Shimano orsók

Orsók » Harcifékes orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Sahara RD orsó

  shimano_sahara_rd.jpg

  Az új Sahara egy középkategóriás modell, mely mind megjelenésében, mind pedig műszaki kvalitásait tekintve lenyűgöző jelenség. A Shimano jószokásához híven igyekezett minden olyan egyébként prémiumkategóriás orsókra jellemző szabadalommal ellátni, ami nagyban növeli a Sahara R terhelhetőségét, megbízhatóságát. Super Stopper II típusú tűgörgős visszaforgásgátlója még a nagyobb halak fárasztásakor is nullára csökkenti a csésze holtjátékát, míg VariSpeed II váltakozó sebességű dobemelése két, speciálisan kialakított fogaskerék - egy ovális, illetve egy négyszögletes kialakítású - által, a precíz zsinórtöltésért és a pontos és hosszú dobásokért felel.

  Tulajdonságai:
  - AR-C dob
  - XT-7 ház
  - 3 S SUS + 1 RB csapágy
  - Varispeed II
  - Super Stopper II
  - szimpla és dupla hajtókaros változat is kapható

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:27990.00HUF
  69.97EUR
 • Shimano Stradic CI4+ RA orsóAjánlott

  shimano_stradic_ci4_ra.jpg

  Az új Stradic Cl4+ RA harcifékes orsó kombinálja az egyedülálló teljesítményt az ultrakönnyű Cl4+ kompozit test nyújtotta előnyökkel. Modern stílusú orsóháza a legújabb fejlesztésű pillekönnyű anyagból készült, mely alacsony tömege ellenére szuper erős és stabil tudott maradni. Zsinórtöltési képe lenyűgöző látványt nyújt, melyet az Aero Wrap ll rendszernek köszönhet. A Shimano Power Roller bevontatáskor drámaian csökkenti a zsinór csavarodását, ami nagy előnyt jelent, ha például vékony monoval, vagy fonottal horgászunk. Egyedülálló, precízen állítható harciféke lehetövé teszi a fék gyors és könnyű beállítását, még akár fárasztás közben is. A sima futásért az orsóba épített 5 darab rozsdamentes golyós, valamint egy darab tűgörgős csapágy felel.

  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II
  - Super Stopper II
  - Dynabalance
  - Power Roller
  - Hagane hajtás
  - Hypergear

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:83990.00HUF
  209.97EUR
 • Shimano Stradic GTM-RC orsó

  shimano_stradic_gtm_rc.jpg

  Mindig nehéz feladat a Stradic GTM orsók továbbfejlesztése, de mindig sikerül számottevő technikai újítást elérni. A közismert gyöngyházfehér szín megőrzése mellett, olyan újításokkal tettük tökéletessé az új Stradic GMT RC sorozatot, mint az AR-C dobok, XT-7 orsóház és rotor, Zinc Diecast fogaskerék, kúpos felkapókar, valamint anodizalt, hidegen sajtolt alumínium tartalékdob. Az új orsócsaládban egy 1500-as modell is helyet kapott a 2500-as, 3000-es es 4000-es méretek mellett. Az új Stradic GMT RC 4000 sekély dobbal rendelkezik, melynek zsinórkapacitása azonos a 3000-es méretével.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:51990.00HUF
  129.97EUR
 • Shimano Super GT RD orsó

  shimano_super_gt_rd.jpg

  Az ikonikus Super GT hareitékes orsó 2016-os évben debütált új RD típusa néhány új és izgalmas tulajdonsággal frissült fel. Az új verzió már rendelkezik AR-C dobperemmel a pontosabb és hosszabb dobásokért. A karcsú, elegáns külső idomok mögött egy nagyszerű hajtómű rejtőzik, mely igen komoly nyomatékkal bír. Az orsó sokféle horgászmódszerhez kiváló, legyen az ragadozóhalas-, úszós vagy éppen etetőkosaras horgászat. Ehhez a modellhez két dobszűkítő tartozik, hogy az orsó zsinórkapacitását bármikor az adott horgászmódszerhez tudjuk igazítani.

  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II
  - Super Stopper II
  - Dynabalance
  - Power Roller

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:47990.00HUF
  119.97EUR