Shimano harcsázó botok

Horgászbotok » Harcsázó botok » Shimano harcsázó botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Shimano Beast Master AX Multi Silurus Spinning horgászbot - BMAXSILS2730

  Beastm-AX-siluris.jpg

  Speciálisan a hrcsa pergető horgászatára lett kialakítva. A Silurus Spinning egy változtatható hosszúságú modell, amely használható 2,70 méteres vagy 3,00 méteres változatban, igényektől függően. Az XT100-as karbon és a Biofibre anyagok felhasználásával lett kialakítva, amellyel akár 200 grammos dobósúlly is elérhető, és a legnagyobb tengeri halak is kifoghatók. Az ultra erős gyűrűk, a már-már törhetetlen bottest és a megerősített orsótartó biztosítja a horgász számára, hogy egy nagyobb harcsa zsákmányul ejtése sem okoz majd gondot.

  - Termékkód: BMAXSILS2730
  - Hossz: 2,70/3,00 m
  - Szállítási hossz: 153 cm
  - Tömeg: 340 g
  - Gyűrűk száma: 8
  - Bottagok száma: 3
  - Dobó súly: 200 g

  Ár:44790.00»38850.00HUF
  129.53EUR
 • Shimano Beast Master Catfish bot

  shimano_beast_master_catfish.jpg

  Ez a bot, ahogy azt a neve is sugallja, kifejezetten harcsázáshoz lett kifejlesztve, azon belül is az igazán erőt próbáló egyedek becserkészésére. Nagy méretválasztékban kapható, számos módszerhez nyújt megoldást. A bottest anyaga HPC100 + Biofibre, mely elképesztően erős, mégis ebben a botkategóriájában igen könnyű blankot jelent. Eva markolata amellett, hogy nagyon kényelmes fogást biztosít, könnyedén tisztítható. Seaguide rozsdamentes acél vezetőgyűrűkkel szerelt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:38490.00HUF
  128.33EUR
 • Shimano Force Master AX Catfish bot

  shimano_forcemaster_ax_catfish.jpg

  Ez a harcsázó bot egy igazi keményvonalas fárasztógép. XT-40-es grafitból és Geofibre szálakból felépülő botteste ellenáll a legbrutálisabb kirohanásoknak is. Használója egy páratlanul ergonomikus és biztos fogást nyújtó nyélbe kapaszkodhat, melyet ráadásul csúszásmentes bevonat borít. A Forcemaster AX tökéletesen alkalmas bármelyik harcsázó módszerhez.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:20990.00HUF
  69.98EUR
 • Shimano Speedcast Kaibutsu bot

  shimano_speedcast_kaibutsu.jpg

  Ha igazi szörnyekre szeretnénk horgászni, akkor a Shimano a Speedmaster Kaibutsu-t ajánlja. XT-100-as grafitból készülő blankján Fuji Alconite K-type gyűrűk futnak végig. Alumínium orsótartó és EVA markolat garantálja a csúszásmentes, biztos fogást.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:36990.00»29390.00HUF
  97.99EUR
 • Shimano Vengeance Power Catfish bot - VPC30

  shimano_vpc30.jpg

  A legújabb Shimano technológiával készült két részes harcsázó pergető bot anyaga geoszál és XT30-as grafit keveréke. Nagyon erős, rugalmas, különlegesen gyors akciójú bot, mely kifejezetten nagy halak fárasztására lett kifejlesztve. Harcsázáshoz ideális, de bármilyen fenekezős horgászmódszerhez alkalmas lehet.

  Részletekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17990.00HUF
  59.98EUR
 • Link hozzáadása:
 • facebook.com