Guru feeder botok

Horgászbotok » Feeder botok » Guru feeder botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Guru A-Class Feeder bot

  guru_GAC007.jpg

  Az A-Class sorozat elsősorban a hobbi horgászoknak szól és a legjobb minőséget kínálja elérhető áron. Az A-CLASS NATURAL feeder botok hagyományos feeder horgászatra készültek természetes vizeken, ahol vékony zsinórokat és finom horgokat használnak. A skimmer, a dévér és a keszeg horgászathoz könnyű felszereléssel, ahol a lágy és puha bot kulcsfontosságú. Ezek a botok lágyabb bottestettel rendelkeznek, mint a Method botok és három részből állnak, hogy lágyabb hatást nyújtsanak, miközben megőrzik a merev és érzékeny kialakítást.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  82.47EUR
 • Guru A-Class Method Feeder bot

  guru_GAC004.jpg

  Az A-Class sorozat elsősorban a hobbi horgászoknak szól és a legjobb minőséget kínálja elérhető áron. Az A-CLASS METHOD feederbotokat kommerciális horgászatra tervezték. Ezek a botok vékony bottesttel rendelkeznek, erős és merev tulajdonságokkal. Ideális pontyhorgászathoz, ahol extra erőre van szüksége a bottestnek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:30990.00HUF
  77.47EUR
 • Guru Aventus Distance Feeder bot

  guru_GRD003.jpg

  A Guru új távdobó feeder botjai egyedülálló karakterisztikával, kényelmességgel és lenyűgöző megjelenéssel büszkélkedhetnek, így horgászfelszerelésünk nélkülözhetetlen darabjai. Armlock parafa nyéllel lettek ellátva, ami annyit tesz, hogy a nyél egy része szögletesített, így kényelmesen felfekszik alkarunkra, és nehezebben csúszik ki a bot a kezünkből. Csúcsminőségű Fuji gyűrűsort kapott, mely fonott zsinór használata mellett is szinte hangtalan, súrlódásmentes zsinórvezetést biztosít. A létező legjobb minőségű HVF carbon anyag elképesztő erőt, karcsúságot, és könnyűséget garantál a botnak.

  - Elérhetők 3.6 m 110 g, illetve 3.9 m 150 g változatban.
  - Csúcsminőségő carbon szálak felhasználásával készült
  - Kúposított stucnizás (V-Joint technológia)
  - Új, Fuji BCKWAG Alconite gyűrűk
  - Fuji DPS orsótartó
  - Exkluzív Guru markolat
  - Parafa nyél/EVA vég
  - Ajánlott zsinórvastagság: 4lb – 12lb
  - Spiccek: 1.5 oz, 2 oz, 3 oz

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:259990.00»199990.00HUF
  499.98EUR
 • Guru Aventus Feeder bot

  guru_GRD001.jpg

  A Guru új feeder botja felhívja magára a figyelmet. Lenyűgöző teljesítmény és páratlan megjelenés jellemzi. Csúcsminőségű HVF carbon anyagának köszönhetően igen karcsú, elegáns bottesttel bír. Kúpos stucnizása meglehetősen stabil, erős bottá teszi. Az exkluzív EVA markolattal ellátott Guru nyél parafa anyaga mellett megkapta az Armlock nyélkiképzést, melynek köszönhetően feltámaszkodik a bot az alkarunkra, így rendkívül stabilan lehet fogni. Amennyiben erős, jó megjelenésű, elegáns botot keresel, az Aventus feeder botok lesznek a legjobb választások!

  - HVF (High Volume Carbon Fibre) carbon anyag
  - Kúposított stucnizás (V-Joint Technológia)
  - Új, Fuji BCKWAG Alconite gyűrűk
  - Fuji DPS orsótartó
  - Exkluzív Guru hátsó markolat
  - Armlock parafa nyél / EVA markolat
  - Ajánlott zsinórvastagság: 3lb – 10lb
  - Spiccek: 1oz, 1.5oz,  2oz

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:229990.00»179990.00HUF
  449.98EUR
 • Guru Aventus SR Light Feeder bot

  guru_GRD063.jpg

  Ezeket a feederbotokat kizárólag Steve Ringerrel együtt fejlesztették ki, hogy egy olyan tartományt hozzanak létre, amely lefedi az összes fehérhal horgászatát, de megvan az erő és a gerinc a rövid távú napijegyes pontyhorgászathoz. Mindegyik bot szép progresszív akcióval rendelkezik, de elegendő erővel a maximális távolság könnyű és pontos dobásához. 3 új Aventus LT ZERO90 feeder spiccel szállítjuk. 0.75oz, 1oz, 1.5oz

  Jellemzők:
  - ZERO90 Super Tensile - Carbon lehetővé tette számunkra, hogy egy karcsúbb progresszív vékony blankot készítsünk, amely képes a pontos dobásra, de mégis megőrzi a puha akcióját.
  - RJD Rigid Joint System - RJD rendszer merev csatlakozásokkal integrálva természetesebb ívet ad a botnak.
  - FUJI K Guide Alconite gyűrűkkel - Ezekre a botokra FUJI K gubancgátló gyűrűket alkalmaztak, hogy csökkentsék annak kockázatát, hogy a dobás során vékony mono- és fonott zsinórok gubancolódjanak a gyűrűbe.
  - FUJI TVS orsótartó - karcsú, ergonomikus formája úgy lett kialakítva, hogy kényelmesebben feküdjön kezében és ezzel egy szép kiegyensúlyozott profilt hozzon létre a bot markolatán.
  - Armlock parafa fogantyú
  - Guru EVA hátsó markolat

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:203100.00HUF
  507.75EUR
 • Guru N-Gauge Feeder bot

  guru_GRD007.jpg

  Karakterisztikának köszönhetően a halvesztések száma csökken, mindemellett megfelelő erővel rendelkezik, mely által a nagyobb pontyokat is sikeresen szákba tudjuk terelni.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:66990.00HUF
  167.47EUR