Népszerű termékek

Carp Zoom orsók

Orsók » Távdobó és harcsázó orsók » Carp Zoom orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Arcane 6000 távdobó feeder orsó - CZ9842

  cz_cz9842.jpg

  Az Arcane távdobó orsó külalakja és kidolgozása tökéletesen illeszkedik az Arcane botokhoz. A precíz fékrendszert egy könnyed mozdulattal a fárasztás pillanatnyi igényeinek megfelelően szabályozhatjuk, így gyorsan tudunk reagálni a halak esetleges kirohanásaira. Az 5 db. golyós- és 1 db. tűgörgős csapágy, finom és kotyogásmentes futást eredményez, miközben az orsókar markolata stabil fogást biztosít. A dob kiképzése a távdobást igénylő feederezés igényei szerint lett kialakítva. A tartós alumínium dob magasított és kúpos kialakítású, ezzel is segítve a távoli dobások elérését, ráadásul a sekély dobnak köszönhetően a nem kell több 100 métert alátét zsinór csévélnünk a főzsinór alá. A horgászat pontosságát lekerekített fém zsinórklipsszel garantálhatjuk

  - 6000-es modell
  - tömeg: 398 g
  - áttétel: 5,2:1 (74 cm)
  - zsinórkapacitás: 0,45/115, 0,50/95, 0,60/65
  - 4+1 csapágy
  - kúposított alumínium dob
  - lekerekített fém klipsz
  - fokozatmentes visszaforgás gátló
  - gyors és precíz első fék
  - nagy méretű markolat a hajtókaron

  Ár:7990.00HUF
  24.77EUR
 • Carp Zoom Combat CT orsó

  cz_combat_ct_orso.jpg

  Egy igazán nagyhalas orsó a palettán. Örülhetnek a pontyhorgászok, hiszen egy kiemelkedően hosszú emelkedésű, nagy zsinórkapacitású orsót sikerült gyártanunk. A sekély dobnak köszönhetően elsősorban dobós pecához javasoljuk, de ideális lehet heavy feeder botokhoz is. A fém zsinórbeakasztó klipsz szintén a célzott és pontos dobásokat teszi lehetővé. 7+1 csapágy gondoskodik a finom futásról és a precíz elsőfék garantálja a hal finom fárasztásának lehetőségét. A 4,6-os áttétel már sugallja, hogy egy erőgépről van szó de ezt támasztja alá a nagy méretű fogaskerék rendszer is. Azonnali visszaforgásgátló és jól kiegyensúlyozott rotor van még a segítségünkre.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19990.00HUF
  61.97EUR
 • Carp Zoom Contact BF orsó

  cz_contact_bf_orso.jpg

  9+1 csapágyas távdobó surf orsó. Elsősorban nagyhalas horgászathoz, bojlizni, amurozni ajánljuk. Extra nagy zsinórkapacitásának köszönhetően akár távoli, behúzós horgászathoz is javasoljuk, de kúpos dobkialakításának köszönhetően egy megfelelő dobókarakterisztikájú horgászbottal a 100+os dobások kényelmesen elérhetőek vele. Fém hajtókar és nagyméretű tenyérbe illeszkedő hajtókar gomb és a 3,9-es áttétel gondoskodik a fárasztás biztonságáról még akkor is, ha nagyobb hal akadt a horgunkra. A fém dob és a fém zsinórklipsz szintén a magasabb minőségű komponensek felhasználásáról árulkodik. Hosszú ideig, tartósan lehet megbízható társunk a horgászataink során.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:20990.00HUF
  65.07EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition távdobó feeder orsó - CZ1395

  cz_super_feeder_lc.jpg

  A már jól ismert és közkedvelt Feeder Cast orsó kimondottan nagy távok meghorgászására fejlesztett változata. Az orsó letapadás mentes fékrendszere tág határok között szabályozható, ami precíz beállítást tesz lehetővé. A finoman állítható  elsőfék ezáltal a kapitális halak fárasztásánál nagy segítségünkre lehet. 5 darab golyós, illetve 1 darab tűgörgős csapágy biztosítja a sima futást.  A minőségi sekély alumínium dobon egy lekerekített zsinórklipsz található, ami nagyban megkönnyíti a zsinór beakasztását, így mindig ugyanarra a helyre tudunk dobni. Az orsó verseny és normál körülmények között is biztos társunk lesz. A kapitális halak méltó ellenfele.

  - Edzett alumínium dob.
  - Könnyű és tartós grafit ház.
  - 6+1 rozsdamentes acél golyóscsapágy.
  - Csigás dobemelés.
  - Azonnali visszaforgás gátló.
  - Nagyméretű, csapágyazott zsinórvezető görgő.
  - Súly: 550 g
  - Áttétel: 4,6:1
  - Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 420 m

  Ár:19990.00HUF
  61.97EUR
 • Carp Zoom Marshal HQ elsőfékes pontyozó orsó - CZ9286

  cz_CZ9286.jpg

  Kimondottan a kapitális halak megfogását célzó, bojlis horgászatra kifejlesztett klasszikus horgászorsó. Robosztus kinézete ellenére egy igazán finom és elegáns orsó került a Marshall termékcsaládba. Fontos szempont volt a tartós anyagok felhasználása, így az orsó korrózió és ütésálló grafit házat kapott, a dobja CNC esztergált alumínium, a fából készült fogantyú pedig az elegancián túl a kényelmet szolgálja. A lassú dobemelésnek köszönhetően szép zsinórkép jellemzi az orsót. Az orsó fékje kimondottan finoman hangolható, a visszaforgás gátló kapcsoló pedig a vehemens halakkal történő küzdelem során nyújthat nagy segítséget. A rotoron elhelyezett gumikefék meggátolják a horgász zsinór dob alá szorulását. A Marshall HQ-carp egy igazi nagyhalas orsó!

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29990.00HUF
  92.97EUR