Könyv, DVD

Egyéb termékek, kiegészítők » Könyv, DVD

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • A harcsa wobbleres horgászata - 74999-470

  energo_dvd_2010_2.jpg

  " Kovács Adrián és Lukácsi Béla filmje tematikusan veszi sorra a legfontosabb mozzanatokat. Profi képet kapunk a felszerelés kiválasztásáról, elkészítéséről, a megfelelő műcsalikról, a legjobb helyek azonosításáról, a kapásról, a fárasztásról, és a kapitális halak beemeléséről. A modern pergető harcsahorgászat témakörében egy olyan film született, melyre eddír nem volt példa. A film friss, hiteles, és lebilincselő. "

  Szarvas Zoltán

  Ár:1690.00HUF
  5.63EUR
 • A harcsázás rejtelmei III - 79999-424

  energo_dvd_2010_7.jpg

  Koós Ferenc harcsafogó nagymester elkészítette a várva várt harmadik filmet, ami a nyári horgászat rejtelmeibe nyújt betekintést. Bemutatja a harcsák mindennapi életét - fantasztikus víz alatti felvételek segítségével - és ismerteti a nyári változékony időjárásnak megfelelő legfogósabb módszereket.

  Ár:2400.00HUF
  8.00EUR
 • A harcsázás rejtelmei IV - 79999-425

  energo_dvd_2010_8.jpg

  A komoly kihívást jelentő őszi harcsázást ismerteti a sorozat utolsó része. Részletesen foglalkozik a „láthatatlan” életmódot folytató nagy harcsák horogra kerítésének lehetőségeiről, a vadászat alapjai kapcsán. A harcsapergetés eszköztárból, a sekély vizekre alkalmas műcsalikból a gyakran használt típusokat mutatja be harcsafogó mester. Átfogó képet kapunk a kapás, bevágás, fárasztás és a kiemelés kényes műveleteiről. A négy részből álló, immár teljes filmsorozat széleskörűen, a lehető legrészletesebben mutatja be a harcsa horgászatát, annak szépségeit, sokoldalúságát. Feltárja mindazt a tudást, „titkot”, ami közelebb viheti Önöket a természet csodálatos vízi világának e kicsit misztikus, titokzatos lakójához, a szürke harcsához.

  Ár:2490.00HUF
  8.30EUR
 • Csukaországban jártunk - 74999-471

  energo_dvd_2010_9.jpg

  A két megszállott pergető horgász, Lukácsi Béla és Kovács Adrián, most a Csukázás terén mutatja meg nekünk tudását. Belekóstolhatunk a hagyományos pergetés, és a modern jerkelés rejtelmeibe, a sok aprónak mondható, de annál hasznosabb tanácsok meghallgatása mellett, elkalauzolnak bennünket Svédországi vizekre, amik a csukafogások helyszíneit biztosították. A két profi horgász mellé a Salmo frontembere – aki nem mellesleg a világ egyik legismertebb csukahorgásza – Piotr Piskorski is betársult, néhány ötlet, na és persze csukafogás erejéig. Ez a film érdekes lehet azoknak, akik egy tartalmas élménybeszámolót szeretnének látni, de hasznos azoknak is, akik a csukapergetés rejtelmeire kíváncsiak.

  Ár:1490.00HUF
  4.97EUR
 • DVD az Energofish csapatával az Ebron - 74999-472

  energo_dvd_2010_1.jpg

  Egy igazi vadvízen, tette próbára magát, Dr Kovács Adrián, Lukácsi Béla és Tóth László. A film első harmadában a süllőpergetés néhány érdekességébe tekinthetünk be, a második harmadában az Ebro híres nyurgapontyai kerülnek terítékre, míg a harmadikban mi más lehetne a célhal, mint a harcsa! Kuttyogatás, féderezés, plasztik csalis horgászat, gyönyörű halak élvezetes fárasztások! Mit lehet még mondani a filmről? Talán annyit, hogy jó szórakozást hozzá.

  Ár:990.00HUF
  3.30EUR
 • Pecatúra - 79999-470

  energo_dvd_2010_4.jpg

  Gaskó Balázs és Füstös Gábor megszállott horgászként járják az ország  különböző horgászhelyeit. Túrázásaik során nem csak új - és újabb tájakkal, horgászvizekkel ismertetik meg az m2 Pecatúra című műsorának - és az abból készült DVD nézőit, de tanulhatunk tőlük rég elfeledett , vagy némelyek által kevésbé ismert horgászmódszereket is. Találkozhatunk a 90 + 15 perces összeállításban keszegekkel, pontyokkal, harcos márnákkal, csukákkal, és süllővel. "Cath and Release" ide, vagy oda, az Extrában öt halétel receptjét láthatjuk, melyet magunk is könnyen elkészíthetünk, és jó étvággyal fogyaszthatunk. A műsorban szereplő halak eredményes megfogásához az Energo Team  felszereléseit használták a fiúk.

  Ár:1200.00HUF
  4.00EUR