Népszerű termékek

Haldorádó adalékok

Aromák, adalékok, dippek » Haldorádó termékek » Haldorádó adalékok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Haldorádó 3X mag mix - HDF-3XMM

  haldorado_3x_magmix.jpg

  Ez a háromféle főtt magvat - búzát, kukoricát, kendert - tartalmazó keverék komplett megoldást nyújt a számunkra, akár keszegfélékre, akár nagytestű halakra horgászunk. Vegyes méretének köszönhetően minden halfaj talál magának megfelelő táplálékot, ám a kendernek hála mégsem fognak eltelni falatozás közben. Szoktató etetéshez nagyobb mennyiségben használatos, míg rövid horgászatok alatt etetőanyaghoz keverve, kis adagban is képes horgászhelyünkön tartani a halakat. Utóbbi esetben keverési aránya 15-20% között mozog. Ha önmagában használjuk, vigyázzunk arra, hogy a magvak eltérő sűrűsége miatt nem egyforma gyorsan süllyednek.

  Kiszerelés: 1 kg

  Ár:1290.00HUF
  3.23EUR
 • Haldorádó Parmezán sajtliszt - HDA-PAR

  haldorado_sajtliszt.jpg

  Folyóvízi horgászatok során, amikor a célhal: márna, paduc vagy jászkeszeg, elképzelhetetlen, hogy etetőanyagunk ne tartalmazzon parmezán sajtlisztet! A magas fehérjetartalom és a penetráns íz távolról is a horgászhelyünkre csalja a környéken bandázó halakat. Adagolását tekintve 20-30 % az ideális. A sajtlisztet a még száraz etetőanyaghoz keverjük hozzá! Folyóvízi etetőanyag elkészítése során a parmezán mellett használjunk PV1-et is, hogy beállíthassuk annak ideális tapadását!

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 3737,50 Ft/kg)

  Ár:2990.00HUF
  7.47EUR
 • Haldorádó Start erjesztett mag mix - HCM-ERM2KG

  haldorado-start-erjesztett-mag-mix-pack-vodros-2-kg.jpg

  A felmelegedett vizekben talán a legcsábítóbb csalogatóanyagok a ponty- és amurhorgászat során, az erjesztett magvak. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az erjedés mely fázisában kínáljuk fel a halaknak, milyen magvakat keverünk össze és mivel erjesztjük azokat! A legfogósabb a friss, maximum 1-2 hetes erjesztett mag az általunk kínált összetételben. A Haldorádó START Erjesztett mag mix segítségével mindig rendelkezésére áll majd a friss, legfogósabb csalogatóanyag, amely garantáltan tartósítószer-mentes és 100%-ban természetes eredetű!

  Használati útmutató
  1. Szórja rá a magvakra a vödörben található erjesztőport és keverje össze.
  2. Töltse fel a vödröt színültig ivóvízzel (akár folyékony aromát is keverhet a vízhez).
  3. Nyomja rá a fedelet a vödörre. Ügyeljen rá, hogy maradjon egy pici rés, hogy az erjedés közben keletkező gázok el tudjanak távozni! 
  4. Helyezze ki a vödröt olyan területre, ahol a Nap rásüt.
  5. A napsütés intenzitásától és a levegő hőmérsékletétől függően 2-4 nap alatt elkészül a friss, garantáltan fogós erjesztett mag mix, amely a folyadékot felszívva teljesen kitölti a vödröt.
  6. Ezután már ne hagyja kint a tűző napon, helyezze árnyékos, naptól védett helyre! Hűtőben tárolva akár 1 hónapig is megőrzi minőségét.

