Shimano orsók

Orsók » Elsőfékes orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Alivio FA orsó

  shimano_alivio_fa.jpg

  Nagy méretű elsőfékes orsó.Jellemzői a könnyű XT-7 anyagú orsótest, 1 görgős és 1 rozsdamentes golyós csapágy és a Super Stopper ll azonnali visszaforgásgátló rendszer.

  - Super Stopper II
  - DynaBalance
  - Power Roller
  - Varispeed

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:21920.00HUF
  67.95EUR
 • Shimano Catana FD orsó

  shimano_catana_fd.jpg

  Hazánkban három típussal mutatkozik be a legújabb elsőfékes Catana orsó széria, mely 2500-as, C3000-es és 4000-es méretekben lesz kapható, áttételük 5,0 és 5,2:1 között változik. Az adott módszerhez ideális modellt választva tökéletesek bármely hazánkban művelt édesvízi horgászathoz, legyen szó ultralight pergetésről, vagy akár extrém igénybevételekről. Az AR-C dobperem növeli a dobások távolságát, a két darab SUS golyóscsapágy + 1 db görgőscsapágy pedig a sima futásért felelnek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:14850.00HUF
  46.03EUR
 • Shimano Exsence orsó

  shimano_Exsence.jpg

  - Extra könnyű, de hihetetlenül erős orsó, mely a legújabb anyagokból és a legfrisseb technológiával készült
  - A 30-as méret csupán 220 g, de 9 kg-os erősségű vízálló fékkel rendelkezik
  - A MicroModule meghajtás és a G-Free test egy rendkívül könnyű és lágyan futó orsót eredményezett, amely megtartja a balanszot még gyors tekerés esetén is
  - Édes és sós vízben egyaránt használható
  - Aero Wrap rendszer
  - Hagane test és meghatás
  - X-Ship
  - X-Protect

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:191770.00HUF
  594.49EUR
 • Shimano FX FC orsó

  shimano_fx_fc.jpg

  Az FX az AX testvére, mely szintén az amerikai piacra fejlesztett általános horgászatra tervezett orsó. Jellemzői a könnyű, de masszív XT-7 anyagú orsótest és az 1 rozsdamentes golyós csapágy. Az ezüst és matt fekete külső a klasszikus színeket kombinálja, így egy visszafogott ám ízléses design-nal vértezi fel az FX-et. A kisebb méretű modell ultrakönnyű úszós és fenekező horgászatra, míg nagyobb verzió szinte bármilyen édesvízi horgászmódszerhez használható.

  - Ház anyaga: XT-7
  - Dob anyaga: alumínium
  - Varispeed II

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:7570.00HUF
  23.47EUR
 • Shimano Nasci FB orsó

  shimano_nasci_fb.jpg

  A Nasci FB új mércét állít a rendkívül népszerű P4-es szériában. A Shimano mérnökei ugyanis első alkalommal szereltek fel egy P4-es orsót a Hagane hajtással és a CoreProtect szabadalommal. Ezeknek a fejlesztéseknek hála növelni tudták a Nasci FB hajtásának teljesítményét, szerkezete pedig elődjéhez képest lényegesen precízebb lett. Az X-Ship rendszernek hála az orsó futása is simább és stabilabb. A G-Free Body technológiának köszönhetően az orsó tömegközéppontját 19 milliméterrel közelebb tudták helyezni az orsótalphoz, így az a horgász kezéhez is közelebb került. Emiatt könnyebb és kényelmesebb a Nascival szerelt bottal horgászni. Exkluzív megjelenése megkülönbözteti a piacon kapható többi típustól, széles méretválasztéka pedig számtalan horgászmódszerhez ajánl majd alternatívát. Az 1000-es méret tökéletes választás ultralight botokhoz, míg az 5000-es a feederhorgászok, vagy nagy csalis pergetők kedvence lesz. Sekély dobos verzió is elérhető, mely 3000-es méretben kerül a boltok polcaira.

  Tulajdonságai:
  - P4-es sorozat legújabb tagja
  - XT-7 ház
  - Hagane meghajtás
  - G-Free test
  - 4 S-SUS + 1 RB csapágy
  - Varisped rendszer
  - X-Ship rendszer
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:36790.00HUF
  114.05EUR
 • Shimano Nexave FE orsóAjánlott

  shimano_nexave_fe.jpg

  Az új Nexave FE a Nexave FD frissített verziója. Ahogy elődje, úgy ez a típus is alkalmas a létező összes édesvízi horgász módszerhez, amelynél szükségünk lehet egy megbízható, elsőfékes orsóra. Széles méretválasztékának köszönhetően tökéletes társ lehet mind UL, mind pedig nehézpergetés mellett match-, vagy feederhorgászatra egyaránt. Az orsóba épített 3 darab rozsdamentes acél golyóscsapágynak hála a Nexave FE futása egyenletes és sima, fékrendszere pedig széles tartományban állítható, megbízható és precíz segítség a nagyobb, agresszíven védekező halak fárasztása esetén is.

