Carp Zoom termékek

Aromák, adalékok, dippek » Carp Zoom termékek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Amur Amino Dip - CZ5189

  cz_amur_amino_dip_2017.jpg

  Az Amino dip sorozat új tagja, gyors csalogató hatást kiváltó, mártogató aroma horogcsalikhoz. Jellegzetes ízkombinációja miatt az amurok kedvelik.

  Kiszerelés: 80 ml (egységár: 11125 Ft/l)

  Ár:890.00HUF
  2.23EUR
 • Carp Zoom Amur Aroma Liquid - CZ0208

  cz_amur_aroma_liquid.jpg

  Folyékony aroma amur horgászathoz, etetőanyaghoz, magkeverékekhez és pelletekhez. PVA barát! Kiszerelés: 200 ml (egységár: 5450 Ft/l)

  Ár:1090.00HUF
  2.73EUR
 • Carp Zoom Amur Attractor Spray - CZ4382

  carp_zoom_amur_attractor_spray_cz0192.jpg

  Könnyen, gyorsan használható aroma spray. Koncentrált intenzív aromája valamennyi csalin és akár a horgon is jól tapad.

  Kiszerelés: 50 ml (egységár: 19800 Ft/l)

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom AttractX aroma spray

  cz_CZ9087.jpg

  Gyakran előfordul, hogy a natúr, ízesítetlen csalik nem hoznak eredményt. Ilyen esetekre nyújt megoldást az AttractX aroma spray. Az aromafolyadékba került íz anyagok, étvágyfokozók és cukrok nagy csalogató hatással bírnak. A felkínált csalira, megtömött etető vagy method kosárra fújva megtapad azokon és fokozatosan oldódva hosszantartó, intenzív csalogató hatást fejt ki a halak számára.  A feeder horgászok mellet bármely békéshalazó eredményesen használhatja, PVA barát, így akár a bojlis horgászik is.

  Kiszerelés: 50 ml (egységár: 19800 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Boilie Dip aroma

  cz_boilie_dip.jpg

  Vad, vagy gyengébben telepített vizeken különösen nagy jelentő-sége van a felkínált csalik íze-sítésének, aromatizálásának. Ezekben az esetekben az intenzívebb aromák nagyobb távolságról vonzzák be a hala-kat. Ebben segít a Boilie Dip, mely a bojli felületét bevonva tartós csalogató hatást biztosít. Nagy halsűrűségű vizekben is érdemes használni, mert a csalit kiemeli az etetésre használt boj-lik, magvak vagy pelletek közül, így könnyebben érünk el kapást.

  Kiszerelés: 80 ml (egységár: 8500,00 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:680.00HUF
  1.70EUR
 • Carp Zoom Busa felhősítő aroma - CZ4815

  cz_busa_liquid.jpg

  A busa erejénél és méreténél fogva kiváló sporthal, azonban táplálkozási szokásainál fogva horgászata rendkívül nehéz. Ebben segít a forradalmi Silver Carp Clouding adalékanyag, mely-nek használatával hosszan tartó, a busa számára vonzó felhőt kepézhetünk a felkínált horog körül. A kialakult planktonokra emlékeztető felhőben önfeledten táplálkozó halak a finom kolloidszerű részecskékkel együtt a horgot is beszippantják, így az eddig véletlenszerűen megakasztott hal célzottan és eredménye-sen horgászható.

  Kiszerelés: 200 ml (egységár: 7450,00 Ft/l)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Catfish Dip

  carp_zoom_catfish_dip.jpg

  A mai horgászember a csalija fogósságának érdekében mindent bevet. A harcsa pelletek kiegészítője, ez a sűrű, folyékony állagú dipp, amely intenzív illatanyagával fejti ki csalogató hatását, ezzel is növelve pelletünk intenzitását.

  Kiszerelés: 130 ml (egységár: 9923,08 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  3.23EUR
 • Carp Zoom Corn Milk Extra folyékony adalékanyag

  cz_CZ0786.jpg

  Tökéletes választás az etetőanyag, a bojli vagy a paszta eredményességének növelésére, de az oldódó bojli készítésére is. Magas cukor- és aromatartalmának köszönhetően gyorsan és hatékonyan vonzza a halakat az etetési területre. PVA-barát, így sokoldalúan felhasználható. Ponty és békéshal horgászoknak ajánljuk.

