Csalitüskék

Horgok, forgók, kapcsok » Csalitüskék

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Feeder Competition csalitüske

  cz_fc_csalituske.jpg

  Fém csalitüske, hajszálelőkés horgászmódszerhez. Pellethez, szemes csalikhoz (kukorica, tigrismogyoró, stb.), bojlikhoz és élőcsalikhoz
  (csonti, giliszta) egyaránt használható.

  Kiszerelés: 10 db/cs (egységár: 55 Ft/db)

  Kapható méretek:
  - 7 mm - CZ3581
  - 10 mm - CZ3574
  - 15 mm - CZ3567

  Ár:550.00HUF
  1.38EUR
 • Carp Zoom menetes csalitüske forgóval - CZ7984

  cz_cz7984.jpg

  Mérete: 12 mm.

  Kiszerelés: 6 db/csomag (egységár: 248,33 Ft/db)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Cralusso fém csalitüske - C2028

  bait_spikes.jpg

  Fém csalitüske, 2 méretben kapható.

  Kiszerelés: 8 db/csomag (10-es) vagy 10 db/csomag (7-es)

  Kapható méretek:
  - 10 mm - C2028-M (egységár: 90,00 Ft/db)
  - 7 mm - C2028-S (egységár: 72,00 Ft/db)

  Ár:720.00HUF
  1.80EUR
 • Cralusso műanyag csalitüske - C2029

  cralusso_c2029.jpg

  Legújabb fejlesztéseinket a feeder horgászok igényeihez igazítottuk. Egyedülálló csali tüske megoldásunk azokra a problémákra ad megoldást, melyekkel horgásztársaink szembesültek.

  - kötés nélkül egyszerűen felhelyezhető a horogra
  - segíti a horog befordítást a tökéletes akadásért
  - indikátorként működik, segítségével a kapások és beleúszások könnyen megkülönböztethetők, az üres bevágást követően!

  Kapható méretek:
  - S-es - 5-7 mm
  - M-es - 10-13 mm

  Ár:520.00HUF
  1.30EUR
 • Cralusso szilikonos csalitüske

  cralusso_c2030.jpg

  Fém csalitüske szilikonos rögzítő gyűrűvel, 2 méretben kapható.

  Kiszerelés: 12 db/csomag (egységár: 97,91 Ft/db)

  Kapható méretek:
  - 7 mm - C2030-S
  - 10 mm - C2030-M

  Ár:1175.00HUF
  2.94EUR
 • EuroCarp csalitüske

  eurocarp_csalituske.jpg

  Praktikus eszköz a gyors csalizáshoz. A tüskén lévő szakállak biztosítják, hogy a csali a helyén maradjon a dobás közben, illetve a vízbe érkezéskor.

  Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 55 Ft/db)

  Kapható méretek:
  - 7 mm
  - 10 mm
  - 15 mm

  Ár:550.00HUF
  1.38EUR
 • Guru Bait Bayonets csalitüske - GBYT

  guru_gbyt.jpg

  Szintén egy gyors és kényelmes megoldást találtak ki a Bait Bayonets személyében. Az előzővel ellentétben ez a megoldás nem alkalmas puha csalik esetén, úgy mint a soft pelletek, kukorica, esetleg puliszka.  A félkemény bojlikhoz, pelletekhez azonban kiváló és gyors csalizást tesz lehetővé. Ez egy nagyon vékony rozsdamentes huzalból készült stopper.  A huzalt félbehajtják, majd megtekerik, így az úgy fog kinézni, mint egy fúróhegy.  A másik végén, ahol félbe van hajtva, ott egy kis karika marad.  A karikánál rögzítve ez is állandóra van kötve a hajszálelőke végébe. A használata egyszerű: csak nyomjuk bele a csaliba a bayonettet és kész is vagyunk!

  Kiszerelés: 20 db/csomag (egységár: 74,50 Ft/db)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Haldorádó Fine csalitüske

  hd_csalituske_fine.jpg

  Forradalmian új csalizási mód! A csalitüske használatával egyszerűen és gyorsan csalizhat! Nem kell fúró, fűzőtű és stopper! A csalitüske puha csalik hajszálelőkés használatához készült. A sok korábbi csalizási kellék elhagyható, rendkívül egyszerűvé teszi a csalizást. Egyszerűen csak bele kell tűzni a csaliba és már horgászhatunk is! A normálméretű tüske sem repeszti szét a pelleteket, ám a „fine” még az extra finom csalikban sem tesz kárt. Ennek vastagsága mindössze 0,35 mm, így a sérülékeny dolgokat is bátran rászúrhatjuk. Ez a vastagságú tüske alkalmas akár élő csalik felkínálására is. Csontkukac, pinki, de még szúnyoglárva is megáll a vékonyka tüskén. Előnyös tulajdonsága lehet az új tüskének, hogy kevésbé súlyozza le a lebegő csalikat, mint elődje, úgyhogy a hideg vízi finomhorgászathoz ideális. Elérhető 7 és 10 mm-es változatokban. A rövidebb a pici csalikhoz remek választás, míg a hosszabbra extra könnyű fűzeteket lehet feltűzni.

  Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 119 Ft/db)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Haldorádó csalitüske

  hd_csalituske.jpg

  Forradalmian új csalizási mód! A csalitüske használatával egyszerűen és gyorsan csalizhat! Nem kell fúró, fűzőtű és stopper! A csalitüske puha csalik hajszálelőkés használatához készült. A sok korábbi csalizási kellék elhagyható, rendkívül egyszerűvé teszi a csalizást. Egyszerűen csak bele kell tűzni a csaliba és már horgászhatunk is! A tüske szárán található szakáll jól rögzíti a csalit, így puha pelleteknél sem jelent problémát a 100 méteres dobás. Nem repeszti szét a pelletet! Különösen ajánlott a Haldorádó SpéciCorn csalizásakor, hiszen a 7 mm-es változat éppen annyira nehezíti el a kukoricaimitációt, hogy az kibalanszírozva várhassa az éhes halakat! Továbbá ideális választás lehet a Haldorádó Top Method Soft Pellethez és a 8 mm-es Oldódó pellethez. Három méretben, 7, 10 és 15 mm hosszban kerül forgalomba, így a csali méretéhez választható a csalitüske hossza. A csalitüske vastagsága 0,65 mm.

  Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 79 Ft/db)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:790.00HUF
  1.98EUR
 • Haldorádó csalitüske german righez

  hd_csalituske_grig.jpg

  A Haldorádó termékfejlesztési alapelve, hogy időről időre olyan felszereléseket adjon a horgászok kezébe, melyeket főként a könnyed használhatóság jellemez, s ugyanakkor egyre eredményesebb velük a horgászat. Ebből az indíttatásából hoztuk létre a Haldorádó Csalitsükét, German Righez tervezve. Ez erős, de könnyű fémből készült, amely egy csalitüske, egy fémgyűrű és egy speciális gumiütköző kombinációja. Ez a praktikus kis eszköz-összeállítás nem más, mint egy komplett, csalitüskés felkínálási rendszer, melynek minden szükséges eleme megtalálható a csomagban. Ezekkel gyorsan és könnyen elkészíthető a pontyhorgászok által kedvelt „German Rig” típusú horogelőke, ami remek alternatívát kínál a különböző lebegő, könnyített, illetve a süllyedő csalik eredményes felkínálásához. A csalitüske zseniálisan hatékony és egyszerű működése egyesül egy 3 mm-es átmérővel rendelkező gyűrűvel, mely minden esetben biztosítja a csali szabadabb, természetesebb mozgását, illetve elősegíti a horog tökéletes akadását is. Két méretben, 10 és 15 mm-es csalitüskével kerül forgalomba, ezek paramétereit úgy alakítottuk ki, hogy optimálisak legyenek a különféle pontyhorgász módszerekhez, végszerelékekhez. Minden csomagban 6 db fémgyűrűs csalitüske, valamint 12 db gumistopper található. Ezekkel semmi más teendő nincs, mint a fémgyűrűs tüskét, majd a gumiütközőt ráhúzni kedvenc horgunk szárára és kezdődhet a horgászat!

  Kiszerelés: 6 db/csomag (egységár: 215 Ft/db)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  3.23EUR
 • Haldorádó csalitüske horogbeakasztó füllel

  hd_csalituske_full.jpg

  A Horogbeakasztó füllel kombinált csalitüske, használatával kiküszöbölhető a csalitüske kötésével való bajlódás! Ebben a termékben a jól bevált csalitüskénket kombináltuk egy „8-as” formájú szilikon adapterrel. Ennek egyik vége a csalitüske gyűrűjébe csatlakozik, míg a felső szabadon áll egy lyukkal a közepén. Ezt a praktikus kis eszközt csupán rá kell húzni a horog szárára, s máris kész komplett csalitüskés előke, melyet már csak fel kell csalizni!

  Kiszerelés: 12 db/csomag (egységár: 82,50 Ft/db)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Haldorádó csalitüske ütköző - HD810-BUMP

  hd_csalituske_utkozo.jpg

  A pontyhorgászok által kedvelt „German Rig” típusú horogelőke remek alternatívát kínál a különböző lebegő, könnyített, illetve a süllyedő csalik eredményes felkínálásához. Ez a kiegészítő csomag a Haldorádó German Righez tervezett Csalitüske összeállításban található gumiütközővel megegyező stoppereket tartalmaz. Összesen 20 db Csalitüske ütköző került ebbe a szettbe, 10-10 db fekete és áttetsző színekben. Mindegyik ütköző strapabíró, tartós anyagból készült és garantáltan szorosan megáll a horgon, biztosan nem fog elmozdulni dobás során abból a helyzetből, ahová beállítottuk.

  Kiszerelés: 20 db/csomag (egységár: 39,50 Ft/db)

  Ár:790.00HUF
  1.98EUR
 • Korda Micro Ring Swivel Bait Screw Medium csavar - KMW008

  korda_KMW008.jpg

  A Korda Bait Screw Swivelje szereléken használva lehetővé teszi a horogcsali gyors cseréjét olyankor is, amikor egyébként szerelék gyűrűt vagy mikro gyűrűs forgókapcsot kellene használni. A csavar hegyét egyszerűen szúrja bele a horogcsaliba és folyamatos nyomás mellett kezdje el csavarni az óramutató járásával megegyező irányban egészen addig, amíg a csavar feje a csalihoz nem ér. Ha túl feszesre csavarja, akkor fennáll annak a veszélye, hogy a csali szétesik vagy bedobáskor leesik a csavarról.

  Jellemzői:
  - Tökéletes a Spinner szerelékekkel való használatra
  - Puha állagú horogcsalikkal való használatra

  Kiszerelés: 5 db/csomag (egységár: 498 Ft/db)

  Ár:2490.00HUF
  6.22EUR
 • Stég Product Method tüske - 8100-271

  steg_8100-271.jpg

  10 mm hosszú csali tüske method feederezéshez.

  Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 79 Ft/db)

  Ár:790.00HUF
  1.98EUR