krill rákot tartalmaz. Az angol cég saját fejlesztésű Koi technológiájával készült Swim Stim termékei kifejezetten a pontyok horgászatára lettek kifejlesztve.

  Kiszerelés: 900 g (egységár: 3333,33 Ft/kg)

  Kapható méretek:
  - 2 mm - DY1402
  - 3 mm - DY214
  - 6 mm - DY215
  - 8 mm - DY216

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits Swim Stim zöld etetőpellet betainnal

  dy_101.jpg

  Könnyű szerkezetű etetőanyagok, elsősorban állóvízi vagy víz közti horgászathoz. A Swim Stim termékcsaládban egyesülnek a létfontosságú emészthető összetevők, amelyek a pontyot evésre ösztönzik, anélkül, hogy eltelne vele. A Swim Stim továbbfejlesztése a koi pelleteknek, amelyet az édesvízi halak kifejezetten kedvelnek.

  - Kiszerelés: 0,9 kg (egységár: 3333,33 Ft/kg)

  Kapható méretek:
  - 2 mm - DY1400
  - 3 mm - DY100
  - 6 mm - DY101
  - 8 mm - DY102

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits Terry Hearn The Crave Wafters - DY1224

  dy_The-Crave-wafter.jpg

  A The Crave fantázia nevű, 2013-ban debütált Dynamite Baits bojlicsalád Terry Hearn – az angol csaligyártó cég teszthorgásza – saját, sokáig titkos receptje alapján készült. Terry csak ennyit mondott amikor bezacskózták az első adag bojlit: „Ennél jobb csalit még nem készítettem!” Egyedülálló illatát és ízét Terry kedvenc összetevőinek keveréke adja. A legjobb minőségű madáreleségből és hallisztből készül, magas fehérjetartalmú, emellett tele van a pontyok számára alapvető fontosságú ásványi-, és tápanyagokkal. Hazai körülmények között eddig minden teszt során kimagaslóan fogósnak bizonyult.

  Méret: 15 mm

  Kiszerelés: tégely

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits The Source Wafters - DY1221

  dy_Source-wafter.jpg

  Minden idők legnagyobb mennyiségben eladott Dynamite Baits bojlija, mely Terry Hearn saját receptje alapján készült Robin Red hozzáadásával! Magas fehérjetartalmú alapmixe a legjobb minőségű madáreleségből és hallisztből készül, így rendkívül kiegyensúlyozott táplálék a pontyok számára, melyben tojáshéjőrlemény biztosítja a különleges állagot. Olyan természetes adalékokat tartalmaz, amelyek teljes mértékben megfelelnek a pontyok tápanyagigényének. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatta, hogy ez a bojli nyáron és télen egyaránt sikeres csali a pontyok horgászatánál.

  Méret: 15 mm

  Kiszerelés: tégely

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR
 • Dynamite Baits The Source pellet

  dy_063.jpg

  A The Source bojli család Terry Heam saját titkos receptje alapján készült. 100%-ban természetes összetevőket, a legfinomabb madáreledelt és halfehérjéket tartalmaz. Ez az ellenállhatatlan, természetes anyagokból álló termékcsalád a pontyok táplálékigényét teljes mértékben kielégíti.

  - Kiszerelés: 0,9 kg (egységár: 3977,78 Ft/kg)

  Kapható méretek:
  - 4 mm - DY063
  - 6 mm - DY064
  - 8 mm - DY065

  Ár:3580.00HUF
  8.95EUR
 • Dynamite Baits The Source pellet

  dy_the_source_pellet.jpg

  Ugyanazokból az ellenálhatatlan alapanyagokból, összetevőkből és aromákból készült, mint az ismert The Source kilós változatok. Az új kisebb, 350 g kiszerelésű tasakok visszazárhatóak és fúrt pelleteket tartalmaznak.

  Kiszerelés: 350 g (egységár: 6799,99 Ft/kg)

  Kapható méretek:
  - 8 mm - DY147
  - 14 mm - DY148
  - 21 mm - DY149

  Ár:2380.00HUF
  5.95EUR
 • Dynamite Baits csalizó pellet

  dy_csalizo_pellet.jpg

  Magas olajtartalmú fekete és piros színű, csalizó pelletek. A kis siszerelésű kifúrt pelletek különleges és fogós ízesítésekben kaphatóak.

  Kiszerelés: tégely

  Kapható ízek
  - Krill - DY960
  - Fokhagyma - DY961
  - Marine Halibut - DY962

  Ár:3000.00HUF
  7.50EUR