  Kiszerelés: 200 ml (egységár: 5950 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Favourite folyékony aroma

  cz_CZ0670.jpg

  Etetőanyagok ízesítésére szolgáló távcsali-koncentrátum, mely nagy töménységű, a halak számára ellenállhatatlan intenzív aromákkal készül. Vízzel hígítva az aroma intenzitása szabályozható.Extra csalogató hatásának köszönhetően a jobb fogás érdekében használata különösen ajánlott a gyengén telepített és vadvizeken is. Állagánál fogva fokozatosan, huzamosabb ideig fejti ki a csalogató hatását. Egy flakon elegendő akár 10-15 kg etetőanyag (keverék, magmix, stickmix, method keverék) aromásítására. PVA barát, így a feeder horgászokon túl a bojlizás szerelmeseinek is jó szívvel ajánljuk.

  Kiszerelés: 200 ml (egységár: 4950 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Favourite folyékony aroma pellettel

  cz_CZ0724.jpg

  Nagy töménységű, intenzív, természetes aromák felhasználásával készült attraktív koncentrátum, melynek csalogató erejét fokozza a benne található három milliméteres, nagy proteintartalmú, étvágyfokozó hatású mikropellet. Mind az aroma, mind a pellet fokozatosan oldódva fejti ki hatását, mely nagyobb távolságról is az etetésre csalogatja a halakat, így vadvízen, kapásszegény időben is eredményt érhetünk el vele. Egy flakon elegendő akár 10-15 kg etetőanyag (keverék, magmix, stickmix, method keverék) aromásítására. PVA barát, így a feeder horgászokon túl a bojlizás szerelmeseinek is jó szívvel ajánljuk.

  Kiszerelés: 200 ml (egységár: 5950 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Fluo Crumbs süllyedő morzsa

  cz_fluo_crumbs.jpg

  A süllyedő szemcsék élénk színüknek köszönhetően zavaros, algás vizekben is szinte jelzőfényként mutatják az utat a halak számára az etetéshez. Gyártása során szigorúan ellenőrzött környezetbarát, minőségi alapanyagok kerülnek felhasználásra. Alkalmazásával tartalmasabbá tehető az etetőanyag, folyamatos oldódásával tartós csalogató hatást biztosít.

  Kiszerelés: 120 g (egységár: 4916,67 Ft/kg)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:590.00HUF
  1.48EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Method Colour Coctail aroma és szinező adalék

  cz_fc_method_colour_cocktail.jpg

  Ez a nagy töménységű keverék, vízzel való érintkezéskor azonnal intenzív ízt és látványos színfelhőt hoz létre a vízoszlop egész magasságában, mely komoly figyelemfelkeltő hatással van a halakra. Minden évszakban, felmelegedő és lehűlő vízben is ugyanolyan eredményesen működik. Csepegtessük etetőanyaggal megtöltött kosárra vagy a csalira.

  Kiszerelés: 75 ml (egységár: 15866,67 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition gyors hatású édesítőszer - CZ1784

  cz_rapid_sweetener.jpg

  Megújult tartalom, koncentrálatabb hatás! Magas töménységű édesítőszer, melynek nincs keserű mellékíze. Már kis mennyiségben is rendkívül vonzzóvá tehetjük vele etetőanyagunkat, ami ellenállhatatlan lesz a pontyok, az amúrok és a kaszegfélék számára. Az év bármely időszakában sikeresen alkalmazható, de különösen hideg vízben lehet hatékony. Bár túladagolni nehezebb, mint a cukor alapú aromákat, az 5-10 g/kg adagolsát javasoljuk.

  Kiszerelés: 100 g (egységár: 14900 Ft/kg)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Fermentált aroma

  cz_CZ0960.jpg

  Különösen a már felmelegedett vizekben van nagy jelentősége a fermentált csaliknak és etetőanyagoknak. Ki ne erjesztett volna kukoricát? - vitathatatlan fogóssága mellé erőteljes szag párosul. Mi bezártuk ezeket az aromákat, bármikor felturbózhatja vele az etetőanyag keverékét vagy aromatizálhatja a felkínált csalit. A gyártás szigorúan szabályozott, speciálisan összeállított kultúrával, alacsony pH-n történik, melynek eredményeként a tejsavas erjesztés során a halak számára fontos keményítők, tápanyagok, ízanyagok válnak elérhetővé, ezáltal jó hatással vannak a halak béltraktusára, extra csalogató hatással bír. A tejsavas alapot intenzív aromákkal tovább gazdagítottuk, így több ízben is elérhető. Jó szívvel ajánljuk minden ponty és amurhorgásznak, különösen a nyári időszakban kapitális fogásokkal gazdagodhatnak a Fermentált Aroma használatával.

