Népszerű termékek

Exner folyóvizi úszók

Úszók, kiegészítők » Folyóvizi úszók » Exner folyóvizi úszók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Exner Blade úszó - 25200

  Exner_Blade.jpg
  Holler László barátom és versenyzőtársam fejlesztette ki azt az úszót. A kicsi méretek kiválóan használhatóak lassú folyású csatornákon, de akár áramló állóvizeken is. A test vékony "penge" szerű kiképzése miatt nagyon alkalmas az úszó a folyamatos, a víz folyásánál lassabb csalivezetésre. Az úszó segítségével nagyon nyugodt, pattogásmentes szerelékvezetés érhető el. A már említett vékony testkiképzés miatt egyedülállóan érzékeny (pl. ha a hal minimális ólmot megemel a szerelék súlyozásából, az úszótest nagyon látványosan jelez. Finom kapások esetén is ideális úszótípus. Érzékenyebb mint bármelyik eddig forgalomban lévő "lapos úszó".

  - Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!
  Ár:1940.00HUF
  4.85EUR
 • Exner Butterfly úszó - 25300

  Exner_Butterfly.jpg
  Egyedülálló módon ötvözi a folyóvízen nagyon fontos kíváló szerelék-visszatatrthatóságot és a maximális érzékenységet. Holler László versenyzőtársam kísérletezte ki ezt az optimális úszóformár. A 25200 Blade nevű úszónknál vastagabb és kerekebb kiképzésű, így erősebb vífolyásra és erősebb szerelék-visszatartásra is kíválóan alkalmas. Az úszótest csúcsának speciális kiképzése nagyon jól látható kapásjelzést biztosít. At antenna tövénél vékony carbonszálat alkalmaztunk, hogy a folyóvíz mág kevésbé terhelje az úszót.

  - Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!
  Ár:1935.00HUF
  4.84EUR
 • Exner Delta úszó - 25002

  exner_delta.jpg

  Több éves kisérletezés eredménye ez a nagyon kiforrott úszóforma. Bátran kijelenthetjük, hogy a legjobb testforma az általunk gyártott, mert nagyon jól visszatartható erős folyóvizen, de ugyanakkor kiválóan jelzi a kapásokat, mivel az úszótest oldalán található félköríves váll nem gátolja az antenna vízfelszínhez viszonyított dőlésváltozását. Tehát ha visszatartjuk erősen a szereléket, akkor folyással ellentétes irányban kezd dőlni, ha elengedjük a szereléket, akkor a folyás irányába dől az antenna. Ez azért nagyon fontos, mert így a vízfelszín felett is pontosan nyomon követhetjük a horog és az ólom viselkedését, ha túl magasra kerül a horog a fenéktől, azonnal utána tudunk engedni a szereléknek.

  Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1935.00HUF
  4.84EUR
 • Exner Disc úszó - 25400

  Exner_Disc.jpg
  Közkedvelt forma a „korong” típusú folyóvízi úszók között. Tőkesúlyt adó stabil acél alsószárral és többféle antenna csatlakoztatására alkalmas antenna adapterrel gyártjuk. Nagyon érzékeny forma a szerelék állására, így gyorsan látható az úszó antennáján a horog és az ólmozás pillanatnyi helyzete. Inkább szakaszos visszatartásra, vagy lassú vezetésre javasoljuk.

  - Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!
  Ár:1935.00HUF
  4.84EUR
 • Exner Micro Disc úszó - 25405

  exner_25405.jpeg

  Áramló vagy lassan folyó vízre ajánljuk ezt az érzékeny modellt. A zártcellás hab test felhajtóereje vetekszik a legkönnyebb balsafa felhajtóerejével. Az antenna érzékeny üvegszálból készül. A test gyártásánál a közkedvelt korong formát alkalmaztuk. Az Exner Size Color System (SCCS) egy olyan egyedülálló újítás, mely megkönnyíti a szerelék kiválasztását a ládából vagy tároló boxból anélkül, hogy az úszót forgatva meg kellene keresnünk a rá nyomott kicsi feliratot, ugyanis az úszók alján található festett színezéssel egyértelműen, ránézésre megmondható a méret. Minden típusú termékünknél ugyanazon méreteknél ugyanazt a színt használjuk (például 0,3 gr fehér), így könnyen megtanulható a kód sor. Horgászat közben is azonnal beazonosíthatóak a szerelékek a topset tartón több topset használata esetén, de már az is nagy segítség, ha megjegyezzük horgászat közben, hogy a különösen fogós szerelék például a fehérre festett úszóval volt szerelve.

  Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1935.00HUF
  4.84EUR