  Tulajdonságai:

  - AR-C dob
  - XT-7 ház
  - Alumínium hajtókar
  - 3+1 csapágy
  - Varispeed II

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19050.00HUF
  59.05EUR
 • Shimano Sahara FI orsó

  shimano_sahara_fi.jpg

  A Shimano Sahara FI egy igazán kiemelkedő ár-érték arányú elsőfékes orsó, mely a P4-es család hírnevét öregbíti. Olyan technológiák teszik különlegesen megbízhatóvá, mint a Hagane Gear, a G-Free Body, VariSpeed II, és az X-Ship rendszer. Precíz futása és kiegyensúlyozott teljesítménye mellett az AR-C dobja segíti a hosszabb és precízebb dobásokat, míg hidegen megmunkált hajtókarja a zökkenőmentes erőátvitelt. 2500-as, 3000-es és 4000-es méretben elérhető, melyek mindegyike alkalmas a pergetéstől egészen a match-, vagy feederbotos horgászatig.

  Tulajdonságai:
  - XT-7 ház
  - Hagane meghajtás
  - G-Free test
  - 4 S-SUS + 1 RB csapágy
  - Varisped II rendszer
  - Super Stopper II rendszer
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:28790.00HUF
  89.25EUR
 • Shimano Sedona FI orsó

  shimano_sedona_fi.jpg

  Egy P4-es orsó, melyben a HAGANE Gear munkálkodik. Ez a kijelentés egyet jelent azzal, hogy a Sedona FI személyében egy olyan kedvező áru orsóhoz juthatunk hozzá, melyben a prémiumkategóriás Hagane technológia biztosítja számunkra a megalkuvást nem ismerő minőséget és a kiegyensúlyozott, sima futást. A továbbfejlesztett VariSpeed II rendszer két dobemelési sebességgel dolgozik, ennek hála a zsinór feltekerése egyenletesebb, mint a típusmodellnél. A precízebb töltésképnek köszönhetően még nagyobb dobások érhetők el, hiszen zsinórunk akadálymentesen fut le a dobról. A Sedona FI XGT-7 váza egyedülálló merevsége ellenére páratlanul könnyű, mely könnyedséghez hozzájárul a hidegen sajtolt alumínium AR-C dob is. A Shimano szabadalom Super Stopper II rendszernek köszönhetően az orsót visszaforgás gátló pozícióba állítva megszűnik a holtjáték.

  Tulajdonságai:
  - XT-7 ház
  - Hagane meghajtás
  - G-Free test
  - 3 S-SUS + 1 RB csapágy
  - Varisped II rendszer
  - Power Roller
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:23360.00HUF
  72.42EUR
 • Shimano Sienna FG orsó

  shimano_sienna_fg.jpg

  Az új Sienna FG S-Compact orsóháza XGT-7 kompozitból készült, amely az XT-7 alapanyag továbbfejlesztett verziója. Könnyebb és merevebb, így a burkolat tömege csökkent, a belső szerkezet azonban még nagyobb biztonságba került. A VariSpeed II rendszer két dobemelési sebességgel dolgozik, ennek hála a zsinór feltekerése még egyenletesebb. Ennek a precíz töltésképnek köszönhetően még nagyobb dobások érhetők el, hiszen zsinórunk akadály-mentesen fut le a dobról. A Shimano szabadalom Super Stopper II rendszernek köszönhetően az orsót visszaforgás gátló pozícióba állítva megszűnik a holtjáték, míg a Dyna-Balance rendszer csökkenti a működés közben fellépő rezgéseket, így az orsó futása még simább, illetve stabilabb lett.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:10850.00HUF
  33.63EUR
 • Shimano Spheros SW XG orsó

  shimano-spheros-sw_xg.jpg

  - A maximális erőt a Hagane test és meghajtás, valamint az X-Ship rendszer biztosítja
  - Kicsi és kompakt kialakítás
  - Coreprotect rendszernek köszönhetően teljesen vízálló
  - AeroWrap rendszer és az AR-C dob biztosítja a nagyobb dobos távolságot
  - Sós vizi pergetéshez ajánlott

