Shimano rakós botok

Horgászbotok » Rakós botok » Shimano rakós botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Aero Pro rakósbot szett - AEPRO130P

  shimano_aero_pro_pole_13m.jpg

  Egyedi, dinamikus, precíz: az AERO Pro rakósbotokat kompromisszumok nélküli használatra tervezték. Felülmúl minden kihívót a csúcskategóriás rakósbotok között. Az egyedülálló kialakítás és legfejlettebb japán karbon anyag  tökéletes szinergiában működik együtt, melynek köszönhetően egy minden funkciójában tökéletes rakósbot készült. Ha olyan verseny botot keres, amely önbizalmat kelt, teljesítményelőnyt nyújt és maximális megbízhatósággal rendelkezik az AERO Pro a tökéletes megoldás. Kategóriájában jelenleg az egyik legkönnyebb rakósbot. A páratlan funkcionális szilárdság, merevség, tartósság és kifinomultság kombinációja túlmutat a legmagasabb elvárásokon is.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2119990.00HUF
  5299.98EUR
 • Shimano Aero X5 rakósbot szett - AEX5130PAjánlott

  shimano_aero_x5_pole_13m.jpg

  Az AERO X5 Pole rakósbot a legújabb AERO PRO rakósbot alapjaira épül, sokoldalúságot és teljesítményt kínál középkategóriás árban. Erősebb és robusztusabb, mint a drágább testvérei, remek választás azoknak a horgászoknak, akik főleg pontyra horgásznak. Az AERO X5 lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a legújabb tervezési technológiákat és a SHIMANO legújabb fejlesztéseit jelentősen kedvezőbb áron. Ez a bot az AERO Pro blankjára épül, de a robusztusabb karbon konstrukciónak köszönhetően az AERO X5 nagyobb teljesítményt képes nyújtani, ezálltal egy univerzálisabb rakósbotot kapunk. Ha elsősorban nagyhalas horgászat a cél, akkor az AERO X5 a tökéletes választás. A Power top set-eket használva egy erős, robusztus tapintású botot kapunk, amely tökéletes nagyobb pontyok horgászatához. Az Aero Pro F1 top set használata verseny körülmények között lehet jó választás, ahol nem csak nagyhalakra, de keszegfélékre is kell horgászni.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:719990.00HUF
  1799.97EUR
 • Shimano Aero X7 rakósbot szett - AEX7130P

  shimano_aero_x7_pole_13m.jpg

  Az AERO X7 Pole rakósbot a legújabb AERO PRO rakósbot alapjaira épül és ugyanazokkal a nagy teljesítményű top set-ekkel rendelkezik. Az egyedülálló kialakítás és legfejlettebb japán karbon anyag  tökéletes szinergiában működik együtt, melynek köszönhetően egy minden funkciójában tökéletes rakósbot készült. Ha olyan csúcskategóriás rakósbotot keres, amely egyaránt használható nagyhalas pontyozáshoz és finomszerelékes keszegezéshez, akkor az AERO X7 tökéletes választás. Ez a bot az AERO Pro blankjára épül, de a robusztusabb karbon konstrukciónak köszönhetően az AERO X7 nagyobb teljesítményt képes nyújtani, ezálltal egy univerzálisabb rakósbotot kapunk. A Match és Super Match top set-ekkel megtapasztalhatja egy csúcskategóriás finomszerelékes keszegező rakósbot gyors reakcióját és könnyedségét, még az F1 vagy Power top set-ekkel egy erős és robusztus modellé alakul át a bot, amely lehetővé teszi nagytestű halakra történő horgászatot.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1319990.00HUF
  3299.97EUR