Carp Zoom orsók

Orsók » Elsőfékes orsók » Carp Zoom orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Arcane Feeder és Match orsó

  cz_arcane_feeder.jpg

  Az orsó design-ja és kidolgozása tökéletesen illeszkedik az Arcane botokhoz. Precíz elsőfékes rendszerrel láttuk el, aminek fékútja rövidebb az átlagosnál, így gyorsabban tudunk reagálni az esetleges vehemens kirohanásokra. Az orsóban 5 darab golyós, illetve 1 darab tűgörgős csapágy biztosítja a sima futást. Manapság népszerű és hasznos sekély dobot kapott, melyen egy lekerekített zsinórklipsz segíti a pontos, precíz horgászatot.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8990.00HUF
  29.97EUR
 • Carp Zoom Black Ghost FD orsó

  cz_black_ghost_orso.jpg

  Az orsóban 5+1 csapágy gondoskodik a sima futásról, a fém dob pedig lehetővé teszi akár a vékony fonott zsinóros használatot is. Ideális pergető orsó, de a kisebb méretei akár match- vagy bolognai botra is rakható. Extra finom elsőfékkel precízen hangolható, akár nanofil zsinórhoz is. Szép futású, jól kiegyensúlyozott orsó. Az orsó különlegessége, hogy a hajtókar holtjátékát szinte a nullára redukáltuk. Köszönhető a szerkezeten található vállaknak, amik tökéletesen beleilleszkednek helyükre. Így stabilan fog állni hosszú használat során is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8290.00HUF
  27.64EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Feeder Cast orsó

  cz_feede_cast_6000f.jpg

  Versenybotjainkhoz fejlesztett, elsősorban versenyzők számára készült feeder orsó. A feederes horgászat legfontosabb jellemzőit, a távoli dobásokat és a vékony zsinór használatát vettük figyelembe, amikor a zsinórkapacitásról, a dobátmérőről és a fékrendszerről döntöttünk. A FeederCast 6000F orsóban 8 kiváló minőségű csapágy gondoskodik a sima futásról, tág határok között állítható első fék a biztonságos fárasztásról, nagy dobátmérő a pontos és távoli dobásokról. A visszaforgás gátló természetesen kottyanás nélkül fogja meg a csészét, a nagyméretű, csapágyazott zsinórvezető görgő pedig jelentősen csökkenti a zsinór csavarodását. A 4,7:1 áttétel és a nagy átmérőjű dob pedig gyors felcsévélést tesz lehetővé a felszerelés kivételekor.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:11990.00HUF
  39.97EUR
 • Carp Zoom Feeder orsó

  carp_zoom_feeder_orso.jpg

  A CarpZomm feeder orsócsalád klasszikus elsőfékes, a mai modern horgászmódszerekhez fejlesztett nagy dobátmérővel rendelkező orsója. Távoli, pontos dobások igényéhez készült. Masszív felépítése, erősített háza, felkapókarja, kiváló minőségű golyóscsapágyai garantálják a hosszú éveken át tartó tökéletes működést. Legkisebb típusa kiválóan alkalmas picker és rövidebb féderbotokhoz, a fi nom szerelékes horgászmódszerekhez. Középső mérete remek féder és match orsó méret. Ajánljuk a legelterjedtebb 360 cm-es médium és heawy feeder botokhoz valamint 390 cm-es match botokhoz. Legnagyobb mérete egy igazán erős, távdobó féder orsó. Használatával – a nagy átmérőjű zsinórkapacitású dobnak köszönhetően – megfelelő horgászbot és szerelék összhangja esetén, könnyen elérhető a 100-120 m-es dobótávolság is!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6990.00HUF
  23.30EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Flash 2000FD orsó - CZ3079

  cz_orso_3079.jpg

  Kézben tartott horgászat során nagyon fontos, hogy a felszerelésünk súlya és kiegyensúlyozottsága optimális legyen. Ezt az orsót kifejezetten pergetésre szántuk, mind felépítésében, mind tartósságában a modern pergető orsóktól elvárható minőséget nyújtja. 5+1 csapágy gondoskodik a finom futásról, az alumínium dobnak és hajtókarnak köszönhetően tartós, masszív termék tulajdonosai lehetünk. A felkapókar cső kialakítású és zsinórcsavarodást gátló rendszert kapott, ami bizony a pergetésnél nagyon fontos szempont. Azonnali visszaforgásgátlója és az 5,1:1-es áttétele teszi tökéletessé ezt az orsót. Grafit pótdobbal szálltjuk.

  Ár:8490.00HUF
  28.31EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Oplus Red-Act FD orsó

  cz_orso_cz0573.jpg

  Tulajdonságai:
  - forgácsolt alumínium dob
  - grafit tartalék dob
  - 6+1 rozsdamentes csapágy
  - extra erős és kiegyensúlyozott meghajtás
  - csavarodás gátló zsinórvezető görgő
  - rozsdamentes acél tengely
  - áttétel: 5.2:1

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13990.00HUF
  46.64EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Rival pergető orsó

  carp_zoom_predator_z_rival_orso.jpg

  Tulajdonságai:

  - Hidegen sajtolt alumínium dob: A zsinórunk könnyedén futhat le dobáskor, még a fonott zsinórok sem koptatják meg.
  - Precízen kiegyensúlyozott rotor: A visszaforgásgátló megakadályozza a hal kirohanását.
  - Grafit kompozit ház: Erős tartást ad, és jelentősen megkönnyíti az orsó súlyát, ami egy egész napos pergetés során elfáraszthatná a csuklónkat.
  - Finoman hangolható fékerő: Első fékrendszerében nagy méretű féklamellák biztosítják a finoman hangolható fékerőt.
  - Nagy keménységű, saválló felkapókar: A felkapókar nem fémdrótból, hanem nagy keménységű saválló csőből készült, amely elnyűhetetlen, és jobb vezetést ad a zsinórunknak.
  - Öt darab golyóscsapágy: A tűgörgős csapágy mellett, öt darab rozsdamentes, acél golyóscsapágy biztosítja a tökéletes futást.
  - Csapágyak száma: 5+1
  - Pótdob: Grafit, 1db
  - Áttétel: 5,15:1
  - One Way Clutch: Azonnali visszaforgás gátló
  - Kiegyensúlyozott rotor

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7690.00HUF
  25.64EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com