Guru, Korda szemüvegek

Ruházat » Napszemüvegek » Guru, Korda szemüvegek

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Guru Competition Pro napszemüveg - GPG01

  guru_GPG01.jpg

  Polarizált napszemüveg a Guru-tól!

  Ár:21990.00HUF
  54.98EUR
 • Korda Sunglasses Classics 0.75 napszeműveg - K4D18

  korda_K4D18.jpg

  A Korda Sunglasses Classics 0.75 polarizált napszemüveg talán a legfontosabb felszerelés, amit birtokolhat, mivel csökkenti a vakító fényt, és lehetővé teszi, hogy lássa a zsákmányt, amint a felszín alatt mozog. A Classics, ahogy az várható volt, hagyományos kialakítású, amely kiállta az idők próbáját, és még mindig divatosnak számít, valamint nagyon funkcionális, nagy lencsével és nagyon kényelmes viselet. Elegáns teknőspáncél keretük van, és a mi 0,75 barna lencséinkkel - ezek a lencsék valamivel vékonyabbak, mint az eredeti Classics szemüvegek, és ez tükröződik az alacsonyabb árban. Ezek a szemüvegek nagyszerű teljesítményt nyújtanak, de nagyon kedvező áron. Egy zsinóros táskában szállítjuk, amely egyben a lencsék tisztítókendőjeként is funkcionál.

  Ár:10990.00HUF
  27.48EUR
 • Korda The Ronnie Black napszemüveg - K4D19

  K4D19.jpg

  A polarizáló napszemüveg talán a legfontosabb kellék, amelyet birtokolhat, mivel csökkenti a víz tükröződését, így betekintést nyerhetünk a víz alatti világba. A Ronniék egy kicsit tovább vitték a vizuális szempontot azáltal, hogy csökkentették a keret méretét a lencse alján, hogy maximalizálják a látást lefelé tekintve. Mint minden Korda napszemüvegnek, ennek is jól kell kinéznie, valamint nagyon funkcionálisnak és kényelmes viseletnek kell lennie. A szárak fából készültek, így prémium megjelenést és tapintást kölcsönöznek nekik, miközben növelik az terhelhetőséget és a tartósságot. Végezetül finom Korda logó van a szárak végére nyomtatva. 2 változat érhető el – matt barna lencsével, ami egy univerzális lencse, és matt fekete szürke lencsével, amelyek nagyszerűek fényes körülmények között. Mikroszálas kendőtokban szállítjuk, amely tisztítókendőként is szolgál.

  Főbb jellemzők:
  - Polarizált
  - Szűkített keret a jobb láthatóság érdekében
  - Fából készült szárak

  Ár:16990.00HUF
  42.48EUR
 • Korda The Ronnie Brown napszemüveg - K4D20

  korda_K4D20.jpg

  A polarizáló napszemüveg talán a legfontosabb kellék, amelyet birtokolhat, mivel csökkenti a víz tükröződését, így betekintést nyerhetünk a víz alatti világba. A Ronniék egy kicsit tovább vitték a vizuális szempontot azáltal, hogy csökkentették a keret méretét a lencse alján, hogy maximalizálják a látást lefelé tekintve. Mint minden Korda napszemüvegnek, ennek is jól kell kinéznie, valamint nagyon funkcionálisnak és kényelmes viseletnek kell lennie. A szárak fából készültek, így prémium megjelenést és tapintást kölcsönöznek nekik, miközben növelik az terhelhetőséget és a tartósságot. Végezetül finom Korda logó van a szárak végére nyomtatva. 2 változat érhető el – matt barna lencsével, ami egy univerzális lencse, és matt fekete szürke lencsével, amelyek nagyszerűek fényes körülmények között. Mikroszálas kendőtokban szállítjuk, amely tisztítókendőként is szolgál.

  Főbb jellemzők:
  - Polarizált
  - Szűkített keret a jobb láthatóság érdekében
  - Fából készült szárak

  Ár:16990.00HUF
  42.48EUR