Shimano orsók

Orsók » Távdobó és harcsázó orsók » Shimano orsók

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Aerlex XSB orsó - ALX10000XSB

  shimano_aerlex_xsb.jpg

  Az Aerlex XSB távdobó orsó egy kemény, ellenálló orsó, mely nehéz munkára és körülményekre lett tervezve. Szürke háza és fekete fém dobja modern megjelenést kölcsönöz számára. Két féle áttétellel kapható.

  - Aero Wrap II rendszer
  - AR-C dob
  - Instant drag gyors fék

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  109.99EUR
 • Shimano Aerlex XTB orsóAjánlott

  shimano_aerlex_xtb_alx10000xtb.jpg

  Az Aerlex XTB távdobó orsó egy kemény, ellenálló orsó, mely nehéz munkára és körülményekre lett tervezve. Matt fekete háza és fekete fém dobja modern megjelenést kölcsönöz számára. Két féle áttétellel kapható. A spod változat dobja ráadásul 3 zsinór klipszel rendelkezik.

  - Aero Wrap II rendszer
  - AR-C dob
  - Instant drag gyors fék

  Részletekhez és típusokhoz kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  109.99EUR
 • Shimano Aero Technium MGS 12000 XTB orsó - ARTC12000XTBMGS

  shimano_aero_technium_mgs_xtb_orso.jpg

  Az Aero Technium 12000 XT-B MgS kiváló választás azoknak akik a legjobbat szerelnék. Ezt az orsót úgy tervezték meg, hogy kompromisszumok nelkül szó szerint minden Shimano fejlesztésből a legjobbat tartalmazza. Karcsú teste már-már futurisztikus látványt nyújt és teljesen fekete megjelenése mégjobban kidomborítja a finom krómozott részleteket. A magnézium orsótest és a Ci4+ kompozit rotor figyelemre rnéltó könnyedséget eredményez együtt, ami viszont a horgászbot sebességét növeli meg dobáskor. AR-C dobperern, Aero Wrap ll zsinórrakó rendszer, Super Slow dobemelő rendszer és .8+1 csapágy jellemzi. Az X-Ship hajtómű biztosítja a maximális hatékonyságot a hajtókarnak egy nagyobb hal fárasztásakor.

  - CI4+ technológiával készül
  - könnyített magnézium ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 9 db S-ARB csapágy
  - Dyna Balace
  - Super Stopper II
  - Floating Shaft II
  - Aero Wrap II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:200090.00HUF
  667.10EUR
 • Shimano Aero Technium Magnesium XSC orsó - ARTCMGS14000XSC

  shimano_artcmgs14000xsc.jpg

  Az Aero Technium 14000 XSC Magnesium kiváló választás azoknak akik a legjobbat szerelnék. Ezt az orsót úgy tervezték meg, hogy kompromisszumok nelkül szó szerint minden Shimano fejlesztésből a legjobbat tartalmazza. Karcsú teste már-már futurisztikus látványt nyújt és ezüst megjelenése mégjobban kidomborítja a finom krómozott részleteket. A magnézium Hagane orsótest és a Ci4+ kompozit rotor figyelemre rnéltó könnyedséget eredményez együtt, ami viszont a horgászbot sebességét növeli meg dobáskor. AR-C dobperern, Aero Wrap ll zsinórrakó rendszer, Super Slow dobemelő rendszer és .8+1 csapágy jellemzi. Az X-Ship hajtómű biztosítja a maximális hatékonyságot a hajtókarnak egy nagyobb hal fárasztásakor.

  - CI4+ technológiával készül
  - könnyített magnézium ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 9 db S-ARB csapágy
  - Aero Wrap II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:195490.00HUF
  651.76EUR
 • Shimano Aero Technium Magnesium XTC orsó - ARTCMGS14000XTC

  shimano_artcmgs14000xtc.jpg

  Az Aero Technium 14000 XTC Magnesium kiváló választás azoknak akik a legjobbat szerelnék. Ezt az orsót úgy tervezték meg, hogy kompromisszumok nelkül szó szerint minden Shimano fejlesztésből a legjobbat tartalmazza. Karcsú teste már-már futurisztikus látványt nyújt és teljesen fekete megjelenése mégjobban kidomborítja a finom krómozott részleteket. A magnézium Hagane orsótest és a Ci4+ kompozit rotor figyelemre rnéltó könnyedséget eredményez együtt, ami viszont a horgászbot sebességét növeli meg dobáskor. AR-C dobperern, Aero Wrap ll zsinórrakó rendszer, Super Slow dobemelő rendszer és .8+1 csapágy jellemzi. Az X-Ship hajtómű biztosítja a maximális hatékonyságot a hajtókarnak egy nagyobb hal fárasztásakor.

