Shimano bojlis botok

Horgászbotok » Bojlis botok » Shimano bojlis botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Alivio DX Specimen bojlis bot

  shimano_alivio_dx_specimen.jpg

  Az Alivio DX modellt pontyhorgászok tervezték meg alacsony költségvetés mellett, mégis számos drágább bojlis bot tulajdonságaival rendelkezik, mint a 40 mm-es Shimano Hardlite keverőgyűrű.

  Tulajdonságai:

  - XT30 carbon + geoszál anyag
  - Shimano Hardlite gyűrűk
  - DPS orsótartó
  - 40 mm keverőgyűrű

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:18990.00HUF
  63.31EUR
 • Shimano Tribal Carp TX-4 bot

  shimano_tribal_tx4.jpg

  A Tribal TX-4-es modellje kimondottan a nagy dobásokhoz lett kifejlesztve. Az ehhez hasonló botok általában nem nyújtanak túl nagy élményt fárasztáskor, így a Shimano mérnökei a különböző balnkok tesztelése során igyekeztek egy olyan bottestet létrehozni, mellyel elérhetők a távoli dobások is, valamint hatékonyan használható fárasztáshoz is. A blank HPC100, illetve bioszál keresztezéséből készül, így kifejezetten erős, mégis rugalmas tud lenni. A tesztek során a legnagyobb dobástáv, melyet a TX-4-el elértek, 198 méter volt. A komfortos használatért az EVA orsótartó és markolat felel, míg Seaguide rozsdamentes acél SIC gyűrűi a tökéletes erőátvitelt garantálják.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:46990.00HUF
  156.66EUR
 • Shimano Tribal Carp TX-7 bot

  shimano_tribal_tx7.jpg

  A Tribal széria TX-7-es modellje a legerősebb bot a családban, melyet kimondottan a kemény feladatokra terveztek, a legnehezebben meghorgászható vizek, legnagyobb halaihoz. Blankja HPC250 és bioszálak keverékéből készül, így roppant masszív és erős, Kigan rozsdamentes acél cirkónium gyűrűi pedig amellett, hogy ultra könnyűek, a tökéletes zsinórvezetést és erőátvitelt biztosítják. Ergonomikus Fuji DPS orsótartója és EVA markolata garantálja, hogy használója biztos kezekkel fáraszthatja élete halát.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:69990.00HUF
  233.35EUR
 • Shimano Tribal TX Spod bojlis bot

  shimano_tribal_tx_spod.jpg

  Ezt a botot kifejezetten etetési módszerekhez készítették. A botban rejlő hihetetlen energia hatalmas dobásokat tesz lehetövé akár etetőrakétával, akár spomb-al. Az extrém dobástávolságok eléréséhez nagyméretű 50 mm-es keverőgyűrűvel van szerelve a bot.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:23990.00HUF
  79.98EUR
 • Shimano Tribal TX-1 bojlis bot

  shimano_tribal_tx1.jpg

  A Shimano ezzel az új botcsaládjával magasra tette a mércét, jelenleg az egyik legjobb ár-értékarányú bot a piacon. Az TX-1-es botcsalád XT-40 karbon szálból készül, minden részletét jellemzi a Tribal botokra jellemző kompromisszumokat nem tűrő kidolgozás és magas minőség. A bot Shimano Hardlite gyűrűsorral és 50 mm keverőgyűrűvel van szerelve.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:21990.00HUF
  73.31EUR
 • Shimano Tribal TX-2 bojlis bot

  shimano_tribal_tx2jpg.jpg

  A 2017-es év egyik új debütálója a Shimano Tribal TX-2-es típusa, mely egy kiváló ár-érték arányú bot lesz a piacon. XT-60-as grafit blankja Shimano Hardlite gyűrűsorral lett szerelve, valamint egy igen strapabíró, ám ennek ellenére ergonomikus Shimano orsótartóval.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:31490.00HUF
  104.99EUR
 • Shimano Tribal TX-5 Intensity bot

  shimano_tribal_tx5_int.jpg

  2017-es újdonság a Tribal TX-5-ös szériája, mely HPC300-as grafitból és Biofibre keverékéből készülő ultrakönnyű, ám igen erős pontyozó bot. Fuji Alconite gyűrűsor és orsótartó díszíti, emellett visszafogott, angolos design jellemzi.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:57990.00HUF
  193.34EUR
 • Shimano Tribal TX-9 bojlis bot

  shimano_tribal_tx9.jpg

  A bot a legmodernebb szénszálas gyártási folyamatok során készült, nagynyomású karbon és bioszál valamint Nano Alloy technológiával. Fuji Sic K típusú gyűrűsor és 40 mm-es keverőgyűrű továbbá egyedi keresztszál szövésű orsótartó jellemzi.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:111990.00»99390.00HUF
  331.37EUR
 • Shimano Tribal TX-Ultra horgászbot

  shimano_tribal_txul.jpg

  A TX Ultra a tribal család zászlóshajója, mellyel a Shimano nem titkolt szándéka az volt, hogy létrehozza a létező legjobb pontyos botot. A Spiral X és Hi-power X konstrukcióknak köszönhetően a blank annyira rugalmas és ellenálló lett, hogy elérhetővé váltak olyan extrém dobástávok is, melyekről eddig csak álmodtunk. A blank bámulatosan vékony és könnyű, emellett azonban elképesztően teherbíró, így nem csak hatalmas dobásokra, hanem gigászi halak fárasztására is alkalmas.

  Tulajdonságai:

  - Spiral X és HI Power X karbon anyag
  - Fuji K-Type gyűrűk (TXUL12300) vagy Kigan gyűrűk (TXUL13INT)
  - Shimano CI4+ orsótartó
  - osztott karcsú EVA nyél

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:120490.00HUF
  401.71EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com