Tubertini feeder botok

Horgászbotok » Feeder botok » Tubertini feeder botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Tubertini Concept Feeder bot

  tubertini_concept_feeder_2016.jpg

  A concept botcsalád már egy magasabb kategóriát képvisel. Ezek a botok az igazi finom feederhorgászat kellékei! Négy hosszban kaphatóak a botok 3,3 métertől a 4,2 m-ig. A bottest maga nagyon karcsú, magas minőségű karbonalapanyagból készült, emiatt nagyon könnyű vele a dobás, hiszen légellenállása alig van, szinte szeli a levegőt! A versenyhorgászatot kiszolgáló bot ugyanakkor a hétköznapi horgászatok során is ugyanakkora élményt nyújt! Gyűrűsora ugyancsak a minőségi alapanyagokat felsorakoztató, ez a Minima guid elnevezést kapta, ami egy erős de ultrakönnyű titánium gyűrűházat takar. Ezzel a bottal a párdekás halaktól a kilósakig bátran vállalható a horgászat. Éppen ezért három erősségű rezgőspicc tartozik a bothoz amely a leheletfinom partközeli keszeges horgászattól a távolabbi pontyozásig kiszolgálja a botot s gazdáját! A botcsalád tagjai a hossztól és erősségtől függően mind azt a megoldást lefedik amire állóvízi horgászat esetén szükségünk lehet!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:39990.00HUF
  133.33EUR
 • Tubertini EA Method Carp Feeder botAjánlott

  tubertini_ea_method_feeder.jpg

  A Tubertini EA Method Carp Feeder háromféle méretben 3,60, 3,90 és 4,20-as hosszban kerülnek forgalomba. Dobósúlyuk tekintetében elmondható hogy kellő gerincességgel és erővel rendelkeznek a távoli dobásokhoz, azonban mégis élvezetes velük a fárasztás. A kiváló minőségű carbon bottest és nagyméretű SIC-gyűrűk elősegítik a távoli dobásokat, ami kiemelt cél volt a bot megalkotása kapcsán.  A nyélrész megfelelő nagyságot kapott, hogy a 100 méter feletti dobásokat is könnyedén megoldhassuk vele. A bothoz 3 db carbon spicc tartozik, amelyek 2-3-4 oz erősségűek és mindhárom jól látható sárga festést kapott. Mindhárom pontyos bot, azonban a három hosszúsággal különböző módszereknek tudunk megfelelni.  A legrövidebb bot (360) a methodos horgászathoz, a közepes bot (390), a távoli / nagy dobásokat valósíthatjuk meg, míg a leghosszabb bot (420) az extrém dobások kivitelezésére van felvértezve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:27990.00HUF
  93.32EUR
 • Tubertini Next Generation Parabolic Feeder bot

  tubertini_new_generation_parabolic_feeder_bot.jpg

  Prémium kategóriás feeder bot széria a Tubertini-től. A legmodernebb technológiák felhasználásával készült, rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott botok. Parafa borítású nyéllel és dupla talpas SIC gyűrűkkel szerelték.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:77990.00HUF
  260.02EUR
 • Tubertini Next Generation Strong River Feeder bot

  tubertini_next_generation_strong_river_feeder_bot.jpg

  A folyóvízi feederezés szerelmeseinek készült ez a minden paraméterében profi kialakítású és minőségű, erős feederbot! A 200 grammos dobósúlynak köszönhetően a legnehezebb össztömegű etetőkosarak bedobására is alkalmas, mindamellett kellően jól dolgozik a hal fárasztása közben is. Versenyhorgászaink a folyóvízi versenyeken is ezt a feederbotot használják sikerrel, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a számtalan dobogós helyezés a legnagyobb hazai folyóvízi verseny történetében!

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:40990.00HUF
  136.66EUR
 • Tubertini Synthesis Feeder bot

  tubertini_shyntesis_feeder_bot.jpg

  Kitűnő ár/érték arányú feeder bot széria a Tubertini-től. Könnyű és jól kiegyensúlyozott botok, melyeket parafa és EVA borítású osztott nyéllel és SIC gyűrűkkel szereltek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15690.00HUF
  52.31EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com