Shimano orsók

Orsók » Elsőfékes orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano 15 Twin Power orsóAjánlott

  shimano_15_twin_power.jpg

  A legendás Twin Power újragondolt verziójára megjelenése óta komoly kereslet van, ami nem is csoda, hiszen erős hajtóműje, valamint vízállósága igen strapabíróvá, elnyűhetetlenné teszi. A magas szilárdságú Hagane orsóház merevséget és ütésállóságot biztosít az orsónak, míg a Hagane concept hajtómű rendkívüli csendes, precíz futásával, valamint tartósságával emeli az új Twin Power fényét. Megbízhatóság, erő és maximális teljesítmény jellemzi ezt a műszaki remekművet, mely még a legmostohább körülmények között is bátran bevethető. Az orsóház teljes mértékben szigetelt, így megakadályozza, hogy a víz bejusson a rotorba, illetve az orsótestbe. A 15 Twin Power a legmodernebb fejlesztések és a mérnöki precizitás lenyűgöző fúziója.

  - G-Free vízálló alumínium test
  - AR-C dob
  - Hagane technológia
  - X-Ship meghajtás
  - Aero Wrap II
  - Super Stopper II
  - DynaBalance
  - Power Roller
  - vízálló első fékrendszer
  - forgácsolt aluminium hajtókar

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:117490.00HUF
  391.71EUR
 • Shimano AX FB orsó

  shimano_ax_fb_orso.jpg

  Az AX egy az amerikai piacra fejlesztett, általános horgászatra tervezett orsó. Matt fekete és pezsgő színvilága visszafogott és egyben letisztult megjelenést biztosít. Jellemzői a könnyű XT-7 anyagú orsótest, 1 görgős és 1 rozsdamentes golyós csapágy és a Super Stopper ll azonnali visszaforgásgátló rendszer. Az alacsony árfekvés ne tévesszen meg senkit, hiszen ez az orsó is a Shimanotól már megszakott minőséget és megbízhatóságot képviseli.

  - 1 +1 Tűgörgős csapágy
  - 5,2:1-es áttétel
  - Dyna Balance vibrációt gátló rendszer
  - Azonnali visszaforgásgátló (Super Stopper II)
  - Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő
  - Forgácsolt alumínium dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7490.00HUF
  24.97EUR
 • Shimano Alivio FA orsó

  shimano_alivio_fa.jpg

  Nagy méretű elsőfékes orsó.Jellemzői a könnyű XT-7 anyagú orsótest, 1 görgős és 1 rozsdamentes golyós csapágy és a Super Stopper ll azonnali visszaforgásgátló rendszer.

  - Super Stopper II
  - DynaBalance
  - Power Roller
  - Varispeed

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17990.00HUF
  59.98EUR
 • Shimano Catana FC orsóAjánlott

  shimano_catana_fc.jpg

  2014-es újdonság! Első pillantásra láthatjuk, hogy a Catana széria új orsócsaládja a minőséget és szaktudást sugallja számunkra. Az új design 2 csapágyas és egy tűgörgős csapágyas belsőt tartalmaz. Rendkívül erős és mégis könnyű aluminium dobbal láttuk el, mely ideális mind monifil, mind fonott damil használatához. A forgórészek Dyna Balance kiegyensúlyozása precíz futást, a holtjáték nélküli visszaforgásgátló pedig azonnali megakasztást eredményez.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:13990.00HUF
  46.64EUR
 • Shimano Catana FD orsó

  shimano_catana_fd.jpg

  Hazánkban három típussal mutatkozik be a legújabb elsőfékes Catana orsó széria, mely 2500-as, C3000-es és 4000-es méretekben lesz kapható, áttételük 5,0 és 5,2:1 között változik. Az adott módszerhez ideális modellt választva tökéletesek bármely hazánkban művelt édesvízi horgászathoz, legyen szó ultralight pergetésről, vagy akár extrém igénybevételekről. Az AR-C dobperem növeli a dobások távolságát, a két darab SUS golyóscsapágy + 1 db görgőscsapágy pedig a sima futásért felelnek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12490.00HUF
  41.64EUR
 • Shimano Cazna FA orsó

  shimano_cazna_fa.jpg

  Első pillantásra láthatjuk, hogy a Cazna széria  a minőséget és szaktudást sugallja számunkra. 3 csapágyat és egy tűgörgős csapágyat tartalmaz. Rendkívül erős és mégis könnyű aluminium dobbal láttuk el, mely ideális mind monifil, mind fonott damil használatához. A forgórészek Dyna Balance kiegyensúlyozása precíz futást, a holtjáték nélküli visszaforgásgátló pedig azonnali megakasztást eredményez.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:12490.00HUF
  41.64EUR
 • Shimano Hyperloop FB orsó

