Népszerű termékek

Salmo termékek

Wobblerek, műcsalik » Salmo termékek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Salmo Bass Bug wobbler - BB5.5F

  salmo_bass_bug_2016.jpg

  A több, mint 25 éve fennálló Salmo cég fennmaradását és töretlen sikereit innovációinak köszönheti. 2016-ban a Bass Bug-nak. A kis Bug sikerein felbuzdulva Piotr Piskorski megalkotta a nagy testvért a Bass Bug-ot. Ránézésre egy nagyon fura csalit láthatunk, mely teljesen eltér a megszokott wobblerektől. A belsejében elhelyezett szálon egy súly fut, mely a dobás során a műcsali aljába csúszik, optimális súlyelosztást biztosítva így a legnagyobb dobásokhoz. A vízbe érést követően előre csúszik, így az optimális helyzetbe billent csalinkat már vontathatjuk is be. A bevontatás sebességétől függően, vagy csak a víz felszínét karistolva közelít felénk, vagy nagyobb tempónál a víz alá bukva hatalmas toló hullámokat keltve, egyedülálló rezonanciával ingerli kapásra a halakat. Ezek a halak pedig hazánkban a csuka, a balin és a harcsa. Abban az időszakban lehetünk eredményesek, amikor ezek a halak a felszínen táplálkoznak.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3290.00HUF
  10.20EUR
 • Salmo Bullhead wobbler

  salmo_bullhead_2017.jpg

  Világszerte sok száz horgász nem tévedhet! Ez a wobblertípus a legjobb utánzata a gébféléknek, melyek fontos táplálékhalai a folyóvízi ragadozóknak. Az alakja, a színe, a mozgása nagyon egyedivé teszi. A horgászok igényeinek megfelelően fejlődik a család, már 3 cm-től 8 cm-es hosszig elérhető, kapható rövid és hosszú csőrrel, süllyedő és úszó variációban is.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2190.00HUF
  6.79EUR
 • Salmo Chubby Darter wobbler

  salmo_chubby_darter_2017.jpg

  Amióta 2002-ben bemutatta a Salmo a Chubby Dartert, a világ első vertikális wobblerét, horgászok százai próbálták ki és alkottak véleményt róla. Mialatt számtalan faj, sok-sok egyedét kifogták, megtanultak egy új wobblervezetési technikát és egy vadonatúj horgászatot. Kiválóan alkalmas léki horgászatra és lesúlyozott csónakból való pergetésre.
  Értelemszerűen valamennyi modell süllyedő, háromféle méretben kapható!

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2550.00HUF
  7.91EUR
 • Salmo Executor wobbler

  salmo_executor_2017.jpg

  Egy tradícionális, jól kitalált alak, egy részleteiben is kidolgozott forma. Megbízható, közepes frekvencia jellemzi, ami a meghökkentő színekkel együtt nagyon fogóssá teszi. Kétféle hosszban (5 és 7 cm) gyártják, kapható felszíni és melyretörő változatban is. Olyan helyeken is eredményesek lehetünk vele, ahol a halak már ismerik a wobblereket, de a Image Executor újszerű színezete még őket is átverheti.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2490.00HUF
  7.72EUR
 • Salmo Fatso Jerk wobbler

  salmo_fatso_jerk_2017.jpg

  A Fatso jerkbait a maga módján úttörő modell volt, melyet később többen próbáltak utánozni. Mégis a Salmo wobblerének mozgását, veretését nem tudták lemásolni. A terelőlap nélküli műcsalik az utóbbi időben kerültek a horgászok figyelmébe, és hamar kiderült, vannak szituációk, melyben verhetetlenek.
  Kétféle méretben úszó és süllyedő változatban kapható.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4250.00HUF
  13.18EUR
 • Salmo Frisky wobbler

  salmo_frisky_2017.jpg

  A Salmo cég legifjabb gyermeke ez a kétrészes modell. Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. A Frisky egyféle méretben, kétfajta kialakításban kapható: rövid csőrrel felszíni, míg hosszú csőrrel mélyretörő változatban.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2790.00HUF
  8.65EUR
 • Salmo Hornet wobbler

  salmo_hornet_2017.jpg

  Amióta csak létezik a Salmo család a Hornet típus a legeladottabb, legnépszerűbb változat. Méretét tekintve nem nagy, mégis hihetetlenül eredményesen horgászhatunk vele. Nagyon gondosan készül, komoly precizitás szükséges ahhoz, hogy apró méretben is nagy sebességgel tudjuk vontatni anélkül, hogy kitörjön a számára megszabott útvonalból. Kis súlya ellenére megfelelő felszereléssel jól dobható. Ötféle méretben, háromféle terelőlemezzel, úszó, süllyedő és mélyretörő kivitelben is kapható.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2190.00HUF
  6.79EUR
 • Salmo Hornet wobbler - H9F