  - CI4+ technológiával készül
  - könnyített magnézium ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 9 db S-ARB csapágy
  - Aero Wrap II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:195490.00HUF
  651.76EUR
 • Shimano Beast Master BP 10000 XB orsó - BMBP10000XB

  shimano_bmbp10000xb.jpg

  A Shimano-t a hatalmas dobások, a pontos dobások, a tökéletes fárasztás élménye vezérelte, mikor megalkotta a Beast Master feeder orsójáit. 100-as dobbal kerül forgalomba. Hatalmas, 15kg-os fékerővel rendelkezik tapadásmentes fékrendszere. Diszkrét antracit-alu színben meglepően tökéletesre sikeredett termék, mely minősége árát meghazudtolja. Bojlis horgászatra ajánlott, versenyhorgászok által fejlesztett és tesztelt termék!

  - 1+1 db rozsdamentes acél BB csapágy
  - Aero Wrap
  - AR-C dob 
  - Biogrip
  - Dyna Ballance
  - 2 sebességes dobemelés

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:23990.00HUF
  79.98EUR
 • Shimano Beast Master XTA orsó - BM7000XTA

  shimano_bm7000xta.jpg

  A Beastmaster XT-A visszafogott külsője Shimano minőséget rejt magaban. Kiváló teljesítményt nyújtó távdobó orsó az alacsonyabb költségvetésű pontyhorgászcik számára. Baitrunner Spool II dobba épített nyeletőfék, AR-C dobperem, könnyű XT-7 kompozit ház, Aero Wrap ll zsinórrakó rendszer és rozsdamentes csapágyak jellemzik.

  - 2 sebességes Aerowrap II Normal
  - 1 db porvédett rozsdamentes acél BB csapágy
  - Cink DC áttétel
  - XT-7 ház és rotor
  - XT-7 dob
  - AR-C dob (pótdob nélkül)

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29390.00HUF
  97.99EUR
 • Shimano Power Aero 14000 XSB orsó - PA14000XSB

  shimano_power_aero_xsb.jpg

  A Power Aero XS-B egy relatív kisméretű házzal készül, mely rendkívül kompakt érzetet nyújt használójának. Ez a filigrán, kecses formavilág azonban elképesztő teljesítményt takar. Az új Power Aero-k méltán lesznek a távdobó horgászok kedvencei, hiszen a Super Slow Oscillation 5 lassú dobemelésnek és a kimagaslóan precíz zsinórrakásnak hála hatalmas dobások érhetők el ezzel a modellel. Baitrunner II nyeletőfékes dobján – mely az előd, Baitrunner funkció tökéletesített változata – mind a kis nyeletőfék állító, mind pedig a nagy, normál fékállító gomb egymástól függetlenül működtethető, ezzel is megkönnyítve a fárasztást. Ergonomikus orsótalpa és hajtókar fogantyúja a legmostohább körülmények között is biztos fogást és maximális erőkifejtést tesz lehetővé. 14000-es méretben készül mindkét modell, melyek mindössze 510 grammot nyomnak és a sokat mondó 103 cm/hajtókarfordulatos zsinórbehúzásra képesek.

