Shimano orsók

Orsók » Nyeletőfékes orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Baitrunner DL RB orsó

  shimano_btrdl_rb.png

  Az új generációs DL sorozat új belső szerkezeti elemeket és új külső megjelenést kapott. A Shimano Baitrunner nyeletőfékes rendszere szinte ellenállás nélküli zsinór adagolást tesz lehetővé például egy ragadozóhalas horgászmódszernél. Ám ugyanígy hatalmas előnyt jelent a nagyhalas horgászatok során a kapások alkalmával. A kisebb 6000-es méretű orsó kisebb tavak vagy folyók meghorgászására, míg nagyobb testvére a távolabbi dobásokra kiváló, mert már AR-C dobperem is a jellemzői között van.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29990.00HUF
  99.99EUR
 • Shimano Baitrunner DL-FB orsó - BTRDL4000FB

  shimano_baitrunner_dl_4000_fb.jpg

  Az orsó tökéletes választás csalihalas ragadozó horgászathoz csukára és süllőre, de ugyanígy kiváló a finomszerel ékes fenekező horgászatokhoz, mint a feederezés. Az elmúlt években a Baitrunner DL egyre népszerűbbé vált a match- és feederhorgászok körében, de ez nem meglepő, mert manapság már szinte megszokott és nélkülözhetetlen a nyeletőfék ezeknél a finomszerelékes horgászmódszereknél.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:28490.00HUF
  94.99EUR
 • Shimano Baitrunner OC orsó

  shimano_baitrunner_oc.jpg

  Nagyon kedvező választás a Baitrunner Oceanic, mert még mindig sok egyedi Shimano fejlesztést tartalmaz. Ez a nyeletőfékes orsó olyan, mint egy igazi igásló. Egyaránt alkalmas édesvízi és sósvízi horgászatra. A család legnagyobb modellje extrém nagy teherbírású, így tökéletes a kapitális harcsák horgászatára. A masszív XT-7 orsótestben három rozsdamentes acél golyóscsapágy és egy görgőcsapágy biztosítja a rendkívül sima futást.

  - AR-C dobemelés
  - Hidegen sajtolt alu dob
  - XT-7 orsóház

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38490.00HUF
  128.33EUR
 • Shimano Baitrunner ST FB nyeletőfékes orsó - BTRST4000FB

  shimano_baitrunner_st_fb.jpg

  Ugyanolyan méretű, mint a DL-FA csak kevesebb golyóscsapágyat tartalmaz. A klasszikus fekete színű Baitrunner belépő szintű, kisméretű nyeletöfékes orsó és műszakilag sokkal fejlettebb annál, mint amit egy ilyen árú nyeletöfékes orsótól elvárhatna az ember. Szinte minden általános horgászmódszerhez alkalmazható, így egy kifejezetten univerzális orsó. Varispeed zsinórfelcsévélő rendszer, XT-7 orsótest és rotor jellemzi.

  Technikai tulajdonságok:
  - XT-7 ház
  - Szimpla hajtókar
  - XT-7 dob
  - Super Stopper II
  - Kiegyensúlyozott forgórészek
  - Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő
  - Precíz első fék 

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:21490.00HUF
  71.65EUR
 • Shimano Baitrunner ST RB orsó

  shimano_baitrunner_st_rb.jpg

  A pontyozó horgászok mindig egy kiváló minőségű és megbízható Shimano Baitrunner orsót akarnak alacsony árért. Erre tökéletes választás a Baitrunner ST. Az erős 4,6:1 áttétele biztosítja a kellő energiát a menekülő hal fárasztása közben. A letisztult, fekete megjelenésű orsó kiegyensúlyozott dupla hajtókarral, AR-C dobperemmel, Varispeed zsinórfelcsévélő rendszerrel, XT-7 orsótest és rotor, rozsdamentes golyóscsapággyal és megbízható fékrendszerrel rendelkezik.

