Tubertini orsók

Orsók » Elsőfékes orsók » Tubertini orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Tubertini Concept D orsóAjánlott

  tubertini_concept_orso.jpg

  A Ryobi cég által fejlesztett Concept D orsó tökéletes választás mind a pergető, mind a feeder horgászok számára. A normál felkapó kar mellet egy kisebb beépített fix karral is rendelkezik, így a zsinór fellazulás esetén sem tud a dob alá gyűrődni. Kompakt testtel és nagy méretű rotorral rendelkezik, könnyű, de mégis rendkívűl erős orsó.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:40990.00HUF
  136.66EUR
 • Tubertini Luis orsó

  tubertini_luis_orso.jpg

  A Ryobi cég által fejlesztett Luis orsó tökéletes választás nagyhalas pergetéshez.

  - fém orsó ház
  - hidegen sajtolt alumínium dob, korróziómentes festéssel
  - alumínium hajtókar

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:42990.00HUF
  143.33EUR
 • Tubertini Ryushi orsó

  tubertini_ryushi_orso.jpg

  A Ryobi cég által fejlesztett Ryushi orsó több méretben kapható. Alumínium dobbal rendelkezik, 5+1 csapággyal szerelték. Minden horgászmódszerhez találhatunk megfelelő méretet.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17090.00HUF
  56.98EUR
 • Tubertini Sirio orsó

  tubertini_sirio_orso.jpg

  A megbízható japán minőség ezentúl mindenki számára elérhetővé válik, ugyanis a Tubertini orsók a méltán híres Ryobi cég konstrukciói. Letapadásmentes fékrendszer, elegáns külső és rendkívül magas műszaki színvonal jellemez minden egyes darabot. A Tubertini arra törekszik, hogy tökéletes minőségű termékeket gyártson és forgalmazzon. Céljuk, hogy mindenki számára öröm legyen a horgászat és ennek alapja a megfelelő minőségű termék. A cég logója alatt található ”High quality” felirat ezt az üzenetet hordozza magában. A Sirio tökéletes társa lehet egy megszállott feederes-, match- vagy akár pergetőhorgásznak is. A nagyobb típusokkal pedig a kapitális ragadozókat is üldözőbe vehetjük.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19990.00HUF
  66.65EUR
 • Tubertini Toda orsó - 99073Ajánlott

  tubertini_toda_orso.jpg

  A 2014-es Tubertini újdonságok közt található a Ryobi Toda 6500. Tekintélyes méretű dobja révén villámgyorsan tekerhetjük ki szerelékünket, legyen szó match, vagy feeder horgászatról. Ha a siker egyik kulcsa a gyorsaság, akkor a megoldás a Toda orsók sebességében rejlik.

  - kompakt orsó ház
  - nagy méretű sekély dob
  - RFO lassú dobemelés (zsinór behúzás: 120 cm/tekerés)

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43990.00HUF
  146.66EUR
 • Tubertini Vertigo orsóAjánlott

  tubertini_vertigo_orso.jpg

  A megbízható japán minőség most mindenki számára elérhetővé válik, ugyanis a Tubertini orsók a méltán híres Ryobi cég konstrukciói. Letapadásmentes fékrendszer, elegáns külső és rendkívül magas műszaki színvonal jellemez minden egyes darabot. A Tubertini elsősorban arra törekszik, hogy tökéletes minőségű termékeket gyártson és forgalmazzon. Céljuk, hogy mindenki számára öröm legyen a horgászat és ennek alapja a megfelelő minőségű termék. A cég logója alatt található ”High quality” felirat éppen ezt az üzenetet hordozza magában. A Tubertini Vertigo a match-, feeder-, és pergetőbotos horgászok álma. A 7+1 csapágyas, fémből készült, rendkívül masszív és precíz szerkezet különlegessége, hogy létezik 5500-as méretben is, ami nagy távolságban történő horgászatnál jelent óriási előnyt. Minden orsóhoz ajándék, fém pótdob jár. 3500, 4500 és 5500-as méretben kapható. Áttétele 5,0:1.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43990.00HUF
  146.66EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com