Carp Zoom horogravalók

Etetőanyagok, pelletek, bojlik » Carp Zoom termékek » Carp Zoom horogravalók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Carp Zoom Amur Pearl Corn gyöngykukorica - CZ4849

  cz_amur_pearl_corn.jpg

  Természetes, zöld színű, puffasztott kukorica. Alkalmazható más, szemes csalik, bojlik meglebegtetéséhez, de önmagában is nagyon fogós az iszapos aljzatú vízterületek meghorgászásánál.

  Kiszerelés: 210 ml (egységár: 3571,43 Ft/l)

  Ár:750.00HUF
  1.88EUR
 • Carp Zoom Amur Superb Wafters horogcsali, 15 mm - CZ4556

  cz_CZ4556.jpg

  Speciálisan az amur horgászatához fejlesztett csali, mely a megfelelő méretű horoggal, esetleg csalitüskével használva tökéletesen kibalanszírozott egységet alkot, melyet a legkisebb vízmozgás is csábítóan mozgat. A halak ellenállás nélkül szippantják fel táplálkozás közben. Kifejezetten bojlis technikához ajánljuk, de bármely békéshalas, fenekező módszernél eredményes önállóan, de más csalikkal kombinálva is.

  Kiszerelés: 50 g (egységár: 29800 Ft/kg)

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Amúr csillagfürt - CZ5300

  cz_CZ5300.jpg

  A csillagfürtöt nem véletlenül használják halak takarmányozására. Fehérjetartalmának és tápértékének köszönhetően kedvelt és sikeres horgászcsali is. Hajszál vagy szilikon előkén felkínálva a pontyok és amurok ellenállhatatlan csemegéje, de tökéletes alapetetésbe is.

  Kiszerelés: 125 g (egységár: 10800 Ft/kg)

  Ár:1350.00HUF
  3.38EUR
 • Carp Zoom Art-X Balance csaliimitációk

  cz_actx_csaliimitacio.jpg

  Gyakran előfordul, hogy már nincs lehetőség élőcsalit vásárolni, vagy épp a nap végén szeretnénk egy gyors pecára leugrani a vízpartra. Ilyenkor van nagy segítségünkre az Art-X Balance csali imi-táció család. A különleges, aromatizált folyadékba áztatott utánzatok mind állagukban, mind kinézetükben a végletekig hasonlítanak az élő megfelelőjükhöz. Anyaguknál fogva horogállóak, használat után a tégelybe visszahelyezve feltöltődnek annak vonzó illatával, így többször is használhatóak. Érdemes egy-egy tégellyel betárazni belőle, mert szükség esetén nagy segítségünkre lehet.

  Részletekhez és típusokhoz kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Art-X tigrismogyoró imitáció - CZ0472

  CZ_cz0472.jpg

  A különleges, aromatizált, tigrismogyoró ízű folyadékban ázó csali imitációk extra csalogató hatással bírnak, használat után a tégelybe visszahelyezve újra aromatizálhatóak, így több alkalommal is be-vethetőek. Elsősorban békéshal horgászoknak ajánljuk.

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Artificial Corn kukorica utánzat

  carp_zoom_artifical_corn.jpg

  Rendkívül lágy és élethű, anyagában színezett és ízesített, tökéletes kukorica utánzat. Felhasználható önmagában vagy más csalikkal kombinálva. Bojlis horgászok a hagyományos hajszálelőke ütköző helyett használják. Lebeg.

  Kiszerelés: 15 db/csomag (egységár: 39,33 Ft/db)

  Részletekhez és színekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:590.00HUF
  1.48EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Duo Dumbel Wafters horogcsali

  cz_duo_dumbel_wafter.jpg

  Ezen csalik különlegessége, hogy megfelelő horoggal tökéletesen kiegyensúlyozottak. Az etetésre érkező óvatosabb halak esetén, amikor azok kisebb szívó hatást fejtenek ki, akkor is ezek a csalik szinte beugranak a szájukba. Különösen ajánlott gyenge kapási időszakban, vagy versenykörülmények között. A hatásos ízkombinációknak köszönhetően, különlegesebb, és fogós terméket tehetünk fel a hajszálra. Állaguk a piacon egyedül álló, akár több dobást is kibír a haj-szálon, vagy a csalitüskén. Ezen csalikat különleges magas minőségű lisztek teszik igazi prémium kategóriás csalivá.

  Kiszerelés: 15 g (egységár: 65999,99 Ft/kg)

  Részletekhez, méretekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Feeder Competition Galactic Duo Wafters horogcsali

  cz_cz6840.jpg

  Kivételes állagú és felhajtóerejű csali. A megfelelő méretű horoggal és csalitüskével használva tökéletesen kibalanszírozott egységet alkot, melyet a legkisebb vízmosgás is csábítóan mozgat, a halak ellenállás nélkül szippantják fel táplálkozás közben. Kipróbált íz- és színkombinációkban készül. Kifejezetten method technikához ajánljuk, de bármely békéshalas, fenekező módszernél eredményes önállóan, de más csalikkal kombinálva is.

  Kiszerelés: 15 g (egységár: 65999,99 Ft/kg)

  Részletekhez, méretekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:990.00HUF
  2.48EUR
 • Carp Zoom Flat Pop Up horogcsali

  cz_CZ8783.jpg

  A lebegő, nagy felhajtóerejű csalik alkalmazása nem számít újdonságnak a horgászok körében. A Flat Pop Up lapos alakjánál fogva kivételesen jól kombinálható más csalikkal, legyen szó magokról, pelletről, bojliról vagy éppen élő csaliról. Felhajtó erejét sokáig megőrzi. Speciális anyagának köszönhetően szinte bármilyen eszközzel fúrható, faragható, nem törik, nem reped. A felhasználás módjának csak a képzelet szab határt, ezért kapástalan időben is eredményt hozhat. A csali kombináció elkészítésekor, bedobás előtt mindig ellenőrizzük le, hogy a kívánt lebegő hatást értük e el. Feeder horgászoknak ajánljuk, de alakíthatósága miatt bojlis vagy éppen klasszikus fenekező horgászat során is használható.