  shimano_hyperloop_fb.jpg

  A Hyperloop is a P3-as koncepció alapfelszereltségű tagja. A klasszikus külső olyan jellemzőkkel párosul, mint a holtjáték nélküli visszaforgásgátló és a váltakozó sebességű dobemelés. A hajtókar forgatásakor azonnal érzékelhetjük a hajtómű minőségét, és a Dyna Balance rendszer a vibrációt csaknem teljesen kiküszöböli. A Hyperloop zsinórvezető görgője a zsinórcsavarodást a minimumra redukálja. A Hyperloop a szokott Shimano teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja valóban kivételes áron.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:6490.00HUF
  21.64EUR
 • Shimano Nasci FB orsó

  shimano_nasci_fb.jpg

  A Nasci FB új mércét állít a rendkívül népszerű P4-es szériában. A Shimano mérnökei ugyanis első alkalommal szereltek fel egy P4-es orsót a Hagane hajtással és a CoreProtect szabadalommal. Ezeknek a fejlesztéseknek hála növelni tudták a Nasci FB hajtásának teljesítményét, szerkezete pedig elődjéhez képest lényegesen precízebb lett. Az X-Ship rendszernek hála az orsó futása is simább és stabilabb. A G-Free Body technológiának köszönhetően az orsó tömegközéppontját 19 milliméterrel közelebb tudták helyezni az orsótalphoz, így az a horgász kezéhez is közelebb került. Emiatt könnyebb és kényelmesebb a Nascival szerelt bottal horgászni. Exkluzív megjelenése megkülönbözteti a piacon kapható többi típustól, széles méretválasztéka pedig számtalan horgászmódszerhez ajánl majd alternatívát. Az 1000-es méret tökéletes választás ultralight botokhoz, míg az 5000-es a feederhorgászok, vagy nagy csalis pergetők kedvence lesz. Sekély dobos verzió is elérhető, mely 3000-es méretben kerül a boltok polcaira.

  Tulajdonságai:
  - P4-es sorozat legújabb tagja
  - XT-7 ház
  - Hagane meghajtás
  - G-Free test
  - 4 S-SUS + 1 RB csapágy
  - Varisped rendszer
  - X-Ship rendszer
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:30490.00HUF
  101.65EUR
 • Shimano Nexave FE orsóAjánlott

  shimano_nexave_fe.jpg

  Az új Nexave FE a Nexave FD frissített verziója. Ahogy elődje, úgy ez a típus is alkalmas a létező összes édesvízi horgász módszerhez, amelynél szükségünk lehet egy megbízható, elsőfékes orsóra. Széles méretválasztékának köszönhetően tökéletes társ lehet mind UL, mind pedig nehézpergetés mellett match-, vagy feederhorgászatra egyaránt. Az orsóba épített 3 darab rozsdamentes acél golyóscsapágynak hála a Nexave FE futása egyenletes és sima, fékrendszere pedig széles tartományban állítható, megbízható és precíz segítség a nagyobb, agresszíven védekező halak fárasztása esetén is.

  Tulajdonságai:

  - AR-C dob
  - XT-7 ház
  - Alumínium hajtókar
  - 3+1 csapágy
  - Varispeed II

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15990.00HUF
  53.31EUR
 • Shimano Sahara FI orsó

  shimano_sahara_fi.jpg

  A Shimano Sahara FI egy igazán kiemelkedő ár-érték arányú elsőfékes orsó, mely a P4-es család hírnevét öregbíti. Olyan technológiák teszik különlegesen megbízhatóvá, mint a Hagane Gear, a G-Free Body, VariSpeed II, és az X-Ship rendszer. Precíz futása és kiegyensúlyozott teljesítménye mellett az AR-C dobja segíti a hosszabb és precízebb dobásokat, míg hidegen megmunkált hajtókarja a zökkenőmentes erőátvitelt. 2500-as, 3000-es és 4000-es méretben elérhető, melyek mindegyike alkalmas a pergetéstől egészen a match-, vagy feederbotos horgászatig.

