Nevis picker botok

Horgászbotok » Picker botok » Nevis picker botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Nevis Magnum Black Picker bot

  nevis_magnum_black_picker_1270.jpg

  Már a legolcsóbb kategóriában sem kell lemondanunk egy finom picker bot nyújtotta előnyökről. A hajlékony kompozit bottest szinte bármekkora méretű hallal segít megbírkózni. Az érzékeny üvegspiccek még a legkisebb rezdülést is azonnal jelzik. Érzékenységét mártogatós horgászatnál is ki lehet használni, ahol fontos, hogy a kapást a lehető legközvetlenebbül kell, hogy érzékeljük.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5990.00HUF
  18.57EUR
 • Nevis Motive Picker bot

  nevis_motive_picker_1429.jpg

  2017 Új széria. Angol elegancia jellemzi a Motive Picker sorozatot. A mesterien kidolgozott részletek prémium minőségű alapanyagok és alkatrészek nyilvánvalóvá teszik, hogy igényes horgászok részére készült érzékeny de jól terhelhető bot megalkotása volt a cél, amely sokrétűen használható. Legyen szó egy finom tavaszi keszegezésről vagy akár őszi pontyozásról. A gyűrűzése is speciális mivel a bottesten kéttalpas gyűrűket használtunk a terhelés jobb megosztása miatt, a rezgőspicceken pedig extra méretű gyűrűket a nagyobb dobástávolság miatt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:8490.00HUF
  26.32EUR
 • Nevis Patriot Picker horgászbot

  nevis_patriot_picker_1640.jpg

  Első látásra megdöbbentő a ceruzavékonyságú bottest!!! Azonban kézbe véve további meglepetések várnak ránk. Rendkívül rugalmas, gyors akció és érzékeny spiccek jellemzik. Egy igazi finom műszer, ami tökéletes fegyver a tavaszi pontyozáshoz. Vékonysága ellenére meglepő határozottsággal kezeli a nagyobb testű halak kirohanásait. Ugyanakkor a legkisebb rezdülést is jelzi jég veszte után, amikor a halak még finoman esznek csak. Kényelmes első osztályú parafából készült nyele biztos fogást nyújt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15490.00HUF
  48.02EUR
 • Nevis Primus picker bot

  nevis_1435.jpg

  - Anyaga: IM-8 carbon
  - Gyúrúk típusa: SIC
  - Nyél borítás: parafa

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9490.00HUF
  29.42EUR