Shimano match botok

Horgászbotok » Match botok » Shimano match botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Aernos AX Match bot

  shimano_aernos_ax_match.jpg

  3,9, 4,2 és 4,5 méteres hosszban kapható az új Aernos AX Match, mely XT60-as grafit blankjával egy igazán karakteres fegyvere lehet versenyzőknek és hobbipecásoknak egyaránt. Kiváló ár-érték aránya miatt már most nagy kedvenc szerte Európában.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:36490.00HUF
  113.12EUR
 • Shimano Alivio CX Match bot

  shimano_alivio_cx_match.jpg

  A Shimano egyik alapfilozófiája, hogy minden árkategóriában magas minőségű horgászbotokat gyártson. Tökéletes példa erre az Alivio. Ez a belépőszintű matchbot XT-30-as karbon-, és geoszálak keverékéből készül. Ez a kombináció kiváló tulajdonságokkal, például kiváló dobási-, és fárasztási tulajdonságokkal ruházta fel a botot.

  - XT30 carbon + geoszál anyag
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - Parafa nyél
  - DPS orsótartó

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:19890.00HUF
  61.66EUR
 • Shimano Beast Master AX Match bot

  shimano_beast_master_ax_match.jpg

  A Beastmaster match botok kiváló teljesítményt és minőséget adnak. A bottest nagynyomású grafit és bioszálak használatával készül. A Beastmaster megjelenését a fényes fekete bottesten arany díszkötések teszik tökéletessé. Ideális választás a match horgászatot kedvelőknek.

  Tulajdonságai:

  - HPC60 carbon + bioszál anyag
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - Parafa/Eva nyél
  - Custom orsótartó

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:46690.00HUF
  144.74EUR
 • Shimano Beast Master CX Commercial Float bot

  shimano_beast_master_cx_commercial_float.jpg

  A Beastmaster CX Commercial botok az ultra vékony HPC-60-as nagynyomású grafit-, és bioszálak felhasználásával készülnek. Szemet gyönyörködtető megjelenés, minőségi kivitelezés és prémium minőségű alkatrészek jellemzik. A Beastmaster CX Commercial széria float változatai fantasztikus élményt nyújtanak az úszós horgászatot kedvelők számára. Az egyik három méter, míg a másik multi, azaz kétféle hosszban rakható össze, az összes típuson Fuji gyűrűsor található.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38390.00HUF
  119.01EUR
 • Shimano Speed Master AX Commercial Float bot

  shimano_speed_master_ax_commercial_float.jpg

  A Speed Master AX Commercial egy teljesen új fejlesztésű botcsalád, mely a finomszerelékes horgászokat célozza meg. A család picker, float - azaz úszós - és feeder botokból áll, melyek kifejezetten agresszív akcióval bírnak - direkt a kisebb méretű, intenzíven telepített vizek igényeire szabva. A blankok HPC100-as karbonból és Biofibre keverékéből állnak, melyet egy speciális nano bevonattal látnak el - ettől még ellenállóbbak lesznek a külső behatásokkal szemben. A bottesten minden típus esetében Fuji Alconite gyűrűsor fut végig.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:57590.00HUF
  178.53EUR
 • Shimano Super Ultegra AX Match bot

  shimano_super_ultegra_ax_match.png

  A Super Ultegra jellegzetes kék színe már a jól ismert Shimano minőséget sugallja. A HPC-100-as blankja nagynyomású grafit és bioszálak keverékéből készül. A botcsalád háromféle méretben kapható, és prémium minőségű Fuji gyűrűsorral van szerelve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:56890.00HUF
  176.36EUR
 • Shimano Vengeance AX Match bot

  shimano_vengeance_ax_match.jpg

  A Vengeance AX match egy igen sokoldalú, már első ránézésre is tetszetős külsejű horgászbot. Gyors akció és nagy dobóteljesítmény jellemzi, mindezen tulajdonságok egy különösen érzékeny spicctaggal egészülnek ki. Prémium minőségű parafanyéllel és magas kopásállóságú Shimano Hardlite vezetőgyűrűkkel rendelkezik.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:25390.00HUF
  78.71EUR
 • Shimano Vengeance Float horgászbot

  shimano_vengeance_float.jpg

  Két méretben, 3,6 és 3,9 m hosszban kapható Vengeance Float univerzális bot, elég erős a nagyobb folyó- és állóvizi halakhoz is, abszolút megfizethető áron. Az XT30 és Geoszál boton parafa/EVA markolat és Shimano orsótartó található. A matt fekete, elegáns bottest láttán sokkal drágábbnak hinnénk a botot, mint amennyibe valójában kerül.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:28690.00HUF
  88.94EUR