  salmo_hornet_9_v2013.jpg

  A Hornet-9 magyar horgászok közreműködésével, 3 év fejlesztés és tesztelés eredményeként született. Elsősorban a harcsa eredményes horgászatához tervezték, ami formájában, masszív konstrukciójában, az extra erős kulcskarikákban és a minőségi horgokban is megmutatkozik. Erőteljes, agresszív mozgása a kisméretű Hornethez hasonló, a botspiccel kiválóan érezhető. minden rezdülése Folyóvízen használva, a folyással szemben egyenletes sebességgel vezetve, gyorsan eléri és tartja az 5 méteres mélységet. Állóvízen nagyon hatásos, ha időről időre megállítjuk. A wobbler ilyenkor lassan a felszínre emelkedik, ami nagyon agresszív és látványos kapásokat eredményezhet.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4290.00HUF
  13.30EUR
 • Salmo Lil Bug wobbler

  salmo_lil_bug_2014.jpg

  A Lil’ Bug egy felszíni wobbler – akár nyomkövetőnek is hívhatnánk. Miközben a felszínen vezeted felkavarja a vizet és olyan nyomvonalat húz maga után, melyet a ragadozók kevésbé tiszta vízben is érzékelnek. A 3 centiméteres változat belsejébe speciális úgynevezett Salmo Infinity Cast System (SICS), a dobást segítő súlyozás került. Ez az egyedi megoldás lehetővé teszi a távoli célpontok elérését is. A Lil’ Bug-ra extra éles, japán horog került. A Lil’ Bug-ot kimondottan a domolykó horgászatára tervezték, de bebizonyosodott, hogy a balin és más, felszínen táplálkozó ragadozó hal is eredményesen fogható vele.

  Részletekhez, színekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2550.00HUF
  7.91EUR
 • Salmo Minnow wobbler

  salmo_minnow_2017.jpg

  Annak ellenére, hogy a Minnow az egyik legrégebbi Salmo modell, még mindig nagyon sok horgász fedez fel benne új lehetőségeket szerte a világon. Ezek a wobblerek igen nagy frekvenciával dolgoznak és jól dobhatók. Komoly méret és színválasztéka miatt szinte minden víztípusra és minden ragadozó halfajtára megtalálhatjuk soraikban az optimális darabot. Ezért is oly népszerűek több kontinensen is!

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2190.00HUF
  6.79EUR
 • Salmo Perch wobbler

  salmo_perch_2012.jpg

  Salmo wobblerek közül ezt másolják világszerte leginkább, aminél jobb "referencia" aligha létezik. A típus névadó darabja a sügér, mely főleg a csukának és a harcsának természetes tápláléka. Leginkább ennél a két ragadozónál számíthatunk komoly érdeklődésre, ha Perch wobblert kötünk a zsinórunk végére. Kiválóan viselkedik sleppelésnél is, amellett, hogy nagyobb súlya miatt igen messze el is dobható. A csuka pergetők elsőszámú wobblere világszerte!

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2790.00HUF
  8.65EUR
 • Salmo Pike wobbler

  salmo_pike.jpg

  Nomen est omen. Csukát csukára. Már eddig is számtalan csukát imitáló wobbler volt a piacon, és ezután is meg fog még jelenni számtalan. A szakemberek jól tudják, hogy a csuka kanibalizmusa minden vízen jellemző és könyörtelenül ki is használják ezt. Akármilyen sok hasonló wobbler létezik, a Salmo wobblerei jelenleg verhetetlenek. Több tucat világszinten jegyzett rekord csuka esett el ennek a műcsalinak köszönhetően. A hivatásos versenyzők egyöntetű véleménye, hogy ha csukára horgászunk kell néhány Pike wobbler a táskánkba!

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2790.00HUF
  8.65EUR
 • Salmo Pop wobbler, floating, 6 cm, 7 g - P6F

  salmo_pop_2012.jpg

  Klasszikus popper wobbler, speciális, homorú elülső kiképzéssel, melynek szerepe a bevontatás rántásai alkalmával hallható jellegzetes kis pukkanás kialakulásában van. A ragadozók leginkább békának gondolják az így mozgó műcsalit és nem haboznak elragadni. Hogy minél élethűbb legyen a wobbler, a Salmo remek színekkel látta el a Pop-ot!

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2550.00HUF
  7.91EUR
 • Salmo Rail Shad wobbler

  salmo_rail_shad.jpg

  Az új Salmo Rail Shad wobbler egy igazi egyedi kivitelezésű műcsali a Salmo szortimentben. Lehetőséget kínál normál, illetve vertikális pergetésre is egyaránt. Minden darab a legmagasabb minőségi elvek betartása mellett készült. A Rail Shad elnevezése nem véletlen, hiszen Shad vagyis kishal formájú testet kapott, a Rail pedig sínre utal, ami lelke a csalinak. Ez az egyedi sín a műcsali hátán található az orrától majdnem a háta közepéig, ebben van egy kulcskarika, ami csúszkálni tud ezen a sínen. Ha dobunk vele, akkor az orrába lévő részbe csúszik a sínen, éppen ezért rendkívül jól dobható műcsaliról beszélhetünk. Vízbeesés után, ha gyorsan felvesszük a kontaktot és gyorsan is vontatjuk a csalit, akkor normál wobblerként viselkedik a csali, és hasonlóan fogós tud lenni például balinra, mint a Thrill. Abban az esetben, ha hagyjuk süllyedni - mivel süllyedő műcsaliról beszélünk - a kulcskarika hátrébb csúszik, így máris egy más tulajdonságokkal rendelkező wobblerről beszélhetünk. Ezt vezethetjük úgy mint egy vertikális csalit, vagy mint egy klasszikus jig csalit. A hat centis méretben kapható Rail Shad, 14 grammos súllyal rendelkezik, így egy médium, médium-light bottal tökéletesen vezethető. A Salmo műcsaliknál már megszokott, kiváló minőségű VMC horgokkal van szerelve, melyek közül a hátsón egy plusz ingert keltő légy is található Különleges színekben elérhető individuális kis műcsali, mely egyediségének köszönhetően, sikeres eszköze lehet a hazai rablóhalak horogra kerítésének.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4090.00HUF
  12.68EUR
 • Salmo Rattlin Hornet wobbler

