Carp Zoom feeder botok

Horgászbotok » Feeder botok » Carp Zoom feeder botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Arcane Carp Feeder bot

  cz_arcane_carp_feeder.jpg

  Az Arcane Carp Feeder a termetes pontyok, amurok megfogására kifejlesztett feeder bot. Karcsú és könnyű, emellett eléggé gerinces ahhoz, hogy nagyobb tömegű kosarakat is biztonsággal eldobjunk nagy távolságokra. SIC betétes gyűrű sora egytalpas, könnyű, nem ront a bot jellegén. Parafa – EVA kombinációs nyele nemcsak szép, hanem praktikus is, könnyen tisztítható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10990.00HUF
  36.64EUR
 • Carp Zoom Brave Carp Feeder horgászbot

  cz_brave_carp_feeder.jpg

  Első kézbevételkor azonnal szembetűnik, hogy nem a szokványos botról van szó, hanem egy igen feszes, heavy akciójú, valódi nagyhalas pontyozó feeder botról. A rezgőspicc érzékenysége miatt a kisebb halak fárasztása során is megmarad a valódi horgász élmény, míg kapitáisabb egyedek megakasztása során a terhelésre felkeményedő második és harmadik tag megadja a biztonságos fárasztás érzetét! A bot jól tolerálja a halak kirohanásait, fejrázásait. Elegáns megjelenésű, osztott parafa.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13990.00HUF
  46.64EUR
 • Carp Zoom Entrant Feeder bot

  cz_entrant_feeder.jpg

  Az Entrant Feeder a legjobb választás azoknak a horgászoknak akik most ismerkednek meg a feederezés világával. Masszív, robosztus felépítése, kopásálló SIC betétes gyűrűsora bármilyen körülmények között megállja a helyét. Álló -és folyóvizen egyaránt tökéletesen használható. Teli EVA nyél biztosítja a kényelmes fogást, mely könnyen tisztitható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7290.00HUF
  24.30EUR
 • Carp Zoom Entrant Telefeeder bot

  cz_entrant_tele_feeder.jpg

  Az Entrant Feeder és Picker botok teleszkópos változatai, melyekben ötvöződik a teleszkópos botok praktikussága a 2-3 részes botok előnyös tulajdonságaival.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5590.00HUF
  18.64EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition 2in1 Feeder bot

  cz_2in1_feeder.jpg

  Igazi versenyminőségű felszerelés. Variálható hosszúságú bot, amelyet kétféle erősségű változatban kínálunk. A bothoz tartozó, a nyéltag és a következő tag közé helyezhető toldótag segítségével a 330 centis botból könnyen csinálhatunk 390 centist, ha a körülmények ezt kívánják. A bot további fontos tulajdonságai, hogy a divatot követve az alapszériánál vékonyabb bottesttel rendelkezik, illetve igyekeztünk lefaragni a súlyából, úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására. A bot anyaga több rétegben elhelyezkedő, legmagasabb minőségű szénszálak felhasználásával készült, a gyűrűzéshez kettő- és egytalpas, könnyített SICgyűrűket használtunk. A bot nyelének borítása a nyél végének kivételével parafa. A bothoz három grafi tspicc tartozik.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17990.00HUF
  59.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Carp Feeder bot

  cz_carp_feeder.jpg

  A Carp Feeder egy olyan univerzális feeder bot, melynek legszembetűnőbb része a modern kialakítású orsótartó. A nyél Parafa-EVA kialakítású a biztos fogás érdekében. A bottest kellőképpen feszes a távoli dobásokhoz, ennek ellenére a felső harmad elég lágy, ezért élmény vele a fárasztás. A karcsú bottest egytalpas SIC gyűrűsort kapott. Általános pontyos jellegéből adódóan nem csak versenyhorgászok figyelmébe ajánljuk.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15490.00HUF
  51.64EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition River Trend bot

  cz_river_trend_feeder.jpg

  A River Trend botcsalád robosztus felépítése és dinamikus akciójának köszönhetően “zord” körülmények között is bevethető. Akár nagy súlyú (5 oz-6 oz) folyóvizi kosarak vagy 80-100g-os távdobó szerelékek célbajuttatására lett kifejlesztve. Anyaga magas minőségű carbon, amelyen kéttalpas SIC gyűrűsort helyeztünk el. Parafa markolata biztos fogást nyújt a pontos dobásokhoz, illetve nyélhossza lehetővé teszi a távdobásokat.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16790.00HUF
  55.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Serie Fine bot

  cz_fc_serie_fine_feeder.jpg

  A SerieFine botcsalád valódi finomszerelékes horgászatokhoz készült botokból áll. Ezeket a verseny feeder botokat eredményesen használhatjuk a hétköznapokon is. Jellemzőik: letisztult design, a vékony, magas minőségű carbon anyagú bottest, új generációs könnyű gyűrűsor.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:22490.00HUF
  74.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Serie Method feeder bot

  cz_fc_serie_method_feeder.jpg

  A Serie Method feeder bot család minden tagja az angol stílusú method horgászathoz lett kifejlesztve. A könnyű, rendkívül rugalmas, B akciós horgászbotokkal a halvesztés esélye szinte nullára csökken. Jellemzői: letisztult design, a vékony, magas minőségű carbon anyagú bottest, új generációs könnyű gyűrűsor.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15990.00HUF
  53.31EUR
 • Carp Zoom Tempo Feeder bot

  cz_tempo_feeder.jpg

  Tempo Feeder bot fő jellemzője a gerincesség, a nagyhalas jelleg, mely kiváló ár/érték aránnyal párosul. A könnyített egytalpas gyűrűiben hosszú élettartalmú SIC betét található. A nyél rész felső kétharmada parafát, az alsó harmada pedig EVA markolatot kapott, mely komfortos és könnyen tisztítható. Elsősorban azoknak a pontyhorgászoknak ajánljuk, akik nagyobb méretű halak megfogását tervezik, emellett közepes illetve nagyobb távolságokat kell meghorgászniuk.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8490.00HUF
  28.31EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com