  Tulajdonságai:
  - XT-7 ház
  - Hagane meghajtás
  - G-Free test
  - 4 S-SUS + 1 RB csapágy
  - Varisped II rendszer
  - Super Stopper II rendszer
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:22990.00HUF
  76.65EUR
 • Shimano Sedona FI orsó

  shimano_sedona_fi.jpg

  Egy P4-es orsó, melyben a HAGANE Gear munkálkodik. Ez a kijelentés egyet jelent azzal, hogy a Sedona FI személyében egy olyan kedvező áru orsóhoz juthatunk hozzá, melyben a prémiumkategóriás Hagane technológia biztosítja számunkra a megalkuvást nem ismerő minőséget és a kiegyensúlyozott, sima futást. A továbbfejlesztett VariSpeed II rendszer két dobemelési sebességgel dolgozik, ennek hála a zsinór feltekerése egyenletesebb, mint a típusmodellnél. A precízebb töltésképnek köszönhetően még nagyobb dobások érhetők el, hiszen zsinórunk akadálymentesen fut le a dobról. A Sedona FI XGT-7 váza egyedülálló merevsége ellenére páratlanul könnyű, mely könnyedséghez hozzájárul a hidegen sajtolt alumínium AR-C dob is. A Shimano szabadalom Super Stopper II rendszernek köszönhetően az orsót visszaforgás gátló pozícióba állítva megszűnik a holtjáték.

  Tulajdonságai:
  - XT-7 ház
  - Hagane meghajtás
  - G-Free test
  - 3 S-SUS + 1 RB csapágy
  - Varisped II rendszer
  - Power Roller
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:18490.00HUF
  61.65EUR
 • Shimano Sienna FE orsó

  shimano_sienna_fe.jpg

  Az Amerikában már évek óta sikeres Sienna elsőfékes változata már meghódította Európát is. A Shimano minőséget és megbízhatóságot nem csak az exkluzív orsókban élvezhetjük, hanem már az alsókategóriás madeilekben is jelen van. A Sienna FE jellemzői az M-Compact orsótest, 1 rozsdamentes golyós és 1 görgős csapágy és az azonnali visszaforgásgátló rendszer.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:9990.00HUF
  33.31EUR
 • Shimano Stella FJ orsó

  shimano_stella_fj.jpg

  A Shimano legsimább járású, legprecízebb peremfutó orsója most még magasabbra tette a lécet, hiszen a cég fejlesztőmérnökei úgy tudták fokozni ezeket a tulajdonságokat, hogy a Stella FJ teherbírása is előnyére változott. A forradalmian új Micro Module II egy új, ideálisabb felületű, ezáltal simább futású fogaskerékhajtást tesz lehetővé, melynek hála az FJ modell felül tudta múlni az elődöket. Az X-Protect technológiának köszönhetően ez a modell ötször ellenállóbb a külső, víz és egyéb szennyeződések okozta káros hatásokkal szemben, így akár többévnyi használat után is egy új orsó érzését fogja nyújtani minden egyes hajtókar fordulatnál. Az új Silent Drive, a Hagane design, az X-Ship hajtómű, a 12+1 csapágy, a Rigid Support Drag, mind azt hivatottak szolgálni, hogy az új Stella a legmagasabb szinten reprezentálja a Shimano márkanevet.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:189990.00HUF
  633.43EUR
 • Shimano Stradic CI4+ FB orsóAjánlott

  shimano_stradic_ci4p_fb.jpg

  Az új Stradic Cl4+ FB elsőfékes orsó kombinálja az egyedülálló teljesítményt az ultrakönnyű Cl4+ kompozit test nyújtotta előnyökkel. Modern stílusú orsóháza a legújabb fejlesztésű pillekönnyű anyagból készült, mely alacsony tömege ellenére szuper erős és stabil tudott maradni. Zsinórtöltési képe lenyűgöző látványt nyújt, melyet az Aero Wrap ll rendszernek köszönhet. A Shimano Power Roller bevontatáskor drámaian csökkenti a zsinór csavarodását, ami nagy előnyt jelent, ha például vékony monoval, vagy fonottal horgászunk. Egyedülálló, precízen állítható féke lehetövé teszi a fék gyors és könnyű beállítását, még akár fárasztás közben is. A sima futásért az orsóba épített 6 darab rozsdamentes golyós, valamint egy darab tűgörgős csapágy felel.

  - Aero Wrap II
  - X-Ship
  - G Free Body
  - Hagane hajtás

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:58990.00HUF
  196.67EUR
 • Shimano Sustain FI orsó

  shimano_sustain_fi.jpg

  Az új Sustain a legmodernebb fejlesztések hosszú sorával lett felvértezve, melyek egyet jelentenek a prémium minőséggel és a megalkuvást nem ismerő teljesítménnyel. A páratlanul finom és precíz futású hidegen megmunkált Hagane hajtás mellett a MagnumLite Rotor növeli a megbízhatóságot. Az X-Protect technológia egy olyan speciális újítás, mely távol tartja a vizet az orsó fogaskerekeitől, rotorjától, így az semmilyen szinten nem károsíthatja a Sustain FI házában található forgóalkatrészeket. Cross Carbon Drag rendszere lehetővé teszi, hogy szélesebb tartományban, ezáltal precízebben állíthassuk fékrendszerét, így sokkal magabiztosabbak lehetünk életünk halának fárasztásakor.