  Kiszerelés: 200 ml (egységár: 6450 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  3.23EUR
 • Carp Zoom Maggot Glue csontiragasztó - CZ2385

  cz_maggot_glue.jpg

  Magas minősegű, természetes alapanyagú csontkukac-ragasztó por. A ragasztásnál hozzáadott vízmennyiségtől és az összenyomás erőségétől függően hosszan tartó ragasztóhatás jellemzi. Kis mennyiség is elegendő belőle!

  Kiszerelés: 120 g (egységár: 8249,99 Ft/kg)

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Magnet-X Amino Dip aroma

  cz_magnetx_amino_dip.jpg

  Különleges a halak számára nélkülözhetetlen aminosavak-kal felturbózott dip, mely mág-nesként vonzza a halakat. A már jól bevált, fogós aromákkal kerül forgalomba, melyekkel a szezon bármely időszakában eredményesek lehetünk. Kimondottan sike-res gyengébben halasított vagy vadvizeken, de nagy halsűrűség esetén is érdemes használni, mert a csalit kiemeli az etetésre használt anyagok közül így könnyebben érhető el kapás.

  Kiszerelés: 80 ml (egységár: 11125,00 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:890.00HUF
  2.23EUR
 • Carp Zoom Method Feeder Attractor + Betaine aromafolyadék

  cz_cz9308.jpg

  Az aromafolyadékba került íz anyagok, aminosavak és cukrok önmagukban is nagy csalogató hatással bírnak, de ez a betain táplálékfelvevő ingert stimuláló hatásával ötvözve kirobbanó erővel bír. A 200 milliliter aromával 10-15 kilogramm etetőanyag tuningolható fel.

  Kiszerelés: 200 ml (egységár: 4950 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Predator-Z Harcsa Turbo aroma - CZ2019

  cz_catfish_turbo_aroma.jpg

  Hal-máj-vér ízvilágú, kimondottan a harcsák horgászatára kifejlesztett távcsali. A harcsáknak szánt csalikra fújva azon megtapad és máris intenzív illatot áraszt. A hatást tovább fokozza, hogy vízbe érve sötétvörös felhő effektust produkál, ami még inkább megkönnyíti, hogy a falánk ragadozó a felkínált csalit megtalálja.

  Kiszerelés: 75 ml (egységár: 19866,67 Ft/l)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Predator-Z gumihal, twister aroma spray

  cz_CZ9186.jpg

  Kifejezetten a rablóhalas horgászoknak fejlesztett rendkívül intenzív, folyamatosan oldódó távcsali, melynek eredményességét számtalan sikeres teszthorgászat bizonyította. A távcsali a kifújást követően a csalin megtapad, vízbe érve kezdi el kifejteni hatását. Használhatjuk gumihalra, wobblerre vagy akár az élettelen csalihalunkra is. Elsősorban pergetőknek ajánljuk, de élő csalihalra gilisztacsokorra vagy halszeletre fújva is eredményes.

  Kiszerelés: 50 ml (egységár: 19000 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:950.00HUF
  2.38EUR
 • Carp Zoom R2 PVA Booster fluo zöld aroma

  cz_CZ0854.jpg

  Ahogy a ragadozó halaknál, úgy a békéshalak esetében is növelhetjük a fogási esélyeinket, ha valamilyen vizuális ingerrel felkeltjük a halak érdeklődését. Ebben segít a Green booster - mely azon túl, hogy rengeteg étvágyfokozót, íz és aroma anyagot tartalmaz - a víz alatt füstszerű, látványos hatást kelt. Liftező tulajdonságának köszönhetően a felkínált csali körül horizontális és vertikális irányban is csalogató hatást fejt ki. Állagánál fogva a csalira és az etetőanyagra is rányomhatjuk, de a PVA csomag is vonzóbbá tehető vele. Remek alternatíva halszegény vizekben, vagy ha gyors eredményt szeretnénk elérni.

  Kiszerelés: 75 ml (egységár: 22533,33 Ft/l)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1690.00HUF
  4.22EUR