  Technikai tulajdonságok:
  - XT-7 ház
  - Dupla hajtókar
  - XT-7 dob
  - Super Stopper II
  - Kiegyensúlyozott forgórészek
  - Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:22490.00HUF
  74.98EUR
 • Shimano Baitrunner X-Aero FA orsó

  shimano_baitrunner_xaero_fa.jpg

  Ez az orsó egyike a legfejlettebb és legmagasabb szinten lévő kisméretű orsóknak. Egyesíti a mai kényelmet a hagyományos kisméretű orsók tulajdonságaival. Az Aero koncepció nagyobb dobás teljesítménnyel ruházta fel, mint elődjeit. Kiválóan használható feederhorgászatra a kis és közepes távolságokban, de ugyanúgy tökéletes a rablóhalas módszerekhez is ahol szükség lehet a megbízható nyeletőfékre. Az X-Aero FA orsót AR-C dob perem, Varispeed váltakozó sebességű zsinórfelcsévélő rendszer jellemzi. A modellhez két különböző átmérőjű dobszűkítő tartozik, lehetövé téve ezzel az orsó zsinórkapacitásának módosítását az adott horgászmódszerhez és zsinór átmérőhöz igazítva.

  Technikai tulajdonságok:
  - XT-7 ház
  - AR-C Spool
  - Power Roller
  - Dyna Balance
  - Super Stopper II
  - Floating Shaft II
  - Varispeed

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:52490.00HUF
  175.00EUR
 • Shimano Baitrunner X-Aero RA orsó

  shimano_btxar_ra.jpg

  A Baitrunner X-Aero RA orsó egyesíti a mai kényelmet a tradicionális nyeletöfékes orsók magas dobó teljesítményével. Az Aero koncepciónak köszönhetően túlméretezett dobátmérő már szemmelláthatóan is nagyobb, mint a normál méretű Baitrunner orsóké. Ez a tulajdonság az AR·-C dobperemmel együttesen lényegesen hosszabb és pontosabb dobásokat eredményez. A nagyobb dobátmérő másik nagy előnye, hogy az egy hajtókar fordulatra eső bevontatási zsinórhossz több lett, így gyorsabban lehet vele bevontatni a szereléket. A fekete megjelenésű, hibrid testű orsón a fém zsinórklipszet úgy tervezték meg, hogy semmilyen körülmények között sem sérthesse meg a zsinórt.

  Technikai tulajdonságok:
  - Hibrid ház
  - Dupla hajtókar
  - ARC dob
  - Super Stopper II
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II
  - 2 sebességes oszcilláció
  - Kiegyensúlyozott forgórészek
  - Precíz első és nyelető fék 

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:64490.00HUF
  215.01EUR
 • Shimano Baitrunner XTB LC Long Cast nyeletőfékes orsó

  shimano_bbtrxtblc.jpg

  A Big Baitrunner és Medium Baitrunner orsók visszatértek, ennek örömére pedig a rendelkezésre álló legújabb Shimano technológiákkal lettek felvértezve. Ilyen például az Aero Wrap II kétsebességes dobemelés mely a belső súrlódás minimálisra csökkentésével a zsinórrakó rendszert tökéletesítette. A párhuzamosan csévélt zsinór ugyanis a kétsebességű dobemeléssel párosulva simább és nagyobb dobásokat eredményez. Az X-Ship hajtómű technológiai újítása, hogy a hajtófogaskerék mindkét oldalán S-ARB csapággyal van ellátva, így az rendkívül precíz, emellett rozsdamentes működést tesz lehetővé. A nagyobb átmérőjű hajtómű nagyobb erőt ad át a hajtófogaskeréknek, melynek eredménye az orsó simább, erőteljesebb futása. Hagane orsóháza a könnyebb és ellenállóbb anyagfelhasználás mellett az új Baitrunnerek exkluzív megjelenését garantálja. Mind a Big, mind pedig a Medium típusokhoz gyárilag jár a dobszűkítő.

   Tulajdonságai:
  - Hidegen sajtolt alumínium dob
  - XT-7 ház és rotor
  - 2 sebességes Aerowrap dobemelés
  - Alumínium hajtókar
  - AR-C dob
  - 4+1 porvédett csapágy

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:45900.00HUF
  153.03EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com