  Tulajdonságai:
  - Hagane meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 8 S AR-B + 1 RB csapágy
  - X-Protect
  - G Free test

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:66990.00HUF
  223.34EUR
 • Shimano Twin Power XD orsó

  shimano_twin_power_xd.jpg

  Ahhoz, hogy az új Twin Power XD még hatékonyabban dacolhasson a sós víz okozta káros hatásokkal szemben, felruháztuk ezt az orsót is az X-Protect szabadalommal, melynek köszönhetően az orsóház páratlanul vízálló lett. Mindez a hidegen megmunkált Hagane hajtással kiegészülve egy rendkívül sima futású, könnyű orsót eredményezett, mely a felsorolt előnyei ellenére masszív és ellenálló tudott maradni. Az új Twin Power valóban bármilyen szituációban helyt fog állni, legyen szó a legvehemensebb halak fárasztásáról, akár a legmostohább körülmények között is.

  Tulajdonságai:
  - Hagane test és meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - MGL rotor
  - AR-C dob
  - 9 S AR-B + 1 RB csapágy
  - X-Protect
  - G Free test
  - nagy méretű hajtókar fogantyú
  - carbon féklamellák

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:117490.00HUF
  391.71EUR
 • Shimano Ultegra FB orsóAjánlott

  shimano_ultegra_fb.jpg

  A Hagane Body és Hagane Gear technológia garantálja, hogy az Ultegra FB mind orsóházát, mind pedig hajtását tekintve a legmodernebb, legkifinomultabb műszaki újdonságokkal lett felvértezve. A G-Free Body technológiának köszönhetően az orsó tömegközéppontját közelebb tudták helyezni az orsó talpához, így használója kezéhez is közelebb került. Emiatt könnyebb és kényelmesebb a horgászat, hiszen lényegesen csökkent a csuklóra ható erők nagysága. Az X-Ship rendszer felel a precíz, sima futásért, míg az Aero Wrap II elősegíti az egyenletes zsinórfektetést. Az Ultergra FB szabadalmaztatott kialakítású, V alakú peremmel ellátott AR-C dobja lehetővé teszi, hogy dobáskor a zsinór a megszokottnál kisebb átmérőjű spirálban fusson le a dobperemnél, így nő az elérhető dobástávolság és pontosság, illetve csökken a gubancolódás lehetősége is.

  Tulajdonságai:
  - XT-7 ház
  - Hagane meghajtás
  - G-Free test
  - 1 S-ARB + 4 BB + 1 RB csapágy
  - Aerowrap rendszer
  - X-Ship rendszer
  - Power Roller
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:36490.00HUF
  121.66EUR
 • Shimano Vanquish FA orsó

  shimano_vanquish_fa.jpg

  A várva várt Vanquish FA új mércét állít a pillekönnyű pergető orsók kategóriájában. A pillekönnyű jelző itt valóban találó, hiszen a burkolat a Shimano szabadalom CI4+ anyagból és annak magnézium ötvözetéből készül. Könnyebb lett tehát, mint elődje, tartósságából és merevségéből azonban mit sem veszített - sőt még ellenállóbb, mint az F verzió. A G-Free Body technológiának köszönhetően az orsó tömegközéppontját közelebb tudták helyezni az orsótalphoz, így az a horgász kezéhez is közelebb került. Az újragondolt Magnumlite rotornak hála, ha az ember kézbe veszi és megtekeri, rögtön érezni fogja a különbséget, hiszen futása simább, mint valaha. A Hagane Body és a Hagane Gear garantálja, hogy a Vanquish tulajdonosa sokáig fogja élvezni ennek a páratlan műremeknek a szolgálatait.

  Tulajdonságai:
  - CI4+ rotor
  - Hagane test és meghajtás
  - G-Free test
  - Magnumlite rotor
  - rendkívül könnyű és keskeny magnézium orsótest (sósvíz álló)
  - 11+1 S-ARB csapágy
  - Aerowrap II rendszer
  - Floatingshaft II
  - Super Stopper II
  - Power Roller
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:146990.00»121800.00HUF
  406.08EUR