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38940.00HUF
  120.71EUR
 • Shimano Stella FJ orsó

  shimano_stella_fj.jpg

  A Shimano legsimább járású, legprecízebb peremfutó orsója most még magasabbra tette a lécet, hiszen a cég fejlesztőmérnökei úgy tudták fokozni ezeket a tulajdonságokat, hogy a Stella FJ teherbírása is előnyére változott. A forradalmian új Micro Module II egy új, ideálisabb felületű, ezáltal simább futású fogaskerékhajtást tesz lehetővé, melynek hála az FJ modell felül tudta múlni az elődöket. Az X-Protect technológiának köszönhetően ez a modell ötször ellenállóbb a külső, víz és egyéb szennyeződések okozta káros hatásokkal szemben, így akár többévnyi használat után is egy új orsó érzését fogja nyújtani minden egyes hajtókar fordulatnál. Az új Silent Drive, a Hagane design, az X-Ship hajtómű, a 12+1 csapágy, a Rigid Support Drag, mind azt hivatottak szolgálni, hogy az új Stella a legmagasabb szinten reprezentálja a Shimano márkanevet.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:267620.00HUF
  829.62EUR
 • Shimano Stradic FL orsó

  shimano_stradic_fl.jpg

  A Shimano soha nem elégedett meg azzal, ha valami „elég jó” volt. Mindig is keresett, majd pedig talált arra lehetőséget, hogy a már amúgy is kiváló minőségű termékeket még jobbá tegye. Ezen szemlélet eredménye a legújabb Stradic is, mely a FOLYAMATOS FEJLŐDÉS produktuma. A Shimano MicroModule Gear II-vel most egy precízebb felületű, ezáltal simább futású, nagyobb erőátvitelű fogaskerékhajtás valósult meg - ez a technológia eddig kizárólag a drágább kategóriájú orsókban volt elérhető (pl. Shimano Stella). A Silent Drive-nak köszönhetően a belső alkatrészek a lehető legkisebb tűréssel kapcsolódnak egymáshoz, így nagyobb terhelés esetén is csendesebben, simábban fut az orsó. Az X-Protect szabadalom a teljes vízállóságért felel, speciálisan kialakított labirintus illesztése, valamint egy víztaszító tömítés garantálja, hogy nem jut víz a belső szerkezetbe. A C3000, 4000 és C5000 modellek Shimano Cross Carbon Drag fékrendszerrel vannak felszerelve, amit úgy terveztek, hogy elviselje a legerősebb halak kirohanásait is.

  - Hagane Gear
  - Hagane Body
  - X-Ship 
  - MicroModule II Gear 
  - Long Stroke Spool
  - X-Protect
  - G-Free Body
  - S A-RB Bearings 
  - Cross Carbon Drag 

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:61900.00HUF
  191.89EUR
 • Shimano Sustain FI orsó

  shimano_sustain_fi.jpg

  Az új Sustain a legmodernebb fejlesztések hosszú sorával lett felvértezve, melyek egyet jelentenek a prémium minőséggel és a megalkuvást nem ismerő teljesítménnyel. A páratlanul finom és precíz futású hidegen megmunkált Hagane hajtás mellett a MagnumLite Rotor növeli a megbízhatóságot. Az X-Protect technológia egy olyan speciális újítás, mely távol tartja a vizet az orsó fogaskerekeitől, rotorjától, így az semmilyen szinten nem károsíthatja a Sustain FI házában található forgóalkatrészeket. Cross Carbon Drag rendszere lehetővé teszi, hogy szélesebb tartományban, ezáltal precízebben állíthassuk fékrendszerét, így sokkal magabiztosabbak lehetünk életünk halának fárasztásakor.

  Tulajdonságai:
  - Hagane meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 8 S AR-B + 1 RB csapágy
  - X-Protect
  - G Free test

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:87320.00HUF
  270.69EUR
 • Shimano Twin Power FD orsó

  shimano_twin_power_fd.jpg

  A Twin Power mindig is az erő és a megbízhatóság szinonimája volt. A típus hírnevét az új FD széria csak tovább öregbíti, hiszen olyan páratlan technológiai újításokkal vértezték fel, mint a Micromodule II, a Silent Drive, vagy az X-Protect. A magas szilárdságú Hagane orsóház merevséget és ütésállóságot biztosít az orsónak, míg a Hagane concept hajtómű rendkívüli csendes, precíz futásával, valamint tartósságával emeli a TwinPower fényét. Megbízhatóság, erő és maximális teljesítmény jellemzi ezt a műszaki remekművet, mely még a legmostohább körülmények között is bátran bevethető. Az orsóház teljes mértékben szigetelt, így megakadályozza, hogy a víz bejusson a rotorba, illetve az orsótestbe.