  Kiszerelés: 15 g (egységár: 79333,33 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Flat Wafters lassan süllyedő horogcsali

  cz_CZ8790.jpg

  Sikere abban rejlik, hogy kisebb felhajtóerővel rendelkeznek, mint egy hasonló méretű Pop-Up csali. Önmagában is bevethető, de igazi ereje más csalikkal kombinálva mutatkozik meg. Lapos alakjánál fogva kivételesen jól ötvözhető magokkal, pelletekkel, bojlikkal vagy akár élő csalival is. Nagy felhajtóerejének köszönhetően nem növeli jelentősen a csali méretét, és a halakat előbb kapásra bírja. Az etetésre érkező, csak óvatosan táplálkozó halak szájába szinte berepül a kikönnyített csali, ezért különösen ajánlott gyenge kapási időszakban, vagy versenykörülmények között. Elsősorban feeder horgászoknak ajánljuk, de alakíthatósága miatt bojlis vagy éppen klasszikus fenekező horgászat során is használható.

  Kiszerelés: 15 g (egységár: 79333,33 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Lupin csillagfürt, 220 ml - CZ7934

  lupin.jpg

  Csillagfürt csalizáshoz. Magas fehérjetartalmának és tápértékének köszönhetően hajszálelőkén felkínálva a pontyok és amurok ellenállhatatlan csemegéje. Kiszerelés: 220 ml (egységár: 6136,36 Ft/l)

  Ár:1350.00HUF
  3.38EUR
 • Carp Zoom Magnet-X Boilie Wafters horogcsali

  cz_magnet_x_wafter.jpg

  Ezen csalik különlegessége, hogy kisebb felhajtóerővel rendelkeznek, mint egy hasonló méretű Pop-Up csalik. Az etetésre érkező óvatosabb példányok, ha kisebb szívó hatást fejtenek ki akkor ezen csalik szinte beugranak a szájukba. Különösen ajánlott gyenge kapási időszakban, vagy versenykörülmények között. Csomagolás elött még egy étvágyfokozó permetet kaptak, hogy még különlegesebb, és fogósabb terméket tehessünk fel a hajszálra. Állaguk a piacon egyedülálló, szinte szétnyomhatatlanok, ezért gazdasági szempontból is előnyösek, mivel akár több dobást is kibír a hajszálon, vagy a csalitüskén. Ezen csalikat különleges magas minőségű lisztek teszik igazi prémium kategóriás csalivá.

  Kiszerelés: 50 g (egységár: 29800 Ft/kg)

  Részletekhez és ízekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:1490.00HUF
  3.73EUR
 • Carp Zoom Natural Corn Floater

  cz_natural_corn_floater.jpg

  A mi gyöngykukoricánk. Három ízzel aromatartó visszazárható csomagban. Használható önállóan vagy különböző csali kombinációkban egyaránt. Kiszerelés: 30 g (egységár: 16499,99 Ft/kg).

  Ízek:
  - méz - CZ0536
  - eper - CZ0543
  - natúr - CZ0550

  Ár:495.00HUF
  1.24EUR
 • Carp Zoom Natural Pellet Floater

  cz_natural_pellet_floater.jpg

  A fenekező horgászok legelterjedtebb és egész évben fogós csalija, a pufi.  Mostantól aromazáró visszazárható tasakban. A természetes alapanyag, klasszikus forma, legbeváltabb ízek, két méretben. Kiszerelés: 50 g (egységár: 11800 Ft/kg).

  Ízek:
  - mini, méz - CZ0567
  - mini, eper - CZ0574
  - mini, vanília - CZ0581
  - mini, fokhagyma - CZ2258
  - midi, méz - CZ0598
  - midi, eper - CZ0604
  - midi, vanília - CZ0611
  - midi, fokhagyma - CZ2265

  Ár:590.00HUF
  1.48EUR
 • Carp Zoom Pop-up csiga imitáció - CZ0229

  CZ_cz0229.jpg

  A pontyok kedvelt természetes táplálékát jelentik a különböző csigák és kagylók, ezért ezzel az élethű csali imitációval komoly fogások érhetőek el. Porózus anyagának köszönhetően lebeg a vízben, könnyen aromatizálható, az íz és illatanyagokat fokozatosan engedi ki magából. Többször is felhasználható. Önállóan, de más csalikkal kombinálva is eredményes. Kifejezetten olyan pontyhorgászoknak ajánljuk, akik kapitális halakra vadásznak.

  Kiszerelés: 10 db/csomag (egységár: 119 Ft/db)

  Ár:1190.00HUF
  2.98EUR
 • Carp Zoom Tigernuts tigrismogyoró, 220 ml

  tigernuts.jpg

  Tigrismogyoró csalizásra. Édeskés ízének, valamint magas tápanyagtartalmának köszönhetően kiváló nagytestű hal csali.

  Kiszerelés: 220 ml (egységár: 6136,36 Ft/l)

  Kapható ízek:
  - natúr - CZ7170
  - ananász - CZ3545
  - chili paprika - CZ3583
  - fokhagyma - CZ3986

  Ár:1350.00HUF
  3.38EUR