Nevis bolognai botok

Horgászbotok » Bolognai botok » Nevis bolognai botok

A kategóriához tartalmazó termékek itt megtekinthetőek!

Rendezés:||
 • Nevis Black Magnum Bolo bot

  nevis_black_magnum_bolo_1273.jpg

  Kompozit anyagból masszív, tartós botokat lehet készíteni rendkívül kedvező áron. A Black Magnum botok tökéletes választás azoknak, akik nem tudnak nagy összegeket áldozni viszont nem akarnak lemaradni a horgászat élményéről. A kompozit alapanyag hajlékony -rugalmas ezért fárasztáskor szinte helyettünk dolgozik. Tökéletes megoldás kezdő és haladó horgászok számára egyaránt.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2190.00HUF
  6.79EUR
 • Nevis Nuovo Bolo horgászbot

  nevis_nuovo_bolo_1284.jpg

  Kedvező árú carbon botcsalád. A speciális konstrukcióból adódóan a bot spicc része merev ezért gyors bevágást tesz lehetővé. A középső harmad rugalmas kialakítású ezért fárasztáskor nagyon jól dolgozik nem jelentenek problémát a nagyobb testű pontyok sem. A bottest kétrétegű karbon erősítést kapott ami növeli a tartósságát.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:5900.00HUF
  18.29EUR
 • Nevis Patriot Bolo horgászbot

  nevis_patriot_bolo_1644.jpg

  A Folyóvizi horgászat mellet egy másik horgászmódszernél is élvezhetjük a bolognai bot, nyújtotta előnyöket. Ez a mély vizeken történő úszós horgászat ami miatt egyre népszerűbbé kezd válni a bolognai bottípus. Mélyebb vizeken fix úszóval csak evvel a bottípussal lehetséges a horgászat. A Patriot rugalmas spiccakciójának köszönhetően gyorsan közvetíti a bevágást ezért azonnal tudjuk irányítani a megakasztott pontyokat, nagyobb keszegeket. A gyűrűzés miatt sokkal nagyobb mozgásterünk van, mint spiccbotok esetében. Super Light SIC gyűrkkel szereltük.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:17790.00HUF
  55.15EUR
 • Nevis Powercore Bolo bolognai bot

  nevis_powercore_bolo_1764.jpg

  A tökéletesre sikerült spiccbot széria után adta magát hogy gyűrűs változatban is elkészüljenek ezek a szuper pálcák. A nagytestű folyóvizű márnák és pontyok megfogása nem jelent többé gondot a jövőben. A magasított lábú LIGHT SIC gyűrűkkel szereltük amelyek biztosítják hogy a zsinór ne tapadjon fel a botfelületre.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:49000.00HUF
  151.90EUR
 • Nevis Promaxx Bolo horgászbot

  nevis_promaxx_bolo.jpg

  A kompozit bottesteket egy speciális Epoxi bevonattal és karbon keresztszállal erősítettük meg,evvel szinte törhetetlen szériát sikerült létrehozni. A hihetetlenül strapabíró botokkal bármekkora halakkal eredményesen vehetjük fel a küzdelmet. A tervezéskor figyelembe vettük az egyes horgászmódszerek speciális igényeit és minden apró részlet ennek megfelelően lett kialakítva. A gyűrűkiosztás,a nyél kialakítása mind elősegíti,hogy a bottest akciójából a maximumot lehessen kihozni. A gyűrűknél itt is a nagy kopásállóságú SIC jöhetett csakis szóba.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:2590.00HUF
  8.03EUR
 • Nevis Torrent Bolo bot

  nevis_1775-X05.jpg

  Kedvező árú és kíváló minőségű bolognai botcsalád, amellyel élmény a horgászat és a hal fárasztása egyaránt. A magas minőségű carbon anyagnak köszönhetően a botok alacsony súly mellett gerincesek és erősek.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:15990.00HUF
  49.57EUR
 • Nevis Whisper Bolo horgászbot

  nevis_whisper_bolo_1661.jpg

  Elegáns megjelenésével, kidolgozott részleteivel azonnal minőségi termék benyomását kelti a Whisper bolognai bot. A legkönnyebb, emelt lábas, könnyített SIC gyűrűkkel szereltük ezért az akcióján szinte semmit sem rontott a gyűrűzés illetve az magasított gyűrűlábnak köszönhetően megakadályozza a zsinór botra tapadását esős időben. A nagy sűrűségű HIGH MODULUS CARBON alapanyag nem csak egyedi akciót hanem pillekönnyű súlyt is kölcsönöz a botnak.

  Részletekhez és méretekhez kattintson a termék nevére!

  Ár:23990.00HUF
  74.37EUR