  Tulajdonságai:
  - Hagane test és meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 8 S AR-B + 1 RB csapágy
  - X-Protect
  - G Free test
  - Hi-Speed fék
  - Parallel Body

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:106990.00HUF
  356.70EUR
 • Shimano Power Aero 14000 XTB orsó - PA14000XTB

  shimano_Power_Aero_XTB.jpg

  A Power Aero távdobó orsók mindkét típusa szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Az exkluzív külső azonban ne tévesszen meg senkit, szépségük nem csak egy divatos illúzió, hiszen a Hagane design hibrid alumínium orsóházban olyan szabadalmak kaptak helyet, melyektől ez a modell egy igazi igásló is egyben. Hagane hajtás, X-Ship hajtómű, X-Protect vízálló technológia, nagy átmérőjű zsinórvezető görgő, hidegen sajtolt alumínium tányérkerék, Aero Wrap II dobemelő rendszer, Super Slow 5 lassú dobemelés, kiegyensúlyozott forgórészek, illetve az új Hi-Speed fék – lényegesen gyorsabb fékerőállítást tesz lehetővé, mint az Instant fék – mellyel elegendő egy gyors, rövid fordulatot állítani a fékcsillagon és a szabadon futó dobról máris átvált maximális fékerőre. Az orsó áttétele 4,3:1-re nőtt, ami ennél a dobméretnél 20 centiméterrel hosszabb zsinórbehúzást eredményezett, mely 50 fordulatnál már akár 10 méter pluszt is jelenthet. Az orsóhoz hidegen sajtolt alumínium pótdob jár.

  - Méret: 14000
  - Súly: 510 g
  - Áttétel: 4,3:1
  - Zsinór kapacitás: 0,35 mm - 550 m
  - Csapágy: 8 x SA-RB + 1 RB

  Ár:106990.00HUF
  356.70EUR
 • Shimano Saragosa SW orsó

  shimano_saragosa_sw.jpg

  A Saragosa SW egy olyan széles méretválasztékkal rendelkező orsócsalád, melynek minden egyes tagja nagyon masszív, a sós víznek is ellenálló orsóházzal van felvértezve. A kisebb, 5000-től induló méretek tökéletesek a különböző pergető módszerekhez, míg nagyobb, 10000-es, 20000-es és 25000-es testvéreik az extrém terhelésekben bővelkedő harcsás-, vagy tengeri módszerekhez ajánlottak. Ebben az orsóban is megtalálhatjuk a Shimano szabadalom X-Ship hajtóművet, valamint az X-Shield vízálló testet és vízálló féket.

  - X-Ship rendszer
  - X-Shield rendszer
  - HD Gear rendszer

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:67490.00HUF
  225.01EUR
 • Shimano Socorro SW orsó

  shimano_socorro_sw.jpg

  Kevés dolog teszi jobban próbára egy orsó tartósságát, mint a só. Az új Shimano Socorro SW márpedig ellenáll ennek a makacs és pusztító kihívásnak. A tartós és nagy teljesítményű Hagane hajtás garantálja, hogy egy olyan orsó kerül használója kezébe, mely mind a sós vízzel, mind pedig az extrém méretű halakkal könnyedén megbirkózik. Az X-Ship technológia felel a sima futásért, a 4+1 csapágy pedig a megbízható teljesítményért.

  Tulajdonságai:
  - XT-7 test
  - Hagane meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 4 S AR-B + 1 RB csapágy
  - Varispeed II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:32990.00HUF
  109.99EUR
 • Shimano Speedcast XS-B orsó - SPC14000XSBAjánlott

  shimano_speedcast_spc14000xsb.jpg

  Az orsó a maximális hatékonyságú X-Ship hajtóművel rendelkezik. A lassú dobemelő rendszere és AR-C dobpereme miatt hosszú dobásokra képes ez a nagy teljesítményű orsó. A nagylamellás dobba épített fékrendszere finoman és precízen állítható. Az orsó kifejezetten a több napos horgászatokra alkalmas.

  - XT-7 ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 3+1 db rozsdamentes csapágy
  - Dyna Balace
  - Super Stopper II
  - Power Roller
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43490.00HUF
  145.00EUR
 • Shimano Speedcast XT-B orsó - SPC14000XTBAjánlott

  shimano_speedcast_spc14000xtb.jpg

  A Speedeast XT-B nagyhalas orsó Shimano X-Ship hajtóművel rendelkezik a maximális teljesítmény érdekében. Ezáltal és 4,3:1-es áttételének köszönhetően hatalmas vontatási erőre képes a nagyhalak fárasztása során. A kétsebességes dobemelő rendszere és AR-C dobpereme kiváló távdobó orsóvá teszi.