  Tulajdonságai:
  - Hagane test és meghajtás
  - G-Free test
  - 8+1 S-ARB csapágy
  - Micromodule II
  - X-Ship
  - X-Protect
  - Silentdrive
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:144920.00HUF
  449.25EUR
 • Shimano Twin Power XD orsó

  shimano_twin_power_xd.jpg

  Ahhoz, hogy az új Twin Power XD még hatékonyabban dacolhasson a sós víz okozta káros hatásokkal szemben, felruháztuk ezt az orsót is az X-Protect szabadalommal, melynek köszönhetően az orsóház páratlanul vízálló lett. Mindez a hidegen megmunkált Hagane hajtással kiegészülve egy rendkívül sima futású, könnyű orsót eredményezett, mely a felsorolt előnyei ellenére masszív és ellenálló tudott maradni. Az új Twin Power valóban bármilyen szituációban helyt fog állni, legyen szó a legvehemensebb halak fárasztásáról, akár a legmostohább körülmények között is.

  Tulajdonságai:
  - Hagane test és meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - MGL rotor
  - AR-C dob
  - 9 S AR-B + 1 RB csapágy
  - X-Protect
  - G Free test
  - nagy méretű hajtókar fogantyú
  - carbon féklamellák

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:146870.00HUF
  455.30EUR
 • Shimano Vanford orsóAjánlott

  shimano_vanford.jpg

  Az új Vanford orsók a legendás Stradic Ci4+ szériát váltják fel. Szintén Ci4+ házzal és magnézium rotorral lettek ellátva, melynek köszönhetően 48%-al könnyebb az orsó, mintha a hagyományos rotor kialakítást kapott volna. A Micromodule Gear II, a Silent Drive és a Hagane technológiák még erősebb belső szerkezetet kölcsönöznek az orsónak. Az X-Protect technológia teljesen vízállóvá teszi a Vanfordot anélkül, hogy ez lassítaná, vagy nehézkesebbé tenné a rotor forgását. A Long Stroke Spool dobkialakításnak köszönhetően pedig nőtt az elérhető dobótávolság. A Vanford megkapta a felsőkategóriás Shimano orsókban található Micromodule Gear II és a Silent Drive fejlesztéseket, illetve az eredeti Hagane Gear is tovább lett fejlesztve ebben a modellben. Az X-Protect magas szintű vízállóságot biztosít anélkül, hogy feláldozná a könnyű hajtóművet és a rotor forgását. Az új Long Stroke Spool design beépítésével a dobástávolság is jelentősen megnőtt. 

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:72760.00HUF
  225.56EUR
 • Shimano Vanquish FB orsó

  shimano_vanquish_fb.jpg

  A várva várt Vanquish FB új mércét állít a pillekönnyű pergető orsók kategóriájában. A pillekönnyű jelző itt valóban találó, hiszen a burkolat a Shimano szabadalom CI4+ anyagból és annak magnézium ötvözetéből készül. Könnyebb lett tehát, mint elődje, tartósságából és merevségéből azonban mit sem veszített - sőt még ellenállóbb, mint az FA verzió. A G-Free Body technológiának köszönhetően az orsó tömegközéppontját közelebb tudták helyezni az orsótalphoz, így az a horgász kezéhez is közelebb került. Az újragondolt Magnumlite rotornak hála, ha az ember kézbe veszi és megtekeri, rögtön érezni fogja a különbséget, hiszen futása simább, mint valaha. A Hagane Body és a Hagane Gear garantálja, hogy a Vanquish tulajdonosa sokáig fogja élvezni ennek a páratlan műremeknek a szolgálatait.

  Tulajdonságai:
  - CI4+ rotor
  - Hagane test és meghajtás
  - G-Free test
  - Magnumlite rotor
  - rendkívül könnyű és keskeny magnézium orsótest (sósvíz álló)
  - 11+1 S-ARB csapágy
  - Aerowrap II rendszer
  - Micromodule II
  - X-Ship
  - X-Protect
  - Silentdrive
  - A-RC dob

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:174440.00HUF
  540.76EUR