Shimano bolognai botok

Horgászbotok » Bolognai botok » Shimano bolognai botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Exage Tele Sea bolognai bot

  shimano_exage_tele_sea.jpg

  Ez a típus eredetileg tengeri, úszós horgászatra lett kifejlesztve, ezért az XT60-as grafitból készülő bottest gyors és progresszív akcióval bír. Érzékeny spicce – melyen a legapróbb kapás is jól látható – alatt viszonylag gyorsan felkeményedik a blank, így a vastagabb szájú, nagyobb testű halak akasztása, illetve fárasztása sem okoz gondot. Pac Bay Minima 4-es gyűrűsorral készül.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:49490.00HUF
  165.00EUR
 • Shimano Technium Fast bolognai bot

  shimano_technium_fast_gt.png

  Futurisztikus, kék design jellemzi a Technium Fast botcsaládot, mely egy teljesen új vonalat indít el a modell történetében. Nincs az a sodrás, amit ne lehetne ezzel a bottal megoldani! Ideális választás bolognai botos horgászathoz, melynél a filigrán HPC100+Biofibre blank nagyon jó szolgálatot tesz. Pillekönnyű Pac Bay Minima 4 gyűrűsora a tökéletes erőátvitelért felel – a bot tömegét azonban jelentősen nem növeli.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:56490.00HUF
  188.34EUR
 • Shimano Vengeance AX TE GT 5 bolognai bot

  shimano_vengeance_ax_te_5_gt.jpg

  A Vengeance AX TE 5 egy újgenerációs bolognai botcsalád, mely gerincességét és légiesen könnyű tömegét az XT-30-as karbon és a geoszálak együttesének köszönheti. Shimano orsótaróval és Pac Bay vezetőgyűrűkkel szerelik, így rendkívül kedvező áron egy könnyen kezelhető, kiváló minőségű bothoz juthat használója.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:24990.00»18290.00HUF
  60.98EUR