  - XT-7 ház
  - hidegen sajtolt AR-C dob
  - X-Ship rendszer
  - 3+1 db rozsdamentes csapágy
  - Dyna Balace
  - Super Stopper II
  - Power Roller
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43490.00HUF
  145.00EUR
 • Shimano Spheros SW orsó

  shimano_spheros_sw.jpg

  Az Spheros SW a Shimano egyik belépő szintű orsója, mely kifejezetten a tengeri-, valamint a fonott zsinóros nehézpergető horgászatokhoz készült. Ennek ellenére számos olyan szabadalom lett beleépítve, melyek csak a felső kategóriás orsókra jellemzők. Ilyen például az X-Ship hajtómű, a hibrid X-Shield orsótest, az X-Protect rotor vagy a Super Stopper ll visszaforgásgátló rendszer. Az orsóba épített négy darab S A-RB golyós, valamint a tűgörgős csapágy mind a simább futásért felel. A Spheros SW széles méretválasztékkal rendelkezik, melyek közül mindegyik típus a nehéz igénybevételekre lett tervezve.

  - Hibris X-Shield test
  - XGT-7 X-Protect rotor
  - Super Stopper II rendszer
  - AR-C hidegen sajtolt dob
  - Varispeed II rendszer

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:51990.00HUF
  173.33EUR
 • Shimano Stella Saltwater SWBPG orsó

  shimano_stella_sw_5000_swbpg.jpg

  A Stella SW egy igazi tengerre szánt erőgép, mely a legnagyobb igénybevételekre lett tervezve. Az orsó háza az X-Shield és X-Protect szabadalmaknak hála teljes mértékben vízálló, így semmilyen problémát nem okozhat a szerkezetben a sós víz. A Shimano X-Ship rendszer fokozza a fogaskerekek közötti erőátvitelt, ennek köszönhetően lényegesen simább a futás, lágyabb a hajtókar tekerésének érzete. Az orsóház alumíniumból készül, melyben a legújabb fejlesztések foglalnak helyet. Extra merev rotorral (X-Rigid Rotor) és felkapákarral (X-Rigid Bail), extrém merev hajtóművel (X-Rigid Gear) és hajtókarral (X-Rigid Handle) rendelkezik, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Stella SW-B minden körülmények között a maximumot nyújthassa. Az X-Tough Drag drámai módon megnövelte a fékrendszer erejét, így a legerősebb tengeri ragadozók, mint például a gyorsvonatként megiramodó kék tonhal fárasztása sem jelent neki akadályt.

  Tulajdonságai:
  - X-Ship meghajtás
  - 14+1 csapágy
  - CF aluminium hidegen sajtolt dob
  - Super Stopper II
  - X-Shield
  - X-Protect
  - X-Tough fékrendszer
  - X-Rigid meghajtás

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:249990.00HUF
  833.47EUR
 • Shimano Twin Power SW-B orsó

  shimano_twin_power_sw_b.jpg

  Az új Twin Power SW-B a Hagane orsóház és hajtás, illetve az X-Ship technológia tökéletes fúziója. Ezek együtt alkotják azt az erőt, illetve teljesítményt, ami az extrém méretű halak, embert és felszerelést próbáló horgászatához szükséges. Az X-Shield és X-Protect szabadalmaknak hála nem juthat víz a testbe, így a sós tenger sem tud kárt tenni ebben a műszaki műremekben. Habár a Shimano mérnökei kimondottan tengeri körülményekhez tervezték, tökéletes választás édesvízi, nagytestű halak, mint például a harcsa horgászatához is.

  Tulajdonságai:
  - Hagane test és meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 11 S AR-B + 1 RB csapágy
  - Hypergear
  - X-Shield
  - X-Protect
  - X-Tough fékrendszer
  - Aero Wrap II
  - Floating Shaft II
  - Super Stopper II
  - Power Roller