  salmo_rattlin_hornet_2017.jpg

  A Rattlin Hornet a továbbfejlesztett változata a Hornet családnak. Mint a nevében is benne van egy csörgős wobblert vehetünk kezünkbe, amely plusz inger a ragadozók számára. Ez a wobbler is megkapta az Infinity Cast  rendszert, ami által a dobásaink hosszabbak tudnak lenni, ezáltal nagyobb területet tudunk átvizsgálni. A horgok minőségi Mustad KVD, az orrában a kulcskarika, ovális, 3D szemek és még sorolhatnánk azokat a tulajdonságokat amelyek egy igazi univerzális csalivá teszik a Rattlin Hornetet. Ezért is van az, hogy a Rattlin Hornet nem válogat a halak között, ezzel tényleg szinte minden ragadozó becsapható.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!
   

  Ár:2950.00HUF
  9.14EUR
 • Salmo Rattlin Sting wobbler

  salmo_rattlin_sting.jpg

  Akárcsak ez a Rattlin' Sting, ami egyesíti magában a klasszikus wobblerkészítést a modern technikákkal. Hosszúkás formájának és remek súlyelosztásának köszönhetően nagyon messzire dobható. A Sting csörgős változata már messziről felhívja magára a halak figyelmét, mivel intenzív rezgéseket kelt a vízben. Vezessük agresszíven, rángatva és a hatás nem marad el. 3D szemekkel rendelkezik, számtalan színben elérhető. Mustad KVD horgai minden halat jól megtartanak, és az USA-ból származó kulcskarikák csak akkor nyílnak ki, amikor mi szeretnénk!

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:3590.00HUF
  11.13EUR
 • Salmo Skinner wobbler

  salmo_skinner_2017.jpg

  Bő egy év telt el a Skinner bevezetése óta, de máris egy legenda. Az eredeti, maga módján szokatlanul keskeny alakja és az elképesztően agresszív veretése a legeredményesebb műcsalik közé emelte. Annak ellenére, hogy nem merül mélyre, elképesztő rezonanciája a mélységekből is felcsalja a ragadozókat.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2590.00HUF
  8.03EUR
 • Salmo Slick Stick wobbler

  salmo_slick_stick.jpg

  2020-as Salmo újdonság.

  - Úszó változat
  - Méret: 6 cm
  - Súly: 3 g
  - Horog: VMC
  - Vontatási mélység: 0,5 - 1,0 m

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2690.00HUF
  8.34EUR
 • Salmo Slider wobbler

  salmo_slider_2017.jpg

  Ezt a típust 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. Az eladási görbe évről-évre meredeken emelkedik, horgászok százai fejezik ki bizalmukat a Slider iránt. Egyedi alakja, a valósághű mozgása számtalan rekordhalat becsapott. Sikeréhez hozzájárul, hogy nagyon könnyű vele bánni, szinte minden módon horgászhatunk vele, különböző sebességgel is fogós.

  Részletekhez, méretekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2790.00HUF
  8.65EUR
 • Salmo Sparky Shad wobbler - SS4

  salmo_sparky_shad_2017.jpg

  A Sparky Shad-et egyedülálló keresztmetszet jellemzi. Ez az egyedi felépítés és a speciális súlyelosztási rendszer olyan tulajdonságokat kölcsönöz a műcsalinak, mely – bátran állíthatjuk – semelyik más tömeggyártott műcsalihoz nem hasonlítható. Lassú vontatásnál erős oldalütések és a farok vad lengése jellemzi a Sparky Shad mozgását. A vontatás sebességének gyorsulásával a kilengés csökken, viszont ezzel párhuzamosan a vibráció hihetetlen mértékben fölgyorsul. Ez nem csak a speciális súlyelosztási rendszernek köszönhető, hanem a különleges kialakítású terelőlemeznek is. A fent említett tulajdonságoknak köszönhetően a Sparky Shade kitűnő választás hagyományos pergető horgászathoz és trollingozáshoz egyaránt. Gyakorlatilag bármilyen édesvízi ragadozó halat üldözőbe vehetünk vele, legyen az sügér, pisztráng, süllő, domolykó vagy jász.

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2790.00HUF
  8.65EUR