  Ár:3490.00HUF
  8.72EUR
 • Haldorádó TTX kukoricapogácsa

  haldorado_ttx.jpg

  A TTX - kukoricapogácsa a leggyakrabban használt adalékanyag, ami megfordul a horgászboltok polcain. Ez a kukoricaolaj préselése után fennmaradt melléktermék fantasztikusan erős kukorica ízt hordoz magában. A Haldorádó TTX közepesen nagy darabokra „törve” kerül a felhasználók elé. A kukoricapogácsát leggyakrabban vízzel, vagy aromával öntjük fel, majd hagyjuk, hogy a nagyobb darabok is teljesen szétázzanak, és alkalmassá váljon a pép arra, hogy száraz etetőanyagunkhoz téve beállítsuk annak nedvességtartalmát. 3 kiló száraz etetőanyaghoz kb. 0,5-1 kilónyi TTX a megfelelő adagolás. Ha a TTX-et folyékony aromába áztatjuk, garantáltan jelentősen megnő az aroma hatásának tartóssága. 1 tasak TTX-hez 1 liter folyadékot öntsünk minimum, hogy 20-30 perc alatt kellően felpuhulhasson. Ha kevesebb vizet teszünk hozzá, akkor akár önmagában is használható, vagy szemes takarmány bejuttatása során kötőanyagként használható. Elsősorban ponty horgászatánál van jelentősége, de a keszeges kajákat is kisimítja és egyenletesebbé teszi a kukoricapogácsa.

  Kiszerelés: 800 g (egész, egységár: 2487,50 Ft/kg) vagy 700 g (őrölt, egységár: 1842,86 Ft/kg)

  Részletekhez és típusokhoz kattintson a termék nevére!

  Ár:1990.00HUF
  4.97EUR
 • Haldorádó csonti ragasztó por - HDA-CSRA

  haldorado_csonti_ragaszto.jpg

  A jól megragasztott csontkukac varázslatos csalogatóanyag, viszont rosszul elkészítve szörnyű rémálom vele a horgászat. A Haldorádó Csonti ragasztó egy púder finomságú por, amely tökéletesen elvegyül a megtisztított lárvák között. Fokozatosan kell a port és a vízpermetet a csontira juttatni és azt elkevergetni. Amint a lárvák elkezdenek meglassulni, tömöríthetjük a „csontimasszát” és néhány perc múlva már készen is áll arra, hogy gombóc formájában, vagy feederkosárba tömve vízbe juttassuk. A jelenleg használt legtökéletesebb ragasztó! Alapanyaga 100% arabgumi, amely Szaud-Arábiából érkezik.

  Kiszerelés: 500 g (egységár: 7980,00 Ft/kg)

  Ár:3990.00HUF
  9.97EUR
 • Haldorádó főtt búza, natúr - HDF-BNAT

  haldorado_fott_buza.jpg

  A főtt búza a nagy halak csemegéje. Szoktató etetésre az egyik leggyakrabban használt terményféleség. Különösen ajánlott ponty és amur horgászatához. Ez esetben a siker érdekében nagy mennyiségű eledelt kell bejuttatnunk a torpedóknak ahhoz, hogy sokáig elidőzzenek az etetésünkön. Természetesen kis mennyiségben is alkalmas a helyben tartáshoz, ilyenkor etetőanyagunkat tudjuk dúsítani vele. Adagolása 15-20% körül mozog. Ha csak főtt búzával szeretnénk etetni, akkor bejuttatására az etetőrakéta, spomb, csúzli, vagy etetőcsésze is alkalmas lehet.

  Kiszerelés: 1 kg

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Haldorádó főtt kender - Chilis Fahéj - HDKE-CF

  haldorado-fott-kender-chilis-fahej.jpg

  A főtt apró magvak az egyik legkedveltebb adalékanyagnak számítanak mind a finomszerelékes, mind pedig a pontyhorgászok etetésében. A főtt kender felhasználhatósága roppant sokrétű, szoktató etetések és rövid távú horgászatok alkalmával is eredményesen használható. Natúr formában is a halak kedvelt csemegéje, de aromásított, ízesített változatban különösen attraktív. A Chilis-fahéjas ízvilág már bizonyította létjogosultságát a csalogatóanyagok terén, és e különleges ízesítés már ebben a formában is megtalálható. Adagolása a halak étvágyától függ, de etetőanyaghoz keverve a 20% arány az irányadó. Természetesen csúzlival, vagy spombbal, esetleg etetőcsészével önmagában is bejuttatható egyéb magvakhoz, pelletekhez keverve.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 3112,50 Ft/kg)

  Ár:2490.00HUF
  6.22EUR
 • Haldorádó főtt kukorica

  haldorado_fott_kukorica.jpg

  A főtt kukorica natúr változatban is az egyik legnépszerűbb csalogatóanyag, ám tovább ízesítve jelentősen megnövelhetjük annak hatását. Az ízesített kukoricákat célszerű nagytestű halak, főként ponty horgászatánál alkalmazni. A natúr és az ízesített kukoricák egyaránt keverhetők etetőanyagba is, de önmagukban bejuttatva is eredményesek lehetünk velük. Ha az első megoldást választjuk, akkor az ideális adagolás 20-30% körül mozog. Ha önmagában szeretnénk a magvakat beszórni, akkor ez történhet kézzel, csúzlival, spombbal vagy akár etetőrakétával is!

