Népszerű termékek

Nevis spicc botok

Horgászbotok » Spicc botok » Nevis spicc botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Nevis Black Magnum Pole spiccbot

  nevis_black_magnum_pole_1272.jpg

  Kompozit anyagból masszív, tartós botokat lehet készíteni rendkívül kedvező áron. A Black Magnum botok tökéletes választás azoknak, akik nem tudnak nagy összegeket áldozni viszont nem akarnak lemaradni a horgászat élményéről. A kompozit alapanyag hajlékony -rugalmas ezért fárasztáskor szinte helyettünk dolgozik. Tökéletes megoldás kezdő és haladó horgászok számára egyaránt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  4.00EUR
 • Nevis Nuovo Pole spiccbot

  nevis_nuovo_pole_1283.jpg

  Közepesen merev akciójú carbon spiccbot azoknak, akik minőségi botot szeretnének de nem tudnak rá egy vagyont költeni. Ebben az árban szokatlanul merev akciójú spiccbot keszegezésre, pontyozásra is egyaránt megfelelő. Közepes súlya miatt akár egész nap kézben tartható. Dinamikus akciója tökéletes fárasztást tesz lehetővé.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:4490.00HUF
  13.92EUR
 • Nevis Patriot horgászbot

  nevis_patriot_spiccbot_1643.jpg

  Nehéz a magyar piacra megfelelő spiccbotot fejleszteni ugyanis a fő horgászhal a ponty. A spiccbotok alapvetően versenyzésre lettek kifejlesztve főleg kistestű halak fogására. Ezért olyan botot kellet alkotni, amely megfelelő átmenet a két stílus között. Nem egyszerű megtalálni azt az optimális kombinációt, amikor a bot még elviselhető súlyú, nem orrnehéz de jól terhelhető. Hosszú ideig teszteltük a Patriot sorozatot mire összeállt a tökéletes kombináció. A karcsú bottest kényelmesen, gyorsan kezelhető ezért keszegezésre kiváló. Azonban ha beugrik egy nagyobb ponty, akkor sem kell megijednünk, mert meglepően jól bírja a ránézésre finom pálca. Egy igazi mindenes bot, amely minden helyzetet megold.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14390.00HUF
  44.61EUR
 • Nevis Powercore Pole spiccbot

  nevis_powercore_pole_1763.jpg

  Talán még sosem sikerült ilyen minőségű spiccbotot alkotnunk. Nem is az akciója és súlya meghökkentő, hanem az ehhez párosuló erő ami megkülönbözeti más hasonló kategóriájú botoktól. A tesztek során rengeteg nagyméretű ponty kifogásával bizonyította hogy szinte határtalan terheléseknek is képes ellenállni. Ezt eddig csak jóval nehezebb botokkal sikerült elérni . Mindemellett az átmérője is vékony maradt ami kényelmes horgászatot tesz lehetővé hosszabb távon is.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38590.00HUF
  119.63EUR
 • Nevis Torrent spiccbot

  nevis_1775-600.jpg

  Kedvező árú és kíváló minőségű spiccbotcsalád, amellyel élmény a horgászat és a hal fárasztása egyaránt. A magas minőségű carbon anyagnak köszönhetően a botok alacsony súly mellett gerincesek és erősek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12990.00HUF
  40.27EUR
 • Nevis Whisper horgászbot

  nevis_whisper_spiccbot_1660.jpg

  Szuper vékony átmérővel rendelkező HIGH-MODULUS carbon spiccbot. Ez a carbon típus teszi lehetővé, hogy könnyű, gyors botokat építsünk amelyek mégis erősek maradnak. Versenyzésre fejlesztettük, de akik szeretik az igényes botokat azoknak a hétköznapi horgászatok során is feledhetetlen horgászélményt nyújtanak. Az egyik legjobban kiegyensúlyozott spiccbot amit valaha építettünk. A jól kiegyensúlyozott botok rendkívül gyorsan közvetítik a bevágást.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:18900.00HUF
  58.59EUR
 • Nevis Winner Tele Stipp horgászbot

  nevis_winner_tele.jpg

  Ez a típusú bot rendkívül kedvező árával hívja fel magára a figyelmet.Mivel azokat is hozzászertnénk segíteni a horgászat élményéhez akik nem tudnak erre vagyonokat költeni. A kompozit bottest előnye,hogy az alacsony önsúly mellett is a végletekig terhelhető.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1290.00HUF
  4.00EUR