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:129390.00HUF
  431.39EUR
 • Shimano Ultegra CI4+ XSC orsó

  shimano_ultegra_ci4_xsc.jpg

  Hogy mitől olyan legendásak az Ultegra távdobó orsók? Többek között strapabírásuk, teljesítményük, megbízhatóságuk teszi ezeket a modelleket a pontyhorgászok kedvenceivé. Az orsóházban rejlő új szabadalmaknak hála az Ultegra CI4+ XSC futása még simább lett, zsinórprofilja pedig még tökéletesebb, ezáltal az orsóval elérhető dobások hossza is nagymértékben nőni tudott. Ilyen újítás például az Aero Wrap II kétsebességű dobemelés, illetve a Super Slow Oscillation 5 lassú dobemelés (ezeknek köszönhetően a zsinór rendezettebben kerül a dobra, nem vágódnak a menetek egymásba, így az dobásnál teljesen akadálymentesen fut le a dobról - különböző zsinórméretek alkalmazásánál az esetleges korrigálásokat a mellékelt alátétek behelyezésével oldhatjuk meg. De ide sorolható még a Hagane Gear is, mely olyan hidegen megmunkált hajtásalkatrészekből áll, melyek ezáltal sokkal nagyobb terhelés mellett is ugyanazt a megbízható teljesítményt nyújtják.

  Tulajdonságai:
  - Hagane meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 5 S AR-B + 1 RB csapágy
  - X-Protect
  - G Free test
  - Hi-Speed fék
  - Parallel Body
  - Aero Wrap II
  - Super Slow Oscillation 5

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:70990.00HUF
  236.68EUR
 • Shimano Ultegra CI4+ XTC orsó

  shimano_ultegra_ci4_xtc.jpg

  A CI4+ anyag használata jelentős súlycsökkenést eredményezett az Ultegra orsók esetében is, mely ennél a modellnél így 540 grammra változott. Ez a számos előnyös tulajdonsággal bíró kompozit egy speciális, 2,5-szer merevebb változata az eredeti CI4-nek. Használata az orsótestnél, illetve a rotornál is lényegesen stabilabb szerkezetet tett lehetővé, mindezt jelentősen könnyebb kivitelben. A tökéletes töltésképért, illetve maximális dobástávokért a Super Slow Oscillation 5 lassú dobemelés, illetve az Aero Wrap II felel, mely a kétsebességű dobemelés mellett a belső súrlódás csökkentésével tökéletesíti a zsinórprofilt – a dobra kerülő zsinórkarikák szorosabban, illetve párhuzamosabban illeszkednek egymáshoz. A Shimano szabadalom G Free Body szintén növeli az Ultegra hatékonyságát, mivel ezzel a módosítással az orsó tömegközéppontja közelebb került az orsótartóhoz, így a horgász kezéhez is. Gyári tartozék a dobszűkítő.

  Tulajdonságai:
  - Hagane meghajtás
  - X-Ship rendszer
  - AR-C dob
  - 5 S AR-B + 1 RB csapágy
  - X-Protect
  - G Free test
  - Hi-Speed fék
  - Parallel Body
  - Aero Wrap II
  - Super Slow Oscillation 5

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:70990.00HUF
  236.68EUR
 • Shimano Ultegra Spod orsó - ULTSPODXTD

  shimano_Ultegra_SPOD_xtd.jpg

  Kimondottan Spod botokra fejlesztett orsó.

  - Aero Wrap II
  - Super Slow 5 Oscillation
  - XT-7 ház
  - AR-C dob
  - Alu hajtókar

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:42990.00HUF
  143.33EUR
 • Shimano Ultegra XSD orsó

  shimano_ultegra_xsd_ult5500xsd.jpg

  Ez az egyedülálló, kompakt távdobó orsó kifejezetten nagy pontyos vizekre lett tervezve. X-Ship hajtómű, Instant Drag gyorsreagálású vízálló fékrendszer, Super Slow dobemelő rendszer, AR-C dobperem, alumínium hajtókar valamint porvédett és rozsdamentes csapágyak kombinációja jellemzi. Kiemelkedő erőre és hatékonyságra képes, amit még soha nem láttunk egy ilyen árfekvésű orsótól.

  - X-Ship rendszer
  - Aero Wrap II rendszer
  - DynaBalance
  - AR-C hidegen sajtolt dob
  - Floating Shaft II
  - Hypergear
  - Instant drag gyors fék
  - Super Slow dobemelő rendszer
  - Super Stopper II
  - XT-7 ház

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:43990.00HUF
  146.66EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com