  Kiszerelés: 1 kg

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Haldorádó főtt tigrismogyoró

  haldorado-fott-tigrismogyoro.jpg

  A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a kemény, viszonylag nagy: 8-15 mm átmérőjű szemeket csak végső esetben fogyasztják el az apró fehérhalak és törpeharcsák, így esélyünk hatványozottan nő - ha ezzel etetünk - a termetesebb halak megérkezésére. Ugyanis a leggyakoribb probléma, hogy mire megérkeznének a nagyobb példányok, már csak az üres placc fogadja őket, az meg nem túl vonzó. A tigrismogyoró fogósságának titka a magas, természetes cukorszint. Kellemes édes íze mellett 25% körüli fehérjetartalommal rendelkezik és értékes vitaminforrásként is szolgál. A zacskó felbontása után 2-3 napon belül el kell azt használni, ha esetleg marad, akkor azt hűtőben tárolva még később is felhasználhatjuk.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 2987,50 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2390.00HUF
  5.97EUR
 • Haldorádó főtt tigrismogyoró mix

  haldorado-fott-tigrismogyoro-mix.jpg

  Vegyesen tartalmaz főtt tigrismogyorót, valamint főtt fekete tigrismogyorót, plusz kevéske friss főtt kukoricát is, ami tökéletes kiegészítője ezeknek a naturális, ropogós halcsemegéknek. Szoktató etetéshez nagyobb mennyiségben használatos, míg rövid horgászatok alatt etetőanyaghoz keverve, kis adagban is képes horgászhelyünkön tartani a halakat. Utóbbi esetben keverési aránya 15-20% között mozog. A zacskó felbontása után 2-3 napon belül el kell azt használni, ha esetleg marad, akkor azt hűtőben tárolva még később is felhasználhatjuk.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 2737,50 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2190.00HUF
  5.47EUR
 • Haldorádó hidegen sajtolt kukoricacsíra őrlemény - PELV0074

  haldorado-hidegen-sajtolt-kukoricacsira-orlemeny.jpg

  A kukoricacsíra hidegen sajtolása közben, a kukoricacsíra étolaj kinyerése után keletkezik a kukoricacsíra pellet. Kedvező ára ellenére a legtartalmasabb kukorica alapú pellet! Magas tápértékű energia- és vitaminforrás, amely telített és telítetlen esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, mert a hidegen sajtolással kapott pellet megtartja mindazt a „finomságot”, amit ez a növény tartalmaz. A Hidegen Sajtolt Kukoricacsíra pellet formában szoktató etetésekhez használható, míg őrölt formában etetőanyagokat lehet dúsítani vele. Nem csak az etetőanyag tartalmasságát növeli, de állagára is jó hatással van.

  Kiszerelés: 800 g (egységár: 862,50 Ft/kg)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Haldorádó édesítőszer - HDA-SWEET

  haldorado_edesitoszer.jpg

  Az etetőanyagok aromázása régóta bevett folyamat. Az édesítőszer semmiféle plusz illatot, vagy aromát nem ad az etetőanyagunknak, viszont olyan édes ízt kölcsönöz neki, amelyet semmilyen más adalékanyag nem tud! Adagolása ízlés kérdése, de az alapkoncepció az a 10 g / kg arány. Ajánlott keszeges etetőanyagok édesítésére, amely főleg akkor eredményes, ha túletetett pályán, aroma nélküli etetőanyagra van szükség, robbanásszerű, gyors hatás elérése mellet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy felmelegedő és lehűlő: 16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vizekben igazán hatásos.

  Kiszerelés: 100 g (egységár: 39900,00 Ft/kg)

  Ár:3990.00HUF
  9.97EUR