Fogas sport úszók

Úszók, kiegészítők » Sport úszók » Fogas sport úszók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Fogas Seria 1 úszóAjánlott

  fogas_seria1_01.jpg

  Bemutatjuk a Faragó Róbert versenyhorgász által tervezett, az Exner cég által gyártott és a Fogas Horgászbolt versenycsapata által tesztelt legújabb fejlesztésű sport úszóinkat. A Seria 1 típus egy enyhén nyújtott testtel, hosszú karbon szárral és üveg antennával rendelkezik. A speciális test formának köszönhetően lassan áramló vízben is rendkívül stabil. Az 1 mm vastag üveg antenna a finom kapások esetén is rendkívül érzékeny. A hosszú karbon szár egy fém száras úszó stabilitását adja.

  Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:410.00HUF
  1.37EUR
 • Fogas Seria 2 úszóAjánlott

  fogas_seria2_01.jpg

  Bemutatjuk a Faragó Róbert versenyhorgász által tervezett, az Exner cég által gyártott és a Fogas Horgászbolt versenycsapata által tesztelt legújabb fejlesztésű sport úszóinkat. A Seria 2 típus egy enyhén nyújtott testtel, hosszú karbon szárral és műanyag antennával rendelkezik. A speciális test formának köszönhetően lassan áramló vízben is rendkívül stabil. Az 1,2 mm vastag műanyag antenna sokkal jobban terhelhető, mint az üveg, így lefeketett csali esetén is jól használható fenéken történő horgászat esetén. A hosszú karbon szár egy fém száras úszó stabilitását adja.

  Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:410.00HUF
  1.37EUR
 • Fogas Seria 4 úszóAjánlott

  fogas_seria4_1.JPG

  Bemutatjuk a Faragó Róbert versenyhorgász által tervezett, az Exner cég által gyártott és a Fogas Horgászbolt versenycsapata által tesztelt legújabb fejlesztésű sport úszóinkat. A Seria 4 típus egy rövid fém szárral és üveg antennával rendelkező ceruza úszó. A kisebb méretek snecizéshez, a nagyobb méretek pedig spiccbotos horgászathoz lettek kifejlesztve. Az antenna csatlakozásánál található felső lapos résznek köszönhetően gyorsan merül, ezáltal rendkívül érzékeny úszót kapunk.

  Kiszerelés: 1 db/csomag

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:350.00HUF
  1.17EUR