Carp Zoom feeder botok

Horgászbotok » Feeder botok » Carp Zoom feeder botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Arcane Carp Feeder bot

  cz_arcane_carp_feeder.jpg

  Az Arcane Carp Feeder a termetes pontyok, amurok megfogására kifejlesztett feeder bot. Karcsú és könnyű, emellett eléggé gerinces ahhoz, hogy nagyobb tömegű kosarakat is biztonsággal eldobjunk nagy távolságokra. SIC betétes gyűrű sora egytalpas, könnyű, nem ront a bot jellegén. Parafa – EVA kombinációs nyele nemcsak szép, hanem praktikus is, könnyen tisztítható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13790.00HUF
  34.48EUR
 • Carp Zoom Atomic Power Carp Feeder bot

  cz_atomic_power_carp_feeder.jpg

  Brutális erőtartalékokkal rendelkező, ugyanakkor elegáns vonal-vezetésű, terhelés hatására felkeményedő igazi nagyhalas feeder bot. Tökéletes választás nagy kosarakhoz vagy ha nehéz terepen, illetve kapitális halakra horgászunk, de akár folyóvízen is eredményesen használható a nagytestű márnák fárasztására.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:16990.00HUF
  42.48EUR
 • Carp Zoom Entrant Feeder bot

  cz_entrant_feeder.jpg

  Az Entrant Feeder a legjobb választás azoknak a horgászoknak akik most ismerkednek meg a feederezés világával. Masszív, robosztus felépítése, kopásálló SIC betétes gyűrűsora bármilyen körülmények között megállja a helyét. Álló -és folyóvizen egyaránt tökéletesen használható. Teli EVA nyél biztosítja a kényelmes fogást, mely könnyen tisztitható.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8790.00HUF
  21.98EUR
 • Carp Zoom Entrant MH-X Feeder bot

  cz_entrant_mhx_feeder.jpg

  Strapabíró, modern kompozit anyag felhasználásával gyártott feeder bot, mely anyagánál fogva jobban ellenáll a külső behatásoknak, mint a kategóriájába tartozó karbon botok, így tökéletes választás kövezéseken, nehéz terepen és kevéssé gyakorlott horgászoknak is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8990.00HUF
  22.48EUR
 • Carp Zoom Entrant Telefeeder bot

  cz_entrant_tele_feeder.jpg

  Az Entrant Feeder és Picker botok teleszkópos változatai, melyekben ötvöződik a teleszkópos botok praktikussága a 2-3 részes botok előnyös tulajdonságaival.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6790.00HUF
  16.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Carp Feeder bot

  cz_carp_feeder.jpg

  A Carp Feeder egy olyan univerzális feeder bot, melynek legszembetűnőbb része a modern kialakítású orsótartó. A nyél Parafa-EVA kialakítású a biztos fogás érdekében. A bottest kellőképpen feszes a távoli dobásokhoz, ennek ellenére a felső harmad elég lágy, ezért élmény vele a fárasztás. A karcsú bottest egytalpas SIC gyűrűsort kapott. Általános pontyos jellegéből adódóan nem csak versenyhorgászok figyelmébe ajánljuk.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17990.00HUF
  44.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition DS Method távdobó feeder bot

  cz_CZ9972.jpg

  A Distance Method Feeder egy igazi nagyágyú, amely minden elemében a távoli nagyhalas method feederezésre lett kialakítva. A különösen erős bottest a nagy tömegű kosarak célba juttatására alkalmas, olyan helyzetben ahol a pontyokat csak 100 méter, vagy ennél is nagyobb távolságban érhetjük el. Az osztott markolatú csúszásmentes nyéltag is ennek megfelelően lett kialakítva. Az orsótartó felőli 4 darab  két talpas gyűrű speciálisan döntött kialakítású (köztük a kimondottan nagy méretű keverőgyűrű is), amik gondosan elosztva a bottesten, szintén a nagy távolságok elérését segítik. A bothoz 3 különböző erősségű spicc jár, amik a nagy igénybevétel miatt, szintén 3 talpas spiccgyűrűt kaptak.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:23490.00HUF
  58.73EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Galactic Light Feeder bot

