Shimano harcsázó botok

Horgászbotok » Harcsázó botok » Shimano harcsázó botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Beast Master AX Multi Silurus Spinning horgászbot - BMAXSILS2730

  Beastm-AX-siluris.jpg

  Speciálisan a hrcsa pergető horgászatára lett kialakítva. A Silurus Spinning egy változtatható hosszúságú modell, amely használható 2,70 méteres vagy 3,00 méteres változatban, igényektől függően. Az XT100-as karbon és a Biofibre anyagok felhasználásával lett kialakítva, amellyel akár 200 grammos dobósúlly is elérhető, és a legnagyobb tengeri halak is kifoghatók. Az ultra erős gyűrűk, a már-már törhetetlen bottest és a megerősített orsótartó biztosítja a horgász számára, hogy egy nagyobb harcsa zsákmányul ejtése sem okoz majd gondot.

  - Termékkód: BMAXSILS2730
  - Hossz: 2,70/3,00 m
  - Szállítási hossz: 153 cm
  - Tömeg: 340 g
  - Gyűrűk száma: 8
  - Bottagok száma: 3
  - Dobó súly: 200 g

  Ár:44790.00HUF
  149.33EUR
 • Shimano Beast Master Catfish bot

  shimano_beast_master_catfish.jpg

  Ez a bot, ahogy azt a neve is sugallja, kifejezetten harcsázáshoz lett kifejlesztve, azon belül is az igazán erőt próbáló egyedek becserkészésére. Nagy méretválasztékban kapható, számos módszerhez nyújt megoldást. A bottest anyaga HPC100 + Biofibre, mely elképesztően erős, mégis ebben a botkategóriájában igen könnyű blankot jelent. Eva markolata amellett, hogy nagyon kényelmes fogást biztosít, könnyedén tisztítható. Seaguide rozsdamentes acél vezetőgyűrűkkel szerelt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:39490.00HUF
  131.66EUR
 • Shimano Beast Master Pilk bot

  shimano_beastmaster_pilk.jpg

  A Beast Master Pilk nagyhalas botokhoz képest vékony, kecses és könnyű blankja ne tévesszen meg senkit, ez a modell egy hamisítatlan erőgép, mely kimondottan tengeri horgászatra, illetve Európában harcsapergetésre lett kifejlesztve. XT100-as grafit bottest, DPS orsótartó, EVA markolat és szigorú karakterisztika jellemzi.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:29990.00HUF
  99.99EUR
 • Shimano Force Master Catfish harcsázó bot

  shimano_force_master_catfish.jpg

  A Force Master Catfish egy hamisítatlan harcsás bot, mely kimondottan a darabosabb egyedek becserkészéséhez készült. Erős és ellenálló XT40-es grafit bottest, DPS orsótartó, EVA markolat, valamint Shimano Hardlite gyűrűk jellemzik. A bot végén gumikupak segíti a kényelmesebb bottartást fárasztás közben.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:24990.00HUF
  83.32EUR
 • Shimano Speedcast Kaibutsu bot

  shimano_speedcast_kaibutsu.jpg

  Ha igazi szörnyekre szeretnénk horgászni, akkor a Shimano a Speedmaster Kaibutsu-t ajánlja. XT-100-as grafitból készülő blankján Fuji Alconite K-type gyűrűk futnak végig. Alumínium orsótartó és EVA markolat garantálja a csúszásmentes, biztos fogást.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:36990.00HUF
  123.32EUR