  CZ_cz0519_2023.jpg

  Kecses, modern vonalvezetésű horgászbot, mely a feeder horgászat igényeinek maximálisan megfelelő anyagból, a már klasszikusnak számító, nagy népszerűségnek örvendő méretekben készül. SIC gyűrűsor szinte elnyűhetetlen. A bot mind a fárasztás, mind a nagy dinamikájú dobások során jól teljesít. Anyagánál fogva rugalmas, ugyanakkor a terhelés során fokozatosan felkeményedik, ezzel őrölve fel a fárasztott hal kirohanásait. Két üveg és három karbon spiccel szerelte fel a gyártó, így a finoman kapó halak horgászatától a folyóvízi dévérezésig bárhol bevethető.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  82.47EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Serie Fine bot

  cz_fc_serie_fine_feeder.jpg

  A SerieFine botcsalád valódi finomszerelékes horgászatokhoz készült botokból áll. Ezeket a verseny feeder botokat eredményesen használhatjuk a hétköznapokon is. Jellemzőik: letisztult design, a vékony, magas minőségű carbon anyagú bottest, új generációs könnyű gyűrűsor.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:24490.00HUF
  61.23EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Wild Carp feeder horgászbot

  cz_CZ7830.jpg

  Egy igazán nagyhalas feeder bot! A gyártás során felhasznált anyagoknak és a szigorú minőségbiztosításnak köszönhetően szélsőséges módon terhelhető, magas dobosúllyal rendelkező bot született, melylyel nagyméretű kosarak is könnyedén, nagy távolságra is bedobhatóak. Nagyméretű gyűrűkkel szerelte fel a gyártó, két üvegszál és egy karbon spicc tartozik hozzá.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:18990.00HUF
  47.48EUR
 • Carp Zoom Max-X Boat Feeder horgászbot

  cz_CZ5836.jpg

  A partról történő feederezés mellet egyre nagyobb divat annak csónakos változata. Természetesen a megváltozott körülmények más felszerelést, így botot igényelnek. A Max-X Boat Feeder tervezésekor kifejezetten a csónakos horgászat során támasztott igények kielégítése volt a cél. Ebben az esetben sokkal eredményesebben használható egy rövidebb bot, mely gerincességénél fogva keményebb fárasztást tesz lehetővé, ugyanakkor a három darab, különböző érzékenységű spicc a legapróbb mozdítást is jelzi. A csónakos feederezésen túl eredményesen használtuk lékről és kishalas tapogató, mártogató horgászatok alkalmával is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13190.00HUF
  32.98EUR
 • Carp Zoom Tempo Feeder bot

  cz_tempo_feeder.jpg

  Tempo Feeder bot fő jellemzője a gerincesség, a nagyhalas jelleg, mely kiváló ár/érték aránnyal párosul. A könnyített egytalpas gyűrűiben hosszú élettartalmú SIC betét található. A nyél rész felső kétharmada parafát, az alsó harmada pedig EVA markolatot kapott, mely komfortos és könnyen tisztítható. Elsősorban azoknak a pontyhorgászoknak ajánljuk, akik nagyobb méretű halak megfogását tervezik, emellett közepes illetve nagyobb távolságokat kell meghorgászniuk.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10290.00HUF
  25.73EUR
 • Carp Zoom Trend II Feeder horgászbot

  cz_CZ5614.jpg

  A nagy népszerűségnek örvendő Carp Zoom Trend Feeder bot modernebb változata. Akárcsak elődje ez is klasszikus vonalvezetésű, szélsőséges módon terhelhető, nagy mennyiségű etetőanyag bejuttatására alkalmas horgászbot. Osztott parafa nyéllel, strapabíró gyűrűsorral és három darab, más-más érzékenységű spiccel látta el a gyártó. Tökéletes választás tavi és folyóvízi horgászathoz egyaránt. A család leghosszabb tagjával a távoli töréseken, etetéseken lévő kapitális halak is elérhetővé vállnak.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19990